نقل قول نوشته اصلی توسط Ye_Doost نمایش پست ها
با سلام

"بعد از شروع زندگی مشترک مشکل خاصی نداریم باهم. ولی اون خاطره ها و ترسا باهام هست"
این ها فقط سوال هستند. ناراحت نشوید. فکر نمی کنید مشکل ضعف اعصاب و افسرده گی مزمن داشته باشید؟ تا به حال به روان پزشک مراجعه کرده اید؟ گریه بی اختیار و ... معمولا ناشی از افسرده گی و مشکلات اعصاب است. مسائلی که بیان کردید ریشه های بیماری فعلی تان هستند و نه خود بیماری. ضمن اینکه باید خود رو از محیط های استرس زا و درگیر کننده دور نگه دارید (ظاهرا پس از ازدواج از این نظر بهتر شده) حتما می بایست صدمات ازقبل وارد شده رو هم درمان کنید تا بدتر نشوند.
با دارو و ورزش، روحیه و سییستم عصبی تان نیرو می گیرند. البته باید دکتر مجربی رو انتخاب کنبد. اگر هم دسترسی به متخصص آزاد برای تان مشکل است می توانید از بیمارستان ها و کلینیک های دولتی استفاده کنید.
توصیه می کنم حتما مراجعه بکنید.

موفق باشید
ممنون دوست عزیز.
روان پزشک نه ولی به روان شناس مراجعه کردم. که مشکلی در من ندیدن. همون اوایل ازدواجم بود. که زود رنجی و عدم اعتماد به نفسم رو در رفتارای همسرم دیدن. ما نامزد بودیم که مشاور خواست فعلا ازدواج نکنیم.. و کلا مشکل رو در رفتارای همسرم دید. ولی خب ما به دلایکی نتونستمی عقب بندازیم. این قضیه مربوط به یک سال قبل.