به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 102
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿۵۳﴾ بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)
    وَأَنِيبُوا إِلَى رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ

پیش از آنکه عذاب فرا رسد و کسی به یاریتان برنخیزد، به پروردگارتان روی آورید و به او تسلیم شوید

55
    وَاتَّبِعُوا أَحْسَنَ مَا أُنزِلَ إِلَيْكُم مِّن رَّبِّكُم مِّن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ العَذَابُ بَغْتَةً وَأَنتُمْ لَا تَشْعُرُونَ

و پیش از آنکه به ناگاه و بی خبر عذاب بر شما فرود آید، از بهترین چیزی که از جانب پروردگارتان نازل شده است پیروی کنید

56
    أَن تَقُولَ نَفْسٌ يَا حَسْرَتَى علَى مَا فَرَّطتُ فِي جَنبِ اللَّهِ وَإِن كُنتُ لَمِنَ السَّاخِرِينَ

تا کسی نگوید: ای حسرتا بر آنچه در کار خدا کوتاهی کردم ، و از مسخره کنندگان بودم

57
    أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّهَ هَدَانِي لَكُنتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ

یا بگوید: اگر خدا مرا هدایت کرده بود، من از پرهیزگاران می بودم

58
    أَوْ تَقُولَ حِينَ تَرَى الْعَذَابَ لَوْ أَنَّ لِي كَرَّةً فَأَكُونَ مِنَ الْمُحْسِنِينَ

، یا چون عذاب را ببیند، بگوید: اگر بار دیگر به دنیا باز می گردیدم ،از نیکوکاران می شدم

59
    بَلَى قَدْ جَاءتْكَ آيَاتِي فَكَذَّبْتَ بِهَا وَاسْتَكْبَرْتَ وَكُنتَ مِنَ الْكَافِرِينَ

آری ، آیات من بر تو نازل شد و تو گردنکشی کردی و از کافران بودی

60

2. 2 کاربر از پست مفید ستاره زیبا تشکرکرده اند .

بانوی آفتاب (سه شنبه 09 خرداد 96), باغبان (سه شنبه 09 خرداد 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 مرداد 01 [ 15:36]
    سطح
    50
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    136

تشکرشده 87 در 45 پست

Array
    از پست های زیبای آقای باغبان ومدیر همدردی بی نهایت سپاس گذارم وواگر امکان داشت صدتشکر می فرستادم

آقا محمد به نظرم حالتون داره بهتر می شه وخدا روشکر میکنم

پرسیده بودی خدا رو چه طور بشناسم ؟

دوست داشتی در این وادی سیر کنی خطبه امام علی به همام رو خوندی بازم بخونش !

ولی اگر خواستی خدارو بشناسی باید اول خودت رو بشناسی ودرک کنی .تا به حال خودت ووجودت رو درک کردی اون لایه ای از وجودت که همیشه تنها وتشنه رهاش کردی

اون لایه:

همان حس خدا جوی توست که خدا را می طلبید و تو رهایش کرده بود!

بی چاره وسرگردان وغریب در بدنت موج میزد ونمی دیدیش

ولش کرده بودی تا گم شود انگار یه جوری ازش فراری بودی

ولی اون حس با رفتن اون دختر قدرت گرفته وبازم جون پیدا کرده مواظب باش بار دیگر از دستش ندی

خداپرستان واقعی از وجود خدا درحیرتند.واو را آنچنان که شایسته وجود اوست نشناخته اند

بنابراین هرکسی به زبان خود وبه اندازه ظرفیتش می تواند او را بشناسد

فکر میکنم ظرفیت شما هم کم نباشه واین میل واشتیاق در وجودت شعله میکشه

به هرجا بنگرم تنها تو بینم نشان از قامت رعنا تو بینم

(وچون بندگان من از دوری ونزدیکی من از تو پرسنند بدانند من به آنها نزدیکم هر که مرا خواند دعای او اجابت کنم ...باشد تا به سعادت راه یابند ) {بقره }186

ای کاش خواستن هایمان از خدا فقط وفقط خودش باشد وبس خودم به شخصه این آیه را خیلی دوست دارم واز او ممنونم که اینقدر از بندگانش دلداری میکند

اون پرده مصنوعی هم دقیقا همون حجابی است که بین خودت وخدا کشیده بودی و

شما به جای خدا فقط کسی را میدیدی که دوست داشتی ببینی

جایی را می خواستی برای تکیه کردن برای وابسته شدن برای امنیت داشتن برای امید بستن برای نجات از تنهایی یا حتی نجات بخشی

اینها همه مال جایگاه خداست پس تا دیروز مشرک بودی: چون خدای دیگری اختیار کردی

هدف از آفرینش فقط پرستیدن بوده وبس

من هم به اندازه اندکم به شما می گویم عشق واقعی فقط اوست . بیایید از حق خدا دفاع کنیم

چرا ندیده گرفتم چرا فرار کردم چرا از او بدهکار بودم و هزاران چرای دیگر...

