به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 دی 96 [ 22:59]
    سطح
    27
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 91
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    61

تشکرشده 175 در 69 پست

Array
    من جايى تو سايت نديدم كسى بياد تاپيك بزنه براى انتشار عقايد خودش. اگر قرار بود شما به بحثتون توى اون تاپيك ادامه بديد، تاپيك رو نمى بستن!!!
    وقتى يك سرى قوانين براى زندگى صرفا بر اساس عقايد مذهبى شكل گرفته باشه تلاش شما صرفا براى توجيه اون قوانينه در صورتى كه شايد منطقى تر باشه اول زندگى هاى انسان ها رو شناسايى كنيم و بعد هم درك كنيم كه يك نسخه واحد علاج همه دردها نيست. راه حل شما صرفا مناسب خانواده هاى مذهبيه.
    به همون اندازه كه شما توى اطرافيانتون دوستى هاى منجر به شكست زيادى رو ديديد، ما هم در اطرافيانمون ازدواج هاى با پايه دوستى زيادى رو ديديم كه به خوبى پيش ميرن!!

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Shayeste نمایش پست ها
    من جايى تو سايت نديدم كسى بياد تاپيك بزنه براى انتشار عقايد خودش. اگر قرار بود شما به بحثتون توى اون تاپيك ادامه بديد، تاپيك رو نمى بستن!!!
    وقتى يك سرى قوانين براى زندگى صرفا بر اساس عقايد مذهبى شكل گرفته باشه تلاش شما صرفا براى توجيه اون قوانينه در صورتى كه شايد منطقى تر باشه اول زندگى هاى انسان ها رو شناسايى كنيم و بعد هم درك كنيم كه يك نسخه واحد علاج همه دردها نيست. راه حل شما صرفا مناسب خانواده هاى مذهبيه.
    به همون اندازه كه شما توى اطرافيانتون دوستى هاى منجر به شكست زيادى رو ديديد، ما هم در اطرافيانمون ازدواج هاى با پايه دوستى زيادى رو ديديم كه به خوبى پيش ميرن!!
    سلام
    خداروشکر شما هم اومدین البته منتظرتون بودم ، چون در این سایت چند نفر هستن که چند نام کاربری دارن و برخی هم حالت هجومی دارن و منتظرن حرف مثبتی زده بشه و به ماجرا دعوت بشن و نظری مخالف بگذارن تا متفاوت نشون بدن.
    ببینید من حرف های اون تاپیک رو ادامه ندادم بلکه در ابتدای عرایضم گفتم در قسمت های دیگر تالار جای تاپیک بود اما به اجبار اینجا تاپیک زدم ولی بی ربط به اخلاق و عقاید هم نیست! اما حیف که ما فقط میخوایم از یکی هر طور شده ایراد بگیریم.
    تا جایی که در ذهن دارم ما خانواده مذهبی نیستیم ، خیلی از افراد فامیلمون هم در خارج از کشورن ولی ازدواج هامون با اصول و اخلاق بوده.
    نه اشتباه نکنین من عرض کردم در ازدواج سنتی هم شکست هست، یک کلام خیلی از دختران دوست ندارن حیثیت و آبرو و عفتشون در دوستی های بی پایه و اساس،نه آشنایی ازدواج زیر نظر والدین... لکه داره بشه من دلیل اصرار شما رو نمیدونم اما امیدوارم چیزی که فکر میکنم نباشه، چون این حرفا نتنها بد نیست بلکه شیوه ی صحیح ازدواج هست و اتفاقا برای خانومها خیلی مفید هست. تنها سه گروه از این موضوع دفاع میکنند که ترجیح میدم دربارشون صحبت نکنم.
    در ضمن اگر تاپیک مال این بخش نباشه که خودم هم گفتم احتمالا نیست، بسته میشه یا اینکه مدیر عرض میکنه تفکر شما اینه و جای مناسبش فلان بخشه یا اصلا در این تالار نیست. اما تا زمانی که سایت مدیر و ... داره فکر میکنم دخالت شما تنها هدر دادن پست های مفید سه عددیتون هست.
    دوستان محترمی که مخالفن، با احترام عرض میکنم من دیگه پاسخی به این دست پست ها در این تاپیک نمیدم و برای مخاطب من و کاربرانی که عضو نیستن همون مطلب اول رو بخونن و تأمل کنن کافی هست و بعبارتی خودشون عقل و درایت کافی رو دارن که خوب رو از بد تشخیص بدن و بفهمن چه حرفی بصلاح آیندشون هست،
    مؤید باشید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)