به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 بهمن 98 [ 15:04]
    سطح
    60
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    318

تشکرشده 381 در 176 پست

Array
    سلام آی تک جان

با شناختی که از روحیه شما با خوندن نوشته هاتون پیدا کردم (کمی مثل دوران مجردی خودم هستین) فکر می کنم ظاهر همسرتون و به خصوص نگاه مردم براتون خیلی مهمه چون مدام به این اشاره داشتین به هم میاین یا نه این به هم اومدن ظاهری یعنی نگران این هستین که بقیه ببینن نگن دختره حیف شد وگرنه اگه همسرتون به دلتون بشینه این حرفا براتون کمرنگ میشه همونطور که اگه با شوهر خوش قیافتون دعواتون بشه و تو خیابون راه برید براتون اهمیت نداره که به هم میاید یا نه منظورم رو متوجه می شید ؟

منم مثل شما بودم و ظاهر برام تو اولویت بود و با کسی ازدواج کردم که ظاهرش رو بپسندم و خیلی ایشون رو دوست دارم . به عنوان یه خانم متاهل توصیه می کنم اگه اینقدر ظاهر براتون مهمه به این آقا جواب رد بدین چون هر چقدر هم خوب باشن با یه دلخوری کوچیک زشتیهای ظاهری ایشون رو می بینید فقط و عشق به زور به وجود نمی آد البته عکس این هم صادق هست من خیلی از زوج ها رو دیدیم که با وجود ظاهر متوسط زن یا شوهر، عاشقانه همدیگرو دوست دارند. که شما لذت می برین وقتی نگاهشون می کنید.

پس به خودت بر می گرده ببین می تونی عاشق ایشون شی وقتی نظر دیگران برات مهمه و ممکنه تعریف نکردن از ظاهر ایشون توسط دوستات روی عشق و علاقت تاثیر بذاره یا نه . با خودت صادق باش من با خودم صادق بودم و بله نظر منفی دوستانم در مورد ظاهر همسرم در علاقه من تاثیر می ذاشت همیشه دوست داشتم از من و همسرم تعریف کنن اگه این روحیه رو داری اون آقای طفل معصوم رو اذیت خواهی کرد و این اصلا درست نیست .

اگر برات حرف مردم مهم نیست و ظاهر اهمیت کمی داره که بعید می دونم با ایشون ازدواج کن البته بعد از شناخت کامل نه اینکه بعد از عقد بفهمی برای مثال ایشون دهن بینه بعد پشیمون شی بگی قیافش اینجوری اخلاقش اونجوری چرا من قبول کردم دقت کن چون ظاهرش باب میلت نیست خیلی ممکنه رو خصوصیات منفی کوچیک ایشون هم حساس شی .

یادمه یکی از دوستان همینجا نوشته بود عقد کرده و از ظاهر همسرش خوشش نمی آد چیکار کنه ؟ نمی دونم کی بود و آخرش چی شد اما خیلی زجر می کشید و مستاصل بود مواطب باش اینجوری نشی

هر کس خودش زو بهتر می شناسه فقط با خودت صادق باش می دونم فشار جامعه و این حرفا هست اما ببین اگه فردا نتونی عاشق همسرت باشی و مطمئن باش زجر می کشی از این موضوع ، چقدر جامعه و بقیه که نگرانشونی بهت کمک می کنن یا اگه شوهرت خیلی خوشتیپ باشه باهاش به مشکل بخوری چند نفر از همونایی که گفتن چقدر به هم میاین حاضر می شن اصلا پای حرفات بشینن .

ماشااله عاقلی خودت سبک سنگین کن همه خواسته هات رو بنویس خصوصیت این آقا رو بنویس گاهی برابر قرار دادن وضعیت مالی با مسائل احساسی مثل به دل نشستن درست نیست مثلا اینکه بگی به دلم نمی شینه ولی به جاش وضع مالیش خوبه درست نیست پس باز هم اولویت بندی کن و با خودت صادق باش. از زندگیت لذت ببر به حرف مردم هم کاری نداشته باش مردم سوژه واسه قضاوت زیاد دارن .

در مورد تیپ تو می تونی ست کردن رو یادش بدی باهاش خرید بری نظر بدی و هرچی رو کجا بپوشه بهش بگی مشکل بزرگی نیست و موهاشم الان باهاش صحبت کن ببین مو می کاره ؟ از الان هم نگران بچه دار شدن و چاقی نباش دختر خوب با ورزش می تونی لاغر و متناسب بمونی هر دو با هم ورزش کنید که متناسب بمونید . اتفاقا لاغر هم باشن خوبه بعد ازدواج چاق می شه . فقط یاد بگیر عاشق باشی همین رمز خوشبختیته.

2. 2 کاربر از پست مفید maryam.mim تشکرکرده اند .

آی تک (پنجشنبه 14 بهمن 95), خانم مهندس (چهارشنبه 13 بهمن 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)