حق خدا یعنی پرستش آیا به حقش احترام می گذاری؟

4. کاربر روبرو از پست مفید دیده تشکرکرده است .

باغبان (سه شنبه 09 خرداد 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 دی 96 [ 11:16]
    سطح
    11
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 15 در 8 پست

Array
    سلام بر شما
    دوست خوبم زندگی همه ی انسان ها دارای فراز و نشیب های زیادی هست ، نه لذت ها باقی می مانند و نه درد ها ،،، خوشبخت ترین آدما هم یک روزی خواهند مرد چون آن کودک قحطی زده ی آفریقایی که از گشنگی جان می دهد .....روزهای سخت یا خوش آینده هم به سرعت خواهند گذشت چون آن روزهای گذشته که سپری گشته اند ...هیچ چیز جاویدان نیست در آن دنیا ...همه چیز یک روز تمام میشود ..پس نه برای شادی های امروز مغرور باش و نه برای دردهای امروز بی تاب باش ...
    همه ی ماها برای یک دوره ی تکامل پا بر این جهان مادی گذاشته ایم ....به قول عرفا ما از ازل یک پیمان با خدا بسته ایم (الست)

وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِي آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى‌ أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى‌ شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلِينَ «172»
    و (به ياد آور) زمانى كه پروردگارت، از پشت بنى‌آدم، فرزندان وذرّيّه آنان را بر گرفت و آنان را گواه بر خودشان ساخت (و فرمود:) آيا من پروردگار شما نيستم؟
    گفتند: بلى، ما گواهى داديم (كه تو پروردگارمايى، اين اقرار گرفتن از ذريّه‌ى آدم براى آن بود) تا در روز قيامت نگوييد: ما از اين، غافل بوديم.
    طبق گفته ی بسیاری از مفسرین و عرفا ؛ خداوند متعال از روز ازل از همه ی ما قول و قرار بندگی گرفته و همه ی ما در پیشگاه خداوند حاضر بوده ایم و در قیامت پرده ها خواهند افکند و حقایق باز آشکار خواهند شد ...
    و در سوره ی احزاب هم می فرماید : «اِنّا عَرَضنا الاَمانَةَ علی السَّمواتِ و الارْضِ و الجبالِ فَاَبَیْنَ اَنْ یَحْمِلْنَها وَ اَشْفَقْنَ مِنها وَ حَمَلَها الاِنسانُ اِنَّهُ کانَ ظلُوما جَهولاً؛ بی گمان، ما امانت (تکلیف) را بر آسمان ها و زمین و کوه ها عرضه داشتیم، اما آن ها از برداشتن آن سر باز زدند و از آن ترسیدند و انسانْ آن را به دوش کشید، راستی که او بسیار بیداد پیشه و نادان است.»

دوست خوبم اینا رو گفتم تا مقدماتی باشن بر حضور ما در این جهان هستی ....در این جهان خوشبختی محض یا بدبختی مطلقی وجود ندارد ...هر چه هست یک سری امتحانات الهی است ...ما فقط این اتفاقات رو باید پشت سر هم بگذاریم و به کمال و تکامل آفرینشمون برسیم ...چرا گاهی اینقدر خودمون رو کوچیک میکنیم که برای یک چیز (حالا عشق، پول ، و ....) کامل از زندگی نا امید بشیم؟ آیا واقعا فکر میکنی که ما فقط برای چند چیز مختصر به این دنیا اومده ایم که حالا بهش برسیم یا نرسیم زندگیمون تموم میشه ؟ نه به هیچ عنوان دوست خوبم ...زندگی هر انسانی یک زندگی ممتد و طویل هستش که آغازش در این جهان هستی هست و پایانش بی انتها ....چرا به جای عقب گرد به سمت تکامل پیش نمیریم ؟
    دوست خوبم اهداف واقعی زندگیتو فراموش نکن ...هدف آفرینش ما خیلی بالاتر از اون چیزیه که تو داری به خاطرش نعمت بودن رو در این دنیا از خودت میگیری و در زندگی بعدیت هم خودت رو دچار زیان میکنی ...
    لطفا متعالی باش ....ضعیف نباش... خداوند همه ی ماها رو بر اساس سطح تواناییمون امتحان میکند ...اگر مشکلات تو بیشتر هست بدون شک توانایی هاتم بیشتر هست...
    سری هم به دادگاه های خانواده بزن و ببین چه عاشق و معشوقایی هستن که از هم متفر شدن ....
    در پایین هم آیه هایی از سوره ی نسا رو براتون میگذارم در باب خودکشی ....امیدوارم متوجه بشید چه ظلمی در حق خودتون میخواید بکنید ...
    امیدوارم به خودتون بیاید ..موفق باشید

