سلام
دوست عزیز اینو بدونید که ظاهر کاملا سلبقه ایه ، من نوعی ممکنه برای یه شخص ایده آل باشم برای شخص دیگه خیر
دختری رو میشناسم که مهمترین فاکتور ظاهریش لاغریه مردِ و میگه استخوان های بدن مرد برای من جاذبه داره ، دختری هم میشناسم که مرد خیلی هیکلی میپسنده
تا جایی که من میدونم الان به طور کلی دیگه برای خانم ها ظاهر جزو 3 اولویت اول نیست پس شما سعی کنید به جای قصه خوردن از لحاظ دیگه Bold باشید
باااااور کنید اون حس مردونگی ای که یک زن از مردش میگیره به قد و هیکل ربطی نداره ، به رفتاره ،به منشه
همه آدما یک سری ویژگی های ظاهری دارن که مطابق میلشون نیست یکی میگه لاغرم یکی میگه چاقم یا بینیم بزرگه یا موهام کمه یا یا یا...
برنده کسیه که همون طوری که هست به خودش عشق بورزه خودشو بپذیره
تازه شما قدت نسبت به دخترای ایرانی معمولیه در ضمن لاغری به نظر من ویژگی مثبته و بسیار جذابه ، میبینید؟ظاهر سلیقه ایه-پس شما حالا به هر دلیلی از یک سمت ریجکت شدید دلیل نمیشه از همه طرف به همین صورت باشه
پی نوشت: مردی که عاشقش شدم کلا شاید 2-3 سانت از من بلندتره-لاغره- ظاهرشم معمولی رو به پایینه اما پای همچیش وایستادم و با هیچ چیزو هیچ کس عوضش نمیکنم حالا درست یا غلط چون به من حس فوق العاده ای میده-پرتلاش و با اعتماد نفسه-صادقه -مهربونه-درک میکنه و ... و باور کنید با این ویژگی ها میشه یه ازدواج خوب کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)