سلام مهلا جان
عزیزم چند تا نکته رو بهت میگم که ازشون غافل شدی...
اول اینکه ایشون فامیل شما هستن و سالها فرصت داشتن به شما فکر کنن، این در حالی هست که خانواده شما رو و مخصوصاً شما رو خوب میشناسن، قطعا در این بین مسئله ای هست که شما نمیدونین. یا اینکه ایشون برنامه ای برای ازدواج با شما ندارن، یا بخاطر فامیل بودن و جو حاکم بر این قضیه از شما خواستگاری نمیکنن یا چیزهایی که من و شما ازش بیخبریم و فقط ایشون میدونه.
مهلا جان پیشنهاد مستقیم یا ناشناس به یک پسر برای ازدواج، تنها اون رو دلزده و دورتر میکنه، آقایان به دخترانی که بهشون پیشنهاد ازدواج یا خواستگاری میدن یا در قالب افراد ناشناس اسمشونو میارن اهمیت نخواهند داد و کم کم از دید اون دختر دور میشن.
شما الان مشکلت اینه نمیدونی ایشون شما رو میخواد یا نه... خب سادست. شما بهترین و باشخصیت ترین خواستگارت که میدونی اگر پسر عمت با دختری دیگر ازدواج میکرد میرفت، تو هم با این خواستگارت ازدواج میکردی رو همراه با مادرت و خانواده انتخاب کنین و روزی رو برای خواستگاریش تعیین کنین که بیان، اما چند روزی برای دادن پاسخ به خواستگارت وقفه ایجاد کن و بگو دارم فکر میکنم، خبر این خواستگاری رو به یک ترفندی به خانواده عمه برسونین و واکنش اونها رو ببینین اگر اونها و پسر عمه شما تمایل به شما داشته باشه واکنش نشون میده و در غیر اینصورت آینده خودتو خراب نکن و با فرد خوب و با شرایط خوب ازدواج کن، صرفا نگاه کردن و روی برگرداندان نشانه علاقه نیست..(اگر هم برای ازدواج کردن زود هست یا برنامه ای نداری، که من بشخصه فکر میکنم حالا چند سال دیگه هم فرصت داری... به کارا یا دانشگاهت بپرداز)

علاقه مندی ها (Bookmarks)