به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز تا آنجایی که اطلاع دارم مدیر این تالار مخالف سر سخت روابط خصوصی از طریق پیام خصوصی بین اعضای تالار می باشد چه برسد به ملاقات حضوری اونم به صورت دسته جمعی .
    از نظر ایشون که البته درست هم می گویند چنین روابط و دیدارهایی مشکلات و آفت های زیادی هم دارد که به محاسنش نمی ارزد.
    حتی تاکید اکید دارند که اگر تاپیکی در قسمت مشکلات با همسران داریم ، مبادا همسرمان را به تالار برای خوندن تاپیکمون دعوت کنیم. چه برسه به اینکه غریبه هایی مشکلاتمون را خونده باشند و بعد از اون ملاقات حضوری داشته باشیم.
    پیشنهاد تون متاسفانه در این تالار به بن بست خواهد رسید. گرچه در پس نیتتون خیر خواهی است.
    سلام به شما و جناب مدیر ... چون احتمالا پاسخ ایشونم هست!
    بله احتمال زیادی داره جناب مدیر موافق نباشن، من هم ننوشتم با تصمیم مدیریت پیش به سوی فلان کار! من میدونستم احتمالش پایبنه اما اندکی شاید ما رو بفکر فرو ببره و این ارزشمند باشه.
    اگر در جامعه ما بخوایم اینطور فکر کنیم تمامی مکانها اعم از دانشگاه ها، مراکز، محل کار و .... افرادی هستند که دچار آفت و آسیب های متعددن و با یک دسته خلافکار زندگی میکنیم!
    خیلی از مشکلات اینجا بالغ بر ۹۰٪ کاملا واقعی هست و ما روزهای زیادی باهاشون در ارتباطیم.امکانش پایینه یکی برای خنده بیاد وقت خودش و ما رو یک ماه بیشتر بگیره یا با یک خلافکار حرفه ای در ارتباط باشیم! اینجا چیزی نداره که خلافکاران ثبت نام کنن.
    الان مدیران خیلی از سایت ها در دنیای واقعی کسب و کارهای خودشونو دارن، مشاوره ، مشاورشو میده، دکتر ویزیت میکنه، مدرس، درس میده و ... من بارها دیدم که از طریق سایت افراد در کلاس ها و جلسات حضوری شرکت کردن و اتفاقی نیفتاده.
    اگر اینطور باشه من در کلاس های حضوری دکتر فلانی که فرد معتبری هست، که سایت و اینستاگرام و تلگرام و ... داره نمیتونم شرکت کنم! در کلاس های حضوری آموزش هنر که دوستانی در سایت پیدا کردم بهتره نرم! آیا این یک حصار نیست که بدور خودم کشیدم؟ ما
    انسانیم و باید قدرت تمییز دادن خوب از بد رو داشته باشم وگرنه کلاهمون پس معرکس.
    ما نه همسر یابی میکنیم و نه میخوایم کار اشتباهی انجام بدیم، چه بسا مشاوره و کلاس حضوری بسیار بهتر از نوشته های تایپی و پر از اشتباه برخی عزیزان باشه که ممکنه مشاوره غلط بدن!
    در هر حال پیشنهاد خیلی بدی هم نیست. انشالله جامعه خودش بسمت خودسازی و ترقی بره و منتظر دولت و نهادها و ارگانها نباشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط kataioon نمایش پست ها
    سلام
    من منظور شما رو از خوندن متنتون نمیتونم بفهمم.. یعنی شما مشکل رو اساسا چی میدونی که این راه حل رو پیشنهاد میکنی؟
    سلام عزیزم، برای مدیریت نوشتم.

در پایان تأکید میکنم این نظر من هست و برای مدیریت نوشتم لطفا دوستان اجازه بدن افراد در تالار راحت بتونن با مدیریت صحبت کنن و پیشنهاداتشونو بدن، بنده دیگه پاسخ نمیدم ، ممنون
    ویرایش توسط yarmehrban : چهارشنبه 06 اردیبهشت 96 در ساعت 15:17

2. کاربر روبرو از پست مفید yarmehrban تشکرکرده است .

kataioon (چهارشنبه 06 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)