سلام به همه ی شما دوستان خوبم
آقای باغبان ، ارم عزیز ، آقا امید و همه ی دوستان دیگه
من این چند وقته با یک مشکل گوارشی سخت دست و پنجه نرم میکردم ، امروز دکتر رفتم ، دکتر هم گفت همه ی اینها به خاطر استرس و اضطراب هست و گفت روده هات به این استرس و اضطراب واکنش نشون میدن
دکتر در مورد داروهای روانپزشکی که مصرف میکنم پرسید و گفت همینطوری روند درمانت رو ادامه بده ، فعلا هم دوتا قرص نوشته تا دیگه دچار دل درد و این مشکلات نشم...
ارم جان ممنون از توصیه ات ، حتما بهش عمل میکنم. دفعه ی بعدی که این شخص سوال رو پرسید از قبل تعیین میکنم که چجوری برخورد کنم باهاش
راسنی الآن باید سعی کنم استرس هایی که اطرافم هست رو کم کنم ، تا علائم گوارشی ام تشدید نشن ، امیدوارم بتونم استرسهای محیطی که دارم رو کاهش بدم
- - - Updated - - -
راستی با روانشناسم هم صحبت کردم
روانشناسم گفت یکی دیگه از مشکلات تو اینه که صداقت نداری ، توی رفتارت ، توی گفتارت
گفت تو خیلی مهربون هستی ولی چون صداقت نداری بعضیها فکر میکنن داری اونها رو دور میزنی و باعث میشه سوء تفاهم پیش بیاد براشون
گفت بهتره سعی کنی صادقانه عمل کنی ، نقاب از چهره ات برداری و سعی کنی همونطور که هستی وارد جمع بشی ، همونطور که هستی با دوستات تعامل کنی. گفت مطمئنا دوستانت شخصیت واقعی تو رو هر چند که نقض داشته باشه خیلی دوست دارن.
اما اگه شخصیتت رو پشت نقاب قایم کنی و یه شخصیت نمایشی نشونشون بدی ممکنه فکر کنن داری براشون نقش بازی میکنه و فکر کنن صادق نیستی

علاقه مندی ها (Bookmarks)