سلام
من خوندم مشکلتونو و فقط نظرات خودمو بیان میکنم
اولا همونطور که دوستان عرض کردن اینکه مثلا خیلی تابلو بگید می خواید به همسرتون متعهد بمونید و بیخیال رابطه و هر چی که هست خیلی مسخرس چون شما القا کردین که چیز جدی ای بینتونه و اون میتونه راحت بزنه زیرش و بگه که شما فقط یه دوست اجتماعی هستین براش ( حتی اگه واقعا هم شما رو بخواد تا حدی با زدن این حرف ممکنه بیخیال بشه )
کلا به نظرم شما یه جورایی که راه در رو هم داشته باشه (یعنی نه با منظور خیلی روشن ) بپرس نظرشو در مورد خودت و ازدواج (یا از طریق یه دوست مشترک این کار رو بکن مثلا ) . بعدشم اگه رابطه فعلیتون عادی و در چهارچوب هایی که بهش اعتقاد دارین ، چه اصراری به بر هم زدنش دارین ( البته اگه وابسته نمیشین ) ، خب مثل ارتباط دوتا انسانه دیگه که هرکسی محدودیت های خاص خودشو روش اعمال می کنه (دینی ، فرهنگی و .... ) و اگه این رابطه در محدوده شما هست که خب نباید اصراری داشته باشید به بر هم زدنش ؟ و اگه هم نیست ، به نظرم تنزل بدین سطحشو به حد مد نظر خودتون و محدودیت هاتون
و خب با توجه به اینکه میگید الان خواستگار سنتی ندارین ، خب باز همین یک فرصت محسوب میشه براتون و بدون دلیل نباید به هم بزنین( ولی بازم رو چهارچوب ها و عدم وابستگی تاکید می کنم ) . این کار رو ادامه بدین تا زمانی که خب یکی دیگه از شما خوشش بیاد و اون زمان هم بهش بگین که آره مثلا یه نفر دیگه همچین چیزی مطرح کرده . اگه واکنشی نداد که خب کلا تمومه دیگه . در نهایت صحبتم اینه الکی شانس هاتونو نابود نکنید و بعدا هم اگه باز کسی پیدا شد ، اون شخص رو قربانی همین آقایی که صحبتش هست نکنید . کلا منطقی باشید :)

علاقه مندی ها (Bookmarks)