آنجل عزیز به نظر من بهتره قبل از هر تصمیم مهمی به بهترین مرکز مشاوره ای که تو شهرتون میشناسید مراجعه کنید هر 2، و کاملا مورد ارزشیابی از طرف یه فرد متخصص قرار بگیرید تا بتونید هر 2 بهترین تصمیم ممکن رو بگیرید.
این مورد رو هم در نظر بگیر که ازدواج مثل خلق یک انسانه. در خلق یک انسان بهترین روش رو خداوند این طوری قرار میده که همه ی اعضا رو متناسب با هم خلق میکنه تا در کنار هم زیبایی خودشون رو نشون بدن. اگر در خلق انسان فقط به یک عضو مثلا چشم توجه بشه و به بقیه ی اعضا کلا توجه نشه یا به تناسب این چشم با اون اعضا، ممکنه مثلا پاها اصلا وجود نداشته باشن یا فلج باشن یا هر عضو دیگه ای دارای عدم هارمونی باشه و این انسان دیگه حتی با داشتن زیباترین چشم ها ناقصه. در ازدواج نگو که فقط به اخلاق توجه میکنم به همه چیز توجه کن اما به اندازه ش تا انتخابت موزون و متناسب باشه. اخلاق هم یک واژه ی بسیار کلیه و شامل تعهد، حس مسئولیت، وظیفه شناسی، قایل به رشد شخصیتی بودن، حسن برخورد، درایت، ذکاوت، انعطاف پذیری، شاد و پرانرژی بودن، دوست داشتن زن و زندگی و خانواده و ... میشه که باید دونه دونه مورد ارزشیابی قرارشون بدی.
رودربایستی رو هم کنار بزار و با آرامش و متانت و مهربانی هر چیزی که از همسر اینده ت انتظار داری به این اقای خواستگار بگو تا در جریان باشن و ببینن میتونن شوهری شما رو قبول کنن یا نه و از ایشون هم درواست کن که با شما در نهایت صداقت و بدون رودربایستی رفتار کنن.









علاقه مندی ها (Bookmarks)