به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 دی 96 [ 11:16]
    سطح
    11
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 15 در 8 پست

Array
    سلام بر شما
    زندگی هر انسانی متشکل از ابعادها و هدف های زیادی هست ، اگر یک انسان تمام زندگیه خود رو در یک هدف خلاصه کند اولا به خود و فلسفه ی آفرینشش جفا کرده و دوما در صورت رسیدن یا نرسیدن به اون هدف دیگر محرکی برای فعالیت ها و ادامه ی زندگی نخواهیم داشت
    مقوله ی ازدواج فقط بخشی از یک زندگی هست و نه تمام زندگی ، اگر چه یک بخش بسیار مهم از زندگی هست ولی این باعث نمیشه همه ی جنبه های زندگیمونو تحت تاثیر قرار بده طوری که همه ی انگیزه ها و قواهای ما رو در راستای اون خواسته بسیج کنه ، طوری که زندگیمونو فلج کنه
    ببینید در نگارش شما چند نکته وجود داره که لازم دونستم در موردش بحث کنم :
    یکی اینکه شما روش سنتی رو برای ازدواج انتخاب کردید و یه سری دوستان تایید کردن و یه سری هم گفتن انتخاب ها هم مثله آدما باید مدرن شن ، لازم به توضیح میدونم که اگر چه 100 درصد ازدواج های سنتی به خوشبختی منجرب نشدن و 100 درصد ازدواج های مدرن که بر اساس دوستی های قبل از ازدواج هست هم به شکست منجرب نشدن ، پس اگر بحثی هست به صورت آماری هست ، نه قطعیت و کلیت ،
    ببینید به صورت آماری ازدواج های سنتی بهتر از آب در اومدن ،چون شخصی که معرف قرار میگیره سال هاست طرفین رو میشناسه و در شرایط مختلف دو نفر رو سنجیده و دیده ، ولی در رابطه های دوستی هر دو نفر سعی میکنن بیشتر نقش بازی کنن ،و خواسته های واقعی رو که دارند رو به خاطر احساسات مخفی نگه دارند یا در مقطعی از زمان بی اهمیت جلوه بدن ،
    اگر سری به دادگاه های خانواده بزنی یا همین سایت های مشاوره رو مطالعه کنی ، طلاق هایی رو می بینی که دختر و پسر سال ها قبل از ازدواج رابطه ی دوستی داشتن و با عشق ازدواج کردن ، به نظرم شما هم کار درستی کردید که ازدواج سنتی رو دوس دارید انتخاب کنید
    نکته ی بعد این هست که شما برداشتتون این هست که وضعیت مالیتون باعث شده انتخاب نشید ، به نظر من مادیات مهم هستن ولی نه الزاما برای یک دختر ، یک دختر باید بر اساس اخلاق و عفت و درستیش انتخاب بشه ، کسایی که میخوان شما رو بر اساس مادیات انتخاب کنن بهتره که انتخاب نکنن ، شما خودتون چطور میتونید در کنار مردی احساس امنیت و خوشبختی بکنید که شما رو بر اساس چیزهای خارج از وجود شما انتخاب کرده ؟ مادیات مهم هستن ولی بیشتر برای پسری که تصمیم میگیره تشکیل خانواده بده ، آن هم در حد نرمال و معمولی ،طوری که محتاج کسی نباشه، چرا اگه همه ی پسرا رو بر اساس ماشین های مدل بالا و خونه های ویلایی و ....انتخاب کنن کمتر از 10 درصد پسرای جامعه ی ما شانس ازدواج دارن
    اما مهم ترین نکته رو که میخوام اشاره کنم این هست که به نظر من عامل اصلی در انتخاب نشدن شما به صورت سنتی فقط و فقط پدر شما هستن ، چون در انتخاب های سنتی باید از خودتون بپرسید چه کسی قراره شما رو معرفی کنه به یک نفر دیگر ؟ قاعدتا کسانی معرف شما خواهند بود که با خانواده و به خصوص پدر شما سر و کار دارند و رابطه دارند ، مثلا فرض کنید عمو و یا دایی و ......اگه بخوان تو رو معرفی کنن برای یک پسر ، وقتی حرفای پدرتون رو میشنون کلا پشیمان میشن ، یا همکارای باباتون یا همسایه هاتون و هر کسی با خانواده و به خصوص پدر شما در ارتباطن دقیقا به خاطر جبه گیری های پدرتون منصرف میشن از اینکه معرف شما به کسی بشن ،
    حالا چرا پدرتون اینجوری فکر میکنن و یا چرا فقط به یک بعد از ابعاد ازدواج نگاه میکنن ،میتونه مقوله ی جداگانه و پر از بحثی باشه ، از طریق مادرتون به پدرتون بفهمونید که حرفاش روی زندگی دختراش تاثیر منفی داشته ، و ازشون بخواه آرزوهای شما رو درک بکنند
    من خودم به شخصه پدرم یک نفر رفیق چند ساله داره که صاحب دو دختر هست ، پیش پدرم درد دل کرده بودن که دوس دارم ازدواج دخترامو ببینم ولی به هر کسی اعتماد ندارم که دخترمو دستش بدم ، لطفا اگه پسر خوبی سراغ دارید که متعهد و سالم و اهل کار و کاسبی باشه معرفی کنید بهمون ، حتی دخترای ایشون هم هر دو معلم هستن ، پدرشون درک کرده که دختراشون باید ازدواج کنن پس چون این درک رو داشته خودش هم کمک میکنه که انتخاب ها درست و منطقی و با سرانجامی خوب رقم بخوره
    در آخر هم باید بگم اگر شما یک آدم مذهبی و معتقد هستید که حس میکنم هستید این آیه از قرآن رو براتون میگذارم امیدوارم بهتون انگیزه بده :
    وَ إِنْ يَمْسَسْکَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا کاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَ إِنْ يُرِدْکَ بِخَيْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ يُصيبُ بِهِ مَنْ يَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ((و اگر خداوند به توناراحتی و محنتی برساند، هیچ کس جز او برطرف کننده آن نخواهد بود و اگرخیری برای تو خواسته باشد، هیچ کس فضل و کرم او را نمی تواند مانع شود، اوبه فضل خود خیر را به هر کس از بندگانش که بخواهد می رساند و او آمرزنده مهربان است))
    این آیه هم حتما براتون ارامش بخش خواهد بود :

وَ عَسي‏ أَنْ تَکْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَکُمْ وَ عَسي‏ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَکُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ((و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما بهتر است ، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بدتر است ، و خدا می داند و شما نمی دانید. ))
    امیدوارم خداوند مهربان مشکل شما و همه ی آدمای خوب و متعهد رو بر اساس حکمت خودش هر چه زودتر حل بفرمایند
    ویرایش توسط Forgotten : جمعه 05 خرداد 96 در ساعت 15:34

2. 2 کاربر از پست مفید Forgotten تشکرکرده اند .

sia518 (جمعه 05 خرداد 96), نجمه چ (جمعه 05 خرداد 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)