به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بامداد روشنایی نمایش پست ها
    سلام

خانم یار مهربان بله حق با شماست . به نظرم سن پایین ایشون اگر چه دلیل اصلی این جواب منفی نیست ولی مزید بر علت شده است. ایشون باید بر خواسته خودشون اصرار و پافشاری میکردن که متاسفانه به دلیل ترس از والدین عقب کشیدن و خیلی راحت صحنه رو خالی کردن.
    حتی اعتراف میکنم که بیشتر رفتارها و برخورد های ایشون کاملا نابالغانه و از سر بچگی بوده است
    اما باید خدمتتون عرض کنم که این رفتارهای کودکانه و نابالغانه از طرف ایشون برای بنده جذابیت به خصوصی داشته است.
    در ضمن از نظر من یک دختر خانم بیست و چهار ساله به اندازه یک دختر خانم هیجده ساله جذاب نیست. نه از نظر ظاهر ، نه از نظر برخورد و رفتار ، نه از نظر ابعاد شخصیتی و ... شما باید یک مرد باشید تا بتونید متوجه حرف من شوید.تا وقتی که از جایگاه یک زن به قضییه نگاه میکنید از خواسته های یک زن سخن میگویید.
    خیلی ممنون و متشکر
    سلام بامداد عزیز
    تصمیم نهایی با شماست. ما در حد مشاوره ای که خواستین راهنمای شما بودیم.
    مردان و پسران زیادی در اطراف من بودن که به جرأت میگم تموم اونهایی که همسن شما بودن بسیار هوشیارانه و با معیارهای درست انتخاب همسر داشتن و من هرگز ندیدم کسی آینده خودش رو دستخوش چنین صحبتی کنه.
    فکر میکنم شما بتنهایی نیاز دارین بصورت حضوری با مشاوره درباره خودتون صحبت کنین ، چون من اون
    بلوغ فکری لازم رو برای ازدواج درون شما نمیبینم.
    تا زمانی که دیدتون به زندگی چنین هست و معیارهای نادرست دارین، باید بگم در ازدواج توفیقی پیدا نمیکنین، مثل همین حالا که با وجود نشان و صحبت هاتون شما رو کنار گذاشتن، هم دختر و هم والدینش.
    البته بنده ناراحت نیستم که شما این راه رو پی میگیرین، گاهی کسی با دیدن مشکلات دیگری درس های بزرگی میگیره، اما بعضی ها باید خودشون برای خودشون درس عبرت باشن و حتما تجربه هایی بکنن که تاوان سنگینی رو بپردازن، اون موقع هست که میتونن در زندگی آینده موفق باشن.

رَحِمَ اللّه ُ عَبدا تَفَكَّرَ وَ اعتَبَرَ، فأبصَرَ إدبارَ ما قَد أدبَرَ، و حُضورَ ما قَد حَضَرَ
    (
    خداى رحمت كند بنده اى را كه بينديشد و عبرت گيرد؛ پس، رفتن آنچه را كه رفته و فرا رسيدن آنچه را كه فرا رسيده است، ببيند . )

2. 3 کاربر از پست مفید yarmehrban تشکرکرده اند .

nardil (شنبه 30 اردیبهشت 96), tonal (دوشنبه 15 خرداد 96), بامداد روشنایی (جمعه 29 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)