به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اردیبهشت 98 [ 18:50]
    سطح
    79
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 446
    Overall activity: 15.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    700

تشکرشده 1,168 در 528 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanin_eshgh نمایش پست ها
    سلام آقاي جواديان وفكورجان عزيز
    اول عذرميخوام ازشماوتالار كه همچين موضوعي روتوي تايپيك ميارم ولي واقعا هيچ جانميتونم عنوانش كنم دوم اينكه جوابتون كلي ميدم
    عصبي بودن من درباقي مسائل هم هستن ولي بيشتر توجنسي عذابم ميده.
    مثلاشب اول زفافمون...من خيلي خسته بودم ولي به اصرار شوهرم قبول كردم رابطه داشته باشيم به قول خودش صبح بايد جواب بزرگترها روبدم به هرطريقي ميخواستيم دخول صورت بگيره نميشد من خيلي گريه كردم وحس كردم خودم شايدتوانايي نداشه باشم ازيه طرف دردشديد برام جوني نزاشته بود...ميدونستم شوهرم كار رو اشتباهي انجام ميداد وداره من عذاب ميداد ولي اون قبول نميكرد...خلاصه پانزده روز ازعروسيمون گذشت تاتونست باكرگي روازمن بگيره...نميدونم من ژرتوقع هستم ياواقعاحق بامنه...ولي حس ميكنم شوهرم تواين كار ضعيفه...من تجربه رابطه جنسي رونداشتم ولي عقلم تشخيص ميدادكه چيكاركنم تابهترصورت بگيره...ولي شوهرم اين چيزارو....من بايد يادش بدم همش بهش ميگم اين كاروبكن اون كاروبكن تاحس كنم دخول انجام شده....مثلاتوقع داره دخول به پوزيشنهاي متفاوت انجام بديم...بهش ميگم آخه اونابعدازچندسال اينطورميتونن واكثر زنها بعداززايمان قادربه همچين پوزيشنهايي ميشن....يه عروس يك ماهه چطورميتونه اينطور پوزيشنهايي انجام بده...حرفم قبول نداره....تااينكه رفتيم دكترزنان ومسئله روبراش مطرح كردم من رومنع كرد وهمون حرفايي كه من زدم رو به شوهرم گفت يامثلا ماازعروسي تاالان هرشب ياروزي وبار رو رابطه داريم يه بارازسفر برگشتيم من فردابايدميرفتم سركار همون شب ازم خواست ممن خيلي خسته بودم قبول نكردم فرداش شوهرم شمشير رو ازرو بسته بود وهيچ حرفي نميزد هرچقدربراش توضيح ميدم كه خسته بودم بهم ميگفت توبايدقبول ميكردي...انگارنه انگار كه من هرشب بهش ميرسيدم چيزاي ديگه اي كه من عصبي ميكنه دخالت بيش ازحدش توي كار خونه است كه ميشه گفت وجهمثبتي داره...
    بعضي وقتهاازسركارميام مشتاقانه سمتش ميرم بهم ميگه ميخوام تلوزيون نگاه كنم پيشم نشين من ميرم ميخوابم تاهشت شب بيدارميشم ميبينم خونه نيستش...صبرميكنم تابياد وقتي هم ميادديروقته ومستقيم ازم ميخوادبخوابيم ورباطه داشته باشيم
    اين من خسته كرده من ميخوام يكي به حرفام گوش بده ازم عيب نگيره ...مدام ازم ايراد ميگيره بينهايت گيرميده
    سلام

مراجعه تون به دکتر کار خوبی بوده .. دلیله عمده مشکلتون کم اطلاعیه هر دوتون از مسائل زناشوئیه .. و با مطالعه کتابها و سایتها میتونید کم کم به اخلاق هم تو رابطه اشنا بشید.. و باید به ایشون تفهیم کنید زمانیکه میل به رابطه داره بهتون اطلاع بده تا شما هم حاضر بشید

چون مردان برای اماده شدن نیازی ندارن ولی خانمها باید به امادگی برسن.. ایشون فک کنم تحت تاثیر سایتها و فیلمها قرار میگیره و دوس داره اون مدلی اجرا کنه ..

کمی با روی خوش و مهربانانه رفتار کنید تا ایشون هم لجبازی نکنند.. وقتی تو رابطه بداخلاقی و عصبانیت بروز بده هر دو طرف زده میشن و این باعث میشه اختلاف و بد اخلاقی به دیگر جزئیات زندگی کشیده بشه..

با همدیگه گفتگو کنید و مشکلتونو حل کنید .. ایشون هنوز خامه تو رابطه و تا پختگی وقت میبره

2. 2 کاربر از پست مفید جوادیان تشکرکرده اند .

ستاره زیبا (جمعه 25 فروردین 96), شیدا. (پنجشنبه 24 فروردین 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)