به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 28 اردیبهشت 98 [ 09:19]
    سطح
    55
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    116

تشکرشده 84 در 51 پست

Array
    دوست عزیز همسر شما شباهته زیادی با همسره من داره...ببین خانمی این جور مردها به نظر من کنترلی روی حرفایی که میزنن ندارن واقعا فکر نمیکنن به حرفی که میزنن حتی پیشه خودشون نمیگن این حرفه من ایا اون رو ناراحت میکنه نمیکنه و اون چه فکری میکنه ...اصلا...حداقل من درباره همسره خودم دیدم...سعی کن به حرفاش اهمیت ندی زیاد و جدی نگیری..الان یه مثال برات میزنم..شوهره منم تا قاطی میکنه و به اصطلاح میره تو اون فاز میگه ناراحتی برو خونه بابات..روزه جمعه تا ظهر خواب بود هی من میرفتم میگفتم مگه نگفتی ده بیدارت کنم اونم چندبار گفت برو میخام بخوابم..که یه دفعه شروع کرد به فحاشی و گفت من همینم که هستم ناراحتی طلاقت میدم خوش اومدی..(همسرم استرس داره و قرص میخوره هرچند که صدبار گذاشته کنار و دوباره شروع کرده همین قرص خوردنش باعث منگی میشه و خوابه طولانیه بی موقع...)تا حالا صدبار بهم گفته منم برای اولین بار بهش گفتم فکر کردی خیلی تحفه ای من فقط به خاطر بچه ام موندم وگرنه یک لحظه اینجا نبودم..البته که غلو هم کردم..اینو گفتم و اومدم بیرون از اتاق ظهر پاشد رفت بیرون..وقتی شب اومد خونه گفت کلی دلم شکست چه حرفی بود زدی یعنی من هیچ ارزشی برات ندارم منم گفتم دیدی چه قد بده ادم دله کسی رو بشکونه تو اینقد طلاق طلاق میکنی منم جوابتو دادم ..اونم گفت من نمیفهمم چی میگم شوخی میکنه میخام حرصتو دربیارم چون حرصمو دراوردی ولی تو حرفات جدیه....
    خلاصه عزیزم این مورد رو گفتم که خیلی رو این حرفاشون فکر نکن و حساسیت فکریت رو بیار پایین تا هم خودت ارامشت بیشتر بشه هم بتونی بهتر روی بهترشدن زندگیت کار کنی

2. 2 کاربر از پست مفید abs تشکرکرده اند .

آوای بهشت (پنجشنبه 17 فروردین 96), آنیتا123 (یکشنبه 08 اسفند 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 فروردین 97 [ 23:21]
    سطح
    41
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    3

تشکرشده 17 در 13 پست

Array
    سلام .مرسی عزیزم که جواب دادی.متاسفانه همسر من برعکس همسر شما کاملا حرفاش جدیه.و مطمئنم اگه تا الان من یه موافقت و اشاره کوچیک با جدایی کرده بودم امون نمیداد و از خداش بود.منتظر توافقی شدن قضیه است.
    موضوع بعد هم اینکه ایشون کاملا آگاهانه این حرفهارو میزنن و از سر درماندگی و واسه لجبازی و...نیست.مثلا سر قضیه مسافرت کاملا جدی میگه تو خیلی زن نامتعارف و غیر نرمالی هستی.باید از خدات باشه و فقط تشکر کنی که من جایی ببرمت.میگه من توی این زندگی حیف شدم.حیف از من و این زندگی که توی بد و ناشکر صاحبش هستی.زنهای خوب فقط خوشحالی میکنن و تشکر.تو نامتعارفی.من ازینکه مجبورم با تو سر کنم هر روز پشیمونم.
    ایا واقعا من به صرف پیشنهاد سفر باید ذوق مرگ بسم و فقط اطاعت کنم و راجع به هیچ چیز نظر ندم.یعنی زن بد نظر میده و مخالفت میکنه؟
    اینو تعمیم بدید به کل انتظاراتش.از نظر ایشون زن فقط باید خوشحال باسه.مطیع باشه.بارها گفته من اگه تو رو کتک هم زدم نباید خم به ابرو بیاری .زنهای قدیم جیک نمیزدن اونهمه کتک میخوردن.انگار حالا که نمیزنه داره خیلی لطف میکنه.تو خیلی لوس و ننری.زن باید فقط قر و عشوه باشه.کم حرف بزنه خیلی نظر نده هر چی شوهرش گفت ناراحت نشه.کلا یه دید سنتی داره.با اینکه ادعای تجدد داره.
    موضوع من بیشتر نحوه پاسخگوییشه نه اصل موضوعات.نحوه بیانش لحنش.کلمات و عباراتش و حالت بدنش.اما ایشون بدون توجه به حسی که انتقال میده حرف میزنه.با چند تا جمله موج منفی تو بدی لیاقت نداری از سرتم زیاده و...رو منتقل کرده.توی یه موضوع ساده که میتونست بگه عزیزم بعدا راجع بهش بهت میگم.نه اینکه با بیرحمی و نامحترمانه منو یه زن مشکل دار ناشکر و متوقع معرفی کنه که لیاقت این زندگیو ندارم.اونم به صرف اینکه حق خودمو خواستم.
    اخه چطور میشه به این حرف ها و برخوردهای تند و تحقیر امیر توجه نکرد و از کنارش گذشت.اونم وقتی کاملا جدی هستن نه واسه لج دراوردن و...
    چطور میشه نادیده گرفته بشی و بهت بی احترامی بشه اما بگذری.حق اعتراضم نداشته باشی.یه بار بهش گفتم اگه ادعا میکنی منو دوست داری قاعدتا باید لحن و کلمات مناسبی رو هم به کار ببری در مواجهه با من حتی اگه من مرتکب اشتباهی شدم.جوابش این بود که از خداتم باشه دوستت داشته باشم حالا واسم شرط میذاری!!!
    نمیدونم چکار کنم.نه میتونم رها کنم نه اینجوری ادامه بدم.اخه چقدر بالا پایین.چقدر گذستن از تلخیها.فرسوده شدم.تا یه نور امیدی پیدا میشه سریع خاموشش میکنه.میبینم نخیر همون ادم قبلیه.که اگه من یه ذره خطا کنم یا مخالف انتظارش عمل کنم دوباره دیسش رو میشه.همه چیز وقتی خوبه که من اروم و مطیع و سر به راه باشم.نیازهاشو پاسخ بدم محبت کنم.در هر شرایطی خوشحال باشم حتی اگه فحشم داد
    حالم خیلی بده ازبن نوسانات ناتموم
    ویرایش توسط مایکا : یکشنبه 08 اسفند 95 در ساعت 15:05

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)