من از همه دوستان تشکر میکنم که جوابمو دادن و ببخشید که دیروز نتونستم پاسخ بدم. سقف ارسالم پر شد..
نسترم عزیز. شوهر من بدون من هیچ جا با هیچ کسی نمیره اصلا همه حتی داداشش میگه که فلانی دو دقیقه تورو خونه میزاره میاد بریم تا سر کوچه اینقد میگه برگردیم خانومم تنهاس کوفتمون میکنه. یعنی کلا جایی نمیره بدون من متوجه نشدم چرا فکر کردین تنها جای میرن. منظورم این بود که دوتایی با 2 -3 نفر دیگه میریم تفریح یا با هم جایی جمع میشیم که بیشتر بهمون خوش بگذره و این تقریبا هر فته تکرار میشه که به توصیه دوستان کمش میکنم.
بعد هم عزیزم سیگار کلافه ش نمیکنه. صب که بیدار میشه و کم خوابیده کلافه ش میکنه. شوهر من عاشق فیلم دیدنه و دوس داره شب بیدار بمونه و فیلم ببینه اصلا هم فیلم بدی نیست من چند تا از قسمتای سریال رو با خودش دیدم. و برای این شب بیدار بودن سیگار میکشه اینو خودم متوجه شدم چون خودش میگه سیگار میکشم که خوابم ببره. و چون شب بیدار میمونه صب سختشه بیدار شه و کلافه میشه.
شیدا جون مرسی از راهنماییتون من این رفت و امد رو حتما کم میکنم. ولی خدایی خواهر شوهرم هم اگه خوب بود و باهاهش صمیمی بودم دوس داشتیم بریم بیرون. مثل همین الان که برادر شوهرم هست باهامون معمولا. ولی به توصیه دوستان حتما کمش میکنم و به دوستم هم گفتم.
بهاره عزیزراهنماییتون بهم کمک کرد. حق با شماست این باعث میشه که تنهایی دیگه بهمون خوش نگذره و این خیلی بده. و فکر میکنم داریم به همون سمت هم پیش میریم. من حتما جلو این روند رو میگیرم . ولی اینقد همش با دوستامون بودیم برای تفریحو و کوه و پارک.. الان خودمم نمیدونم وقتی دوتایی هستیم باید چیکار کنیم که بهمون خوش بگذره تو تفریحامون
و بله همسر من اصلا ادم بیخیالی نیست و به شدت همش تو فکر که همه کارا و چیزا درست و به موقع انجام شه. اینکه بره روانپزشک نمیره ولی سعی میکنم که تشویقش کنم به ورزش. چون ورزشو دوست داره.
ستاره زیبای عزیز ممنون از راهنماییتون ولی فکر میکنم این تفکر خیلی بد بینانه باشه/ همسرم اگه از دوستم تعریف میکنه واقعا چون دختر خوبی هست و سنش رفته بالا و دوس داره و کم و بیش از مشکلاتش خبر داره که دوس داره ازدواج کنه. وگر نهبا هیچ کدوم از معیارای همسرم تطابق نداره و کلا اگه موافق اومدنش هست همیشه گفته تو وقتی فلانی هست شاد تری خوشحال تری برا همین من با اومدنش مشکلی ندارم.
و گرنه صد هزار بار دیگه از من تعریف میکنه که نمیدونم کجا چیکار کردم که خدا تورو بهم داد.هر کی کلا میشناسدم میگه خوش بحالت چه خانومی داری.. مادرش برادرش فامیلاش.. فکر میکنم این فکر شما خیلی خیلی بد بینانه باشه دوست عزیز. ولی من بخاطر بیشتر تنها بودن با همسرم و ترغیبشون به تغییر عاداتشون روند زندگیم رو تغییر میدم ولی کوچکترین شکی به هیچ کدومشون ندارم.
آوای بهشت عزیز ممنون از راهنماییت من به توصیه شما و دوستان برای اینکه بیشتر با همسرم تنها باشم تغییر میدم روند زندگیم رو ولی باز هم میگم کوچکترین شکی بهشون ندارم. حتی تو افکار.
ولی درباره سیگار. عزیزم ترک سیگار شرط ازدواج من بوده ایشون به من گفته بودن ترک کردن. ولی خب نکرده بودن. و من واقعا مشکل دارک با سیگار یعنی باعث میشه به شدت ازشون سرد شم. وکلا حتی اگه بگم هم مشکلی ندارم هم باور نمیکنه هم بازم خجالت میکشه جلوم سیگار بکشه چون میدونه قول داده بوده و عمل نکرده. اگه من پیشش بخوام بخوابم و فیلم ببینه کلافه میشه چون دوس داره بره سیگار بکشه و با حضور من نمیره و همین کلافش میکنه. و اینقدر میمونه که من برم بخوابم که بره سیگار بکشه. این کارو امتحان کردم..

علاقه مندی ها (Bookmarks)