سلام به شما و جناب مدیر ... چون احتمالا پاسخ ایشونم هست!
بله احتمال زیادی داره جناب مدیر موافق نباشن، من هم ننوشتم با تصمیم مدیریت پیش به سوی فلان کار! من میدونستم احتمالش پایبنه اما اندکی شاید ما رو بفکر فرو ببره و این ارزشمند باشه.
اگر در جامعه ما بخوایم اینطور فکر کنیم تمامی مکانها اعم از دانشگاه ها، مراکز، محل کار و .... افرادی هستند که دچار آفت و آسیب های متعددن و با یک دسته خلافکار زندگی میکنیم!
خیلی از مشکلات اینجا بالغ بر ۹۰٪ کاملا واقعی هست و ما روزهای زیادی باهاشون در ارتباطیم.امکانش پایینه یکی برای خنده بیاد وقت خودش و ما رو یک ماه بیشتر بگیره یا با یک خلافکار حرفه ای در ارتباط باشیم! اینجا چیزی نداره که خلافکاران ثبت نام کنن.
الان مدیران خیلی از سایت ها در دنیای واقعی کسب و کارهای خودشونو دارن، مشاوره ، مشاورشو میده، دکتر ویزیت میکنه، مدرس، درس میده و ... من بارها دیدم که از طریق سایت افراد در کلاس ها و جلسات حضوری شرکت کردن و اتفاقی نیفتاده.
اگر اینطور باشه من در کلاس های حضوری دکتر فلانی که فرد معتبری هست، که سایت و اینستاگرام و تلگرام و ... داره نمیتونم شرکت کنم! در کلاس های حضوری آموزش هنر که دوستانی در سایت پیدا کردم بهتره نرم! آیا این یک حصار نیست که بدور خودم کشیدم؟ ما انسانیم و باید قدرت تمییز دادن خوب از بد رو داشته باشم وگرنه کلاهمون پس معرکس.
ما نه همسر یابی میکنیم و نه میخوایم کار اشتباهی انجام بدیم، چه بسا مشاوره و کلاس حضوری بسیار بهتر از نوشته های تایپی و پر از اشتباه برخی عزیزان باشه که ممکنه مشاوره غلط بدن!
در هر حال پیشنهاد خیلی بدی هم نیست. انشالله جامعه خودش بسمت خودسازی و ترقی بره و منتظر دولت و نهادها و ارگانها نباشه.
سلام عزیزم، برای مدیریت نوشتم.
در پایان تأکید میکنم این نظر من هست و برای مدیریت نوشتم لطفا دوستان اجازه بدن افراد در تالار راحت بتونن با مدیریت صحبت کنن و پیشنهاداتشونو بدن، بنده دیگه پاسخ نمیدم ، ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)