نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره زیبا نمایش پست ها
یکم بیشتر و جزییتر از مشکلاتت بگو از ویژگی‌های خوب و بد خودت و همسرت کامل برامون بنویس
لطفا کامل بگو حتی مثال بزن تا بیشتر راهنمایی بشی
حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و اقتدار مرد دکتر رو گوش کن زندگیت زیر رو میشه ایشالله
سلام چشم حتما گوش میدم ..خصوصیات بد مثل چی؟ من یه رفتار خیلی بدی که دارم زود ازچیزی خوشحال وزود هم ناراحت میشم/خودم نمیدونم چه رفتارای بدی دارم حالا ازکسی میپرسم واستون مینویسم راستش شوهرم رفتار بدی که داره اصلا احساسات دیگرون براش مهم نیس مثلا ازکسی که بدش میاد اگرطرف باهاش احوالپرسی کنه بهش جواب نمیده..یااینکه من اوایل ازدواجم متوجه شدم ایشون از خانما واندام تپل خوشش میاد هرچند من زیاد لاغرم نیستم البته تپلم نیستم.حتی این قضیه جوری بود که یبار به مامانم گفت من ازاینکه پیش دخترت میخوابم راضی نیستم..درحالی که من اونروز که بحث بود بین مادرم و همسرم سعی میکردم باخنده وشوخی این بحثو تموم کنم..ولی بعدشنیدن این حرف جلومادرم خیلی خجالت کشدم وخیلی گریه کردم...بیخیال...تودوران عقد متوجه ارتباط شوهرم بایه خانم بیوه شدم که ازنظرسنی خیلی بیشترازمن بود.. که به همسرم گفته بودبخاطراینکه ازدواج کردی حلالت نمیکنم وفلان....من اینارو ازطریق پیامای گوشیشون متوجه شدم