سلام آقای باغبان
کاش من هم مثل شما اینقدر در حل مشکلات زندگی ماهر بودم و همونقدر که شما به زندگی زیبا نگاه میکنید ، زیبا نگاه میکردم.
در مورد اعتماد به نفس خیلی نکته ی خوبی گفتید
تعریف از خود نباشه ، ولی من بعضی چیزها رو میتونم الآن به خوبی انجام بدم.
مثلا موسیقی رو خیلی خوب بلدم. معلم موسیقی بهم میگه تو واقعا استعداد داری
ولی نمیدونم چرا قدر خودم رو نمیدونم. قدر توانایی هام رو نمیدونم. مثلا خودم رو با فلان شخصی که 10 یا 15 سال هست موسیقی کار کرده مقایسه میکنم (درحالی که خودم 2 ساله موسیقی میزنم) و توانایی خودم رو نادیده میگیرم...
یا مثلا در درسهام به اندازه ی کافی خوب هستم و خیلی ها بهم میگن تو بچه ی درس خونی هستی. ولی این بار هم خودم را با اشخاصی مقایسه میکنم که از من از لحاظ درسی بالاتر هستند و خودم را تحت فشار قرار میدم که من باید حتما از اونها بهتر باشم
باغبان عزیز ، چجوری میتونم خودم رو بهتر و بهتر بشناسم؟ هدف انتخاب کردم. هدفم قبولی در یکی از دانشگاه های خوب ایران هست در رشته ی دلخواه خودم.
متاسفانه ارتباطم با منبع آرامش (که فکر میکنم منظورتون خدای مهربونه) زیاد خوب نیست. از خدا دوری میکنم. ولی از این به بعد دوست دارم بیشتر بهش نزدیک بشم
آقای باغبان یه مشکل دیگه که من دارم اینه که مسئولیت پذیر نیستم. پدر و مادرم یکمی من رو لوس بار آوردن
متاسفانه من نماز نمیخونم. اما واقعا خدا را قبول دارم و خدا رو دوست دارم. تنها دلیلی که نماز نمیخونم اینه که مسئولیت ناپذیر هستم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)