از نظر من هم برای یک مرد وپژگی های مهم تر دیگه ای وجود دارن. شما لیستی از این ویژگی ها در بالا نوشتین اما از نظر من خیلی ناکافیه. میتونم بپرسم چند مدته که با هم در تماس هستین؟ من فقط توصیه میکنم یکم به خودت و ایشون زمان بده تا بیشتر راجب هم بدونین و از هم شناخت پیدا کنین. گذر زمان خیلی چیزها رو برای ادما روشن میکنه. بزارید کاملا این ویژگی های خوبی که در ایشون دیدید براتون اثبات بشن. ممکنه بعضی افراد در نگاه اول و در گفتار خیلی خوب به نظر برسن ولی پای عمل که به میان میاد، ببینید زمین تا اسمان بین گفته ها و اعمالشون فرق وجود داره. شما دقیقا چک کردین که این اقا
-مسئولیت پذیر هستن؟ میتونن تمام مسئولیتی که به صورت قانونی و شرعی بر عهده ی مرد خانواده هست رو به عهده بگیرن؟ گاهی بعضی ها خیلی خوب حرف میزنن که من به عنوان مرد فلان میکنم ولی پای عمل که به میون میاد متوجه میشید دنبال یه اتو و راه گریزه که از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنه. اصلا خودت مطالعه کردی که وظایف شرعی و قانونی مرد در قبال همسرش چیاست؟ توقعات خودت چیه؟ ما درسته چیزی به اسم قانون و شرع داریم ولی فرد کور و کر این چیزا رو متوجه نمیشه. مردی باید خودش عمیقا و از ته وجودش خواهان این باشه که بهشتی برای زن و رزندش بسازه حتی اگر هیچ قانون و شرعی هم اینو ازش نخواد.
-خسیس نیستن؟ چه میزانی هزینه میکنن؟ از نظر من موردی نداره یکم تستشون کنین تو این زمینه، ببینین چقدر میتونن حمایت مالی کنن از شما!یه چیزایی که دوست دارید رو طلب کنید ازشون و واکنششون رو ببینید.
-خودشو لازم به تغییر میبینه؟ گاهی بعضیا حس میکنن همه چیز تمام هستن ونیازی ندارن که حتی کوچکترین تغییری در ظاهر و باطنشون بدن، با ترفندهایی محکش بزن. گفتم بهت که ادما راحت حرف میزنن. تو حرف ممکنه خوب باشن و قبول کنن که ادما همه شون نیاز به تغییر در تمام سنین و طول زندگی دارن اما عملی محکش بزن تا ببینی چقدر میتونه تغییر کنه.
-برات حاضره چه کارهایی انجام بده؟ از نظر من مردی لایقه شوهریه که اگر خانمش بگه آخ، جونشم حاضر باشه براش بده.
-هر چقدر هم که خانواده ی خوبی داشته باشه ولی بازم هیچ کس کامل نیست. تست کن ببین تعصب بیخود روی خانواده ش نداره؟
- تحملش چقدره؟ زود عصبانی میشه؟ حرفای بد میزنه؟ داد میزنه؟ چقدر ارامش داره موقع بروز مشکلات؟ چقدر در برابرت میتونه کوتاه بیاد؟ برای داشتنت و خوشحال کردنت حاضره به خواسته های خودش گاهی پشت کنه؟
-چقدر مشکلات تو رو مشکلات خودش میدونه؟ ممکنه در عمل حتی بهت بگه تمام مشکلات تو مشکلات منم هست و هر چیزی تو رو اذیت کنه منم اذیت میکنه ولی در عمل بگه فلان چیز اصلا به من ربطی نداره و کاملا با حرفاش متفاوت باشه.
آیتک جان هر فاکتوری که برات مهم هست رو روی کاغذ بنویس و سعی کن عملا (نه فقط با صحبت مفت) امتحانش کنی و ببینی که چقدر اون فاکتور رو داره. معمولا اون هایی که خوب حرف میزنن موقع عمل خیلی کم و کاستی دارن. خیلی روش زوم کن و راحت از کنار ویژگی هاش نگذر. اینکه خونه ی اونا بالا شهره برا ما پایین شهر اصلا مهم نیست. اتفاقا باید خانواده ی پسر از خانواده ی دختر سرتر باشن چون قراره اونا عروس بیارن خونه شون و تمام و کمال ساپورتش کنن، داماد سر خونه که نمیخواین!!!! تکلیفت با خودت کاملا مشخص باشه که چه انتظاراتی از شوهرت داری. شوهری که در عمل همیشه پشتت باشه و حمایتت کنه و دوستت داشته باشه و برات هر کاری از دستش بر میاد انجام بده و دنیا رو به پات بریزه و تمام این ها رو وظیفه ی خودش بدونه نیاز داره که برای یافتنش صبر کرد و باهوش بود. الان باید چشم و گوشت رو باز کنی و هر چیزی که باید رو ببینی و بشنوی و هر چیزیم که لازم هست رو بگی و خیلی آنست با هم اشنا بشین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)