به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 تیر 97 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    31

تشکرشده 42 در 12 پست

Array
    احساسی جان
    گفته بودی آقایون، ولی من دوباره اومدم حرف بزنم
    به نظر من هم خودت هم خانواده ت زیادی حساس شدین.
    اول خودت، که نمیدونم واقعا اینکه تعارفت کنن چرا باید ناراحتت کنه. البته قبول دارم اصرار بیش از حد مخصوصا دراین موارد آدمو معذب میکنه. تجربه کردم. ولی به نظر من اونا فقط میخوان مهربونیشون رو بهت نشون بدن. دارن قسمت "خوب تر و خوشمزه تر غذا" رو بهت تعارف میکنن از نظر خودشون. من اینجور موقع ها معذب میشم ولی عصبانی نمیشم که بقیه میخوان منو تغییر بدن.
    خانواده ت هم به نظرم عجیبه که با این عادت غذایی شما دارن مثل یک ایراد برخورد میکنن. نمیدونم این گوشت نخوردن شما باعث چه چیزی درجمع آشنایان شده که اینقد نگرانن. گفتی برات مهم نیست بقیه گوشت بخورن جلوی تو، یا حتی با گوشت غذا درست کنی. دیگه نمیدونم یعنی چی که خانواده شوهرت حساس باشن رو این موضوع؟ یعنی معیارشون گوشت خوار بودن دختر باشه!!!
    حالا شاید من اشتباه میکنم، ولی به نظرم این دیگه صداقت نیست، حساسیت ایجاد کردن در طرف مقابله.
    درمورد خواستگارات، به نظر من اگه صرفا این رو به صورت یک عادت غذایی مطرح بکنی (اگه خیلی اصرار به مطرح کردن داری) هیچ آدم منطقی نباید فقط بخاطر این موضوع از ازدواج با شما منصرف بشه.

این آقای خواستگار هم به نظر من فقط قشنگ حرف میزده وگرنه نه روشنفکر بوده نه دنبال دختر روشنفکر! جالبه که گفته من نظرم رو تحمیل نمیکنم، پس اون بحثی که گفته تو اون برهه!!! درمورد گوشت نخوردن شما پیش میاد چی قراره باشه؟ معنیش اینه خانم خودش باید مطیع باشه، دقیقا همونی باشه که من میخوام، که حتی بحث هم نکنم باهاش، بحث دوست ندارم!
    احتمالا دکتر متخصصی که ازش سوال گرفته خاله زنک های اطرافش نبودن :)
    یعنی خانم اگه ویار هم تو دوران حاملگی بگیره و نتونه درست غذا بخوره، مقصره و باید باهاش بحث کرد! تا بخاطر سلامت بچه حتما بخوره دیگه!
    خودش با هزار ادا حاضره به گوشت لب بزنه، بعد با گوشت خوردن شما در زندگی خودش مشکل زیادی!!! نداره! لطف کرده، چقدر فداکار.
    به نظر من که اصلا مورد مناسبی نبوده.
    خانمایی هستن که آلرژی های شدید غذایی یا حتی بیماری های سخت دارن (دور از جون شما) ولی با رعایت یه سری موارد بچه شون از بقیه سالمتر شده. حالا شما که خورشت گوشتی هم میخوری و تا حدودی مواد مغذیش رو دریافت میکنی، جدای از مکمل ها. دکتر براشون اینارو مثال نزده؟ یا گفته یه گوشت خوارش رو بگیر که بچه ت پلنگ مازندران از آب دربیاد :)
    ولی یه چیزی، به نظر شما برخورد مرد روشنفکر غیرسنتی با بچه دار شدن چیه؟
    تا اونجایی که من دیدم اکثر آقایون با هر تیپ فکری بچه دوست دارن و حاضر نیستن دور از جون شما، مثلا با یک خانم نازا یا مشکل دار در زمینه بارداری ازدواج کنن. حتی اگه تا سالها بچه نخوان.

2. 4 کاربر از پست مفید مارگریتا تشکرکرده اند .

Ramin231 (پنجشنبه 05 اسفند 95), احساسی (دوشنبه 02 اسفند 95), بارن (سه شنبه 03 اسفند 95), خانم مهندس (سه شنبه 03 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)