به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 دی 98 [ 22:08]
    سطح
    29
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 20.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    60

تشکرشده 25 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط غبار غم نمایش پست ها
    به نظرم بخش زیادی از حرفاتون درسته ولی واقعا این درست نیس که ماها تا زیر 25 کلی خواستگار داشتیم اما براشون طاقچه بالا گذاشتیم. بعدشم اینکه واقعا همه دنبال پول طرف نیستن.قبول کنین خود آقایونم مقصرن دیگه. ینی شما کیسای خوبو از دس دادین به خاطر اینکه قدشون با شما نمی خوند؟! بابا معیار شما که بدتره. باز دخترا میگن طرف پول داشته باشه که یه چیز اکتسابیه،شما میگین قد داشته باشه که یه چیز خدادایه!!!!!!!!!

شما فک کردین اون دختر خانمی که پرسیدن پولداره یا نه مجرد می مونه؟! اتفاقا یکی خوبشو پیدا می کنه میره، خوبشم پیدا نکنه بعد ازدواج پیدا می کنه و طلاق و می گیره و باز میره!

ای خدا
    سلام
    شما درست میگید
    ولی اینم در نظر بگیرید مردها اصولا با چشم و دیدن عاشق میشن
    شما میگید معیار من بدتره شما اگه جای من بودید چیکار میکردید وقتی یه خانم قد کوتاه حتی اگه بهترین باشه ولی واست هیچ جذابیتی نداشته باشه بازم اقدام میکنید
    در مورد اون خانم که اولین سوالش پولداری طرف بوده باید عرض کنم کدوم خانواده سطح بالا و پولدار از شمال شهر میره تو یه سوییت زیر زمین 30 متری تو پایین شهر دختر بگیره؟؟؟
    به نظرت شدنیه؟خانوادش راضی میشن؟
    ادم باید موقع انتخاب باید یه نگاه اول به خودش بندازه
    شما یه سر به تایپیک های قبلی من بزن من از یه خانمی که که خیلی پولدار بودن خوشم اومد ولی اقدام نکردم که اگه اقدام میکردم 90 درصد ممکن بود اوکی بشه ولی مطرح نکردم چون اونا با ما فرق میکردن با وجود اینکه خودم وضع مالیم خیلی خوبه ولی واسه طبقه خودمون نه اونا
    نقل قول نوشته اصلی توسط yarmehrban نمایش پست ها
    سلام به هومن عزیز
    متن شما توجه منو جلب کرد... ببین نمیدونم شما چند سالتونه اما اگه متولد ۷۴ هستی خب خیلی زود به فکر ازدواج افتادی ! شاید خودت به این باور رسیدی که میتونی زندگی تشکیل بدی، اما تو یادت باشه خواستگاری چه تیپ فرادی میری؟!
    اگر همونطور که عرض کردم متولد هفتادو چهار باشی باید دخترایی که سر مسیر زندگیت بعنوان گزینه بودن باشن، که نوزده ساله و بیست و یک ساله و .. باشن. این اشتباه شماست.
    دختر تا ۲۵ سالگی فکرش پراکندس و دنبال زیباتر بودن، بهتر دیده شدن و تحصیلات هست و البته بگو بخند و سرسری گرفتن زندگی. دوره های قدیم گذشت دختر از مادر چیزی می آموخت، نسل متولد هفتاد به بعد اکثرا دنیای خودشونو دارن و خیلی از زندگی های خوب و رفتارهای درست خط نمیگرن و میخوان خودشون راهشونو پیدا کنن که اکثرا از جاده خاکی سر در میارن.
    دختری کم سن و سال در این زمومه خیلی کم پیدا میشن که خانه داری، همسر داری، بچه داری و اصول و مبانی زندگی مشترک رو بلد باشه. همسر براش بیشتر حکم یک دوست خوب رو داره تا ماکیت عاطفیو زندگی مشترک..
    الان از هر ده دختر در محدوده بیست تا بیست و پنج سال هفت نفر عاشق پسرهایی در استایل ستارگان کره ای یا قیافه هنرمندان اروپایی هستن، هر کسی با موها و لباس های نامتعارف تر، عزیز تر! عاشق پسر پولدارن با فلان ماشین و فلان مبلغ سپرده، عاشق ‌سرین که صبح تا شب تموم تفریح گاهها ببره و بیارتشون...
    اگر سنتون پایینه تا بیست و‌شش سالگی به خودتون فرصت بدین که با چشم باز انتخاب کنین.
    شاید حرف من به مذاقتون خوش نیاد اما دو سال دیگه حتما یادتون میافته و ارزشش رو متوجه میشین.
    اما اگر سنتون بالاس خب انتخاب های شما اشتباه هست، طرف دختری نمیرین که شیفته ی اخلاقش شده باشین، شیفته وقار و‌ خانومیش.... شما همینجوری میرین و همینجوریم به مشکل میخورین. درسته کسی رو نمیشناسین اما آدما با رفتارشون همه چیو اثبات میکنن ، با گفتارشون... دختری که روسری روی سرش افتاده و بی هیچ ابایی در انظار عموم با دین مسلمانی راه میره، کسی که آستینشو تا آرنج بالا میده یا شلوار کوتاه و تنگ میپوشه، کسی که مانتوی تنگ و کوتاه میپوشه ، کسی که راحت با گروه پسرا بشینه و پاشه و هم صحبت شه، کسی که توی حرف زدنش متوجه میشی در پی چه افکاری هست نباید اصلا برای حتی امر خواستگاری طرفش بری
    دختر باید سنگین و باوقار باشه و این احساس خوب و مثبت در چهرش، گفتار و رفتارش نمود پیدا کنه.
    از طرفی حتی اگر شده شهر رو بگردین و دختری پیدا کنین که داشتنش ارزش داشته باشه نه ارزش مادی بلکه ارزش انسانی و معنوی، ارزش عاطفی... حتما پیدا میکنین آدمی که همراه و هم قدم زندگیتون هست. قسمت شما هم در گوشه ای از این دنیا محفوظه و مال هیچکس جز شما نیست. شاد باشین
    ممنون از توجه تون من متولد 65 هستم
    به نظر من شانس تو ازدواج حرف اول میزنه
    من که به این نتیجه رسیدم

2. 2 کاربر از پست مفید homan74 تشکرکرده اند .

نجمه چ (جمعه 05 خرداد 96), غبار غم (پنجشنبه 28 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)