نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی خوب نمایش پست ها
بابت زندگی سختی که داشتی متاسفم و باهات احساس همدردی میکنم و خیلی خوشحالم که میبینم آدم قوی ای هستی. آفرین به تو به خاطر اینکه با مشکلاتت جنگیدی و بارها پیروز

شدی. آدم های قوی ای مثل تو کم پیدا میشن. حتی نایاب هم هستن.کاش من هم مثل تو بودم. باور کن خیلی خیلی بهتر از منی. با وجود داشتن زندگی سخت، اینکه قوی بودی ستودنیه.

من چیزهایی که نوشتی رو خوندم و به دلم نشست. من فکر میکنم تو هدف بزرگی داری. یعنی میخوای با خودکشی چیزی رو به دیگران بفهمونی. در واقع تو نمیخوای همین طوری بمیری

درسته؟

میخوای با مردنت هم مفید باشی.چقدر تو خوبی. چقدر آدم دوست داشتنی و بزرگی هستی. عجب وجود عمیقی داری. فکر میکنم باید بسیار مهربون هم باشی.خیلی دوست دارم بفهمم

که اون چیه که تو دوست داری ما ها بدونیم و تکرارش کنیم یا دیگه انجامش ندیم چیه. چرا کمکم نمیکنی؟

راستی حتما باید ناراحتی عمیقی بابت این شکست آخر تحمل کرده باشی. میتونم ازت بپرسم دلیل اینکه به هم نرسیدید چیه؟

ممنونم و بی صبرانه منتظر جواب هستم.

يه چيزي تو زندگيم بهم ثابت شده .. ادم وقتي چيزي و نداشته باشه واسش مهم نيست از دستش بده . همه ي شما چيز هاي مهمي تو زندگيتون دارين که واسه من کوچيکترين ارزش ي نداره چون براي شماست و من با شما فرق دارم ولي تو زندگيم خيلي چيزهارو از دست دادم چه کوچيک چه بزرگ براي من مهم بوده .. از دست دادن مهر مادري تو خونه اوليش بود وقتي مادر از پيش ادم ميره خونه تبديل به گورستون ميشه ولي من تحمل کردم . بعدش کلاهبرداري از پدرم بود که چند ميليارد سر پدرم کلاه گذاشتن يه ابم روش اونم پدري که از صفر شروع کرده بود و تو دهه ي 50 زندگيش بايد استفاده ميکرد ولي ايکاش به صفر بند ميشد به زير صفر رسيد به بدهي يه ميلياردي که دودش تو چشم ما هم رفت ماشين رفت خونه مغازه رفت و من و داداشم بيکار بوديم و هيچ منبع درامدي نداشتيم و همين باعث شد کسي که ادعاش ميشد عاشقمه ولم کنه و بره و اين واسم مهم نبود ... همه چيز رو از دست داديم و چون سخت بود دستمون رو پيش کسي دراز کنيم به کسي نگفتيم حتي 2 ماه جاي خواب نداشتيم اثاث رو انداخته بوديم يه پيلوت و خودمون اينطرف اونطرف ميخوابيديم بعضي وقت ها تو پارک خوابيدم ولي گذشت و من اين مشکلات رو حل کردم . حل کردم . این و خوب میدونم همه ی ادم ها یه نقطه ضعفی دارن که وقتی ضربه به اون نقطه ضعف بخوره زندگیشون از هم میپاشه برای من هم ضربه خورد . ضربه ای بدتر از همه ی درد های دنیا بدتر از همه ی ضربه هایی که میشد به زندگیم زد ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط دیده نمایش پست ها
سلام
این چیزی که گفتم بیشتر حالت تشر داشت وگرنه هیچ کس با خودکشی قهرمان نخواهد شد وشما برای این که خودت را قانع کنی این مفاهیم را می رسانی

ودر کل شما برای ما محترم هستین

از زندگی سخت وپشت کار سختت در عجبم چرا بعد از این همه موفقیتی که داشتی به یک واکنش احساسی از هم پاشیده ای ؟

همه ی ماهادر مراحلی از زندگی فراز ونشیب هایی داشتیم وداریم

حتی خود من هم در همین فراز وفرود ها هستم .ولی وقتی با مشکلات قبلی ام مقایسه میکنم وموفقیت ها وتلاشهایم را میبینم دلگرم می شوم وشاد از اینکه خد/ا راشکر

مشکلاتم تمام شد وحالا هم در موضوعی جدید دست وپنجه نرم میکنم

اما در کل احساسات می توانند انسان را از پا در آورند به شرطی که

خدا نداشته باشیم ودر حد خدا کسی را بپرستیم

آن وقت می شود که دنیا در مقابل دیدگانمان پوچ وبی معنا می شود ودیگر چیزی برای از دست دادن نداریم

چرا یک نفر خدای ما می شود؟

چرا بتی به این قدرت برای خود ساخته ایم ؟

نمی دانم که خبر دارید یا نه با مرگ دیده انسان باز می شود وچیزهایی که انسان ها در دنیا درک نمی کنند را درک می کنیم !

حالا دلت می خواهد موقع باز شدن چشمت حالت چگونه باشد ؟ پر پرواز ونور وشادی / یا غل وزنجیر وحشت و شکنجه ؟
تو دنیا هیچ چیز بالاتر از ارامش نیست .... ادم هیچ چیزی نداشته باشه ولی ارامش داشته باشه .. من خیلی خوب مرگ رو تجربه کردم یه حس اروم و پر از ارامش ... خدایی که اون بالاست میبینه من و انشااله میبخشه منو چون دیده بندش چقدر عذاب کشیده . شاید وجود من در این دنیا یه اشتباه بوده . یه اشتباه کیهانی یه اشتباهی مثل اثر پروانه ای ....