با سلام و احترام
دقت کنید تغییر در وضعیت زندگی علاوه بر آگاهی نیاز به مهارت دارد. یعنی علاوه بر دانستن باید عمل کرد.
خواندن یک مقاله یا شنیدن یک نظر و راهنمایی شاید نیم ساعت وقت شما را بگیرد. اما به کار گیری این مهارت و انجام آن و تمرین آن و پافشاری بر آن گاهی نیاز به چند ماه و یا چند سال داشته باشد.
شما بیش از آنکه نیاز به آگاهی و دانستن داشته باشید. نیاز دارید که آنچه یاد گرفته اید را عمل کنید و این سختی دارد. رنج دارد، تحمل می خواهد ، صبر می خواهد.
بنده با نگاهی اجمالی به این تاپیک و سایر تاپیکهایتان چند لینک ذیل را معرفی می کنم. شما جمله به جمله آن را یادداشت کرده و برنامه ریزی جهت اجرای آنها را در سر لوحه کار خود قرار دهید. و تمرین و تمرین و تمرین و تمرین کنید.
- کنترل نفس (کنترل احساسات یا کنترل خویشتن)
- مهارتهای ارتباطی
-چگونه همسران مشکلات،اختلافات و درگیریهای بین خود را حل کنند؟ (1)آرامش و نحوه مواجهه افراد در مقابله با مشکلات زندگی
چگونه زوجین درگیری ها و مشکلات خود را حل کنند(2) - منافع کودکانه ---- منافع بالغانه
مقصر من هستم یا شوهرم؟؟!!!
چگونه می توانم فردی صبور باشم!!!
خلاصه: پیشنهاد می کنم. مدتی به جای زدن پست و خواندن پستها.... سعی کنید برنامه ای جهت عملی کردن مهارتهایی بکنید که خوانده اید و ساده از آنها گذشته اید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)