به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 مهر 96 [ 22:35]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    207

تشکرشده 148 در 68 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط جوادیان نمایش پست ها
    سلام

ممنون از پاسختون

منم با حرف مشاور دومی موافق هستم.. حالتون خوب میشه در صورتیکه بدونید خرابی حال شما بخاطر کسی هست که ارزشی براتون نذاشته و پس ارزشی هم نداره زندگیتونو بخاطرش خراب کنید..

کم کم روحیتونو درست کنید و خودتونو برا زندگی جدید اماده کنید..

اما در صحبتهاتون یک نکته ای وجود داشت که بهش اشاره میکنم..

شما نوشتین بعد ازدواج شوهرتون تمایلی به نزدیکی نداشتن و با فیلم و غیره خود ارضائی میکردن.. ولی با زن های دیگه این رابطه رو ایجاد کردن , پس ممکنه در شما چیزی دیدن که رابطه با شما لذت بخش نبوده و کشیده شدن سمت زنهای دیگه..
    قسمت تاریکه مشکل شما در این جا نهفته شده .. نمیدونم در این مورد باهاش صحبت کردین یا نه , ولی فرموده بودین که براش همه جوره ارایش کردین و کم نذاشتین.. بار روانی این دوری کردن باید پیدا بشه

خیلی ممنونم ازینکه جواب میدین در مورد علت دوری بارها و بارها ازش پرسیدم اما جواب درستی نمیده....
    میگه تو زن جذابی هستی.منم بهت علاقه دارم....خودم فکر میکنم ریشه این کارهاش در اعتیادش به دیدن فیلمهای پورنو از دوره نوجوونیشه.....جایی خوندم کسایی که عادت به تماشای پورن دارن تمایلی به همسرشون ندارن و برقراری رابطه با همسرشون براشون ارضا کننده نیست.....من درین مورد خیلی تلاش کردم.....اما شوهرم حاضر به همکاری نیس...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط دنیای یاسی نمایش پست ها
    سلام الهه خانم....به عنوان یه خان متاهل نه یه کارشناس، همون قدر کار همسرتان عجیب هست که تحمل شما برام جای سوال داره.....مورد آخر پیامک همسرتان به پارتنر جنسی شون واقعا شوکه کننده است....برام عجیب هست تحمل و صبر شما...
    به نظر من البته حتما اول یه زمینه سازی با خانوادتون داشته باشید شخصی رو انتخاب کنید که دوز هیجانش کمتر هست مثلا برادر و ازش خواهش کنید در عین رازداری صبوری به خرج دهند تا این مسیر رو با آرامش طی کنید...
    آیه ی صریح قرآن هست که اگر اختلاف جدی شد جوری که زن و شوهر نتوانستند به یک نقطه مشترکی برسند دو نفر حکم از هر دو طرف تعیین کنند فقط تواین انتخاب حکم دقت کنید ....
    قبلش هم خیلی صریح و واضح خواستتون رو به همسرتان بگید و ازش بخواهید جدی پیگیری کنه و به روانشناس مراجعه کنند و اگر قبول نکنند تبعاتش رو حتما بگید....
    رابطه معنوی خودتون رو هم بیشتر کنید این مسیر چه سازش چه خدای نکرده جدایی روحیه قوی رو میخواد...براتون از خدا آرامش میخوام....
    دنیای یاسی عزیزم میدونم دلیل صبرو تحملم نشونه اختلالی در روان خودمه....شاید ناشی از اعتماد بنفس پایینمه...اما واقعا دلیل اصلیم اینه که نمیخوام شرمنده پدر و مادرم بشم....بعد این چند سال کجا برم؟چی بگم؟دست از پا درازتر؟با وجودیکه کار میکنم اما استقلال مالی ندارم..بعد از جدایی(چون کارم با کار شوهرم یکیه)درامدی ندارم.البته وضع مالی خانوادم خوبه..اما واقعا روم نمیشه با34 سال سن برم ازشون پول بگیرم؟من به همه این مسائل فکر میکنم...دلم میخواد روزی از همسرم جدا شم که لااقل بتونم از پس زندگی خودم بربیام.درامدی داشته باشم.قوی باشم...دلم میخواد طلاقم تو اوج قدرت و تواناییم باشه نه از سر بیچارگی و بدبختیم.....
    واقعا دلم میخواد قوی بشم..اما این افسردگی و رخوت بهم غالب شده....نمیدونم چکار کنم؟
    اینک همه چیز را از نو می سازم.

2. 3 کاربر از پست مفید الهه آذر تشکرکرده اند .

tavalode arezoo (سه شنبه 14 دی 95), بارن (سه شنبه 14 دی 95), جوادیان (سه شنبه 14 دی 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)