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَأْكُلُوا أَمْوَالَكُمْ بَيْنَكُمْ بِالْبَاطِلِ إِلَّا أَنْ تَكُونَ تِجَارَةً عَنْ تَرَاضٍ مِنْكُمْ ۚ وَلَا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ ۚ إِنَّ اللَّـهَ كَانَ بِكُمْ رَحِيمًا ﴿٢٩﴾ وَمَنْ يَفْعَلْ ذَٰلِكَ عُدْوَانًا وَظُلْمًا فَسَوْفَ نُصْلِيهِ نَارًا ۚ وَكَانَ ذَٰلِكَ عَلَى اللَّـهِ يَسِيرًا ﴿٣٠﴾ إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبَائِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَنُدْخِلْكُمْ مُدْخَلًا كَرِيمًا ﴿٣١
    ‏اي كساني كه ايمان آورده‌ايد ! اموال همديگر را به ناحق نخوريد مگر اين كه داد و ستدي باشد كه از رضايت سرچشمه بگيرد ، و خودكشي مكنيد و خون همديگر را نريزيد . بيگمان خداوند نسبت به شما مهربان بوده ‏ (۲۹)‏و كسي كه چنين كاري را تجاوزگرانه و ستمگرانه مرتكب شود ، او را با آتش دوزخ مي‌سوزانيم ، و اين براي خدا آسان است .‏ (۳۰) ‏اگر از گناهان كبيره‌اي بپرهيزيد كه از آن نهي شده‌ايد ، گناهان صغيره شما را از شما مي‌زدائيم و شما را به جايگاه ارزشمندي وارد مي‌گردانيم .‏ (۳۱)

6. کاربر روبرو از پست مفید Forgotten تشکرکرده است .

باغبان (چهارشنبه 10 خرداد 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 فروردین 00 [ 04:44]
    سطح
    44
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 45 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط جوادیان نمایش پست ها
    سلام دوباره

نظر قبلیه منو مدیر همدردی زحمت کشیدن و ازشون تشکر میکنم جوری ویرایش کردن که کلا فرق کرده بود..

ولی راجبه این نوشتتون عرض کنم که انسانها تا دچار سختیهائی میشن در اولین فرصت ذهنشون معطوف میشه بخدا و جملات مشابهی از قیبله

( چرا خدا کاری نمیکنه- چرا صدامو نمیشنوه- چرا دوسم نداره و بحال خودم رها کرده و غیره ) ازشون شنیده میشه و دوس دارن در همون حین معجزه ای رخ بده

در حالیکه خدا داره میبینه

اما کسیکه یه شکست عشقی و یا به یه بیماریه روحی دچار شده باید کم کم و به مرور زمان درمان بشه و با کم رنگ شدنه احساساتش و جایگزینیه منطق حالش خوب خواهد شد

همه ماها تو زندگیمون کسی و کسانیرو دوست داشتیمو و عاشقش شدیم و بهش نرسیدیمو و زجر کشیدیم و افسرده شدیم ولی الان بعد گذشت سالها اصلا اون نفر یادمون نمیاد و وقتی هم یاداوریش کنیم

با یه لبخند که عجب دورانی بود ازش رد میشیم و دگ استرس و افسردگی سراغمون نمیاد , چون اون احساسات فروکش کرده

شمام الان ساله دگ اگه بیایین و این نوشته های خودتونو بخونید قطعا لبخند خواهید زد,

خانم غبار غم خوب بهتون توضیح دادن چطور لبخند بزنید

و همچنین فک کنم مهمان دیشب برنامه ماه عسل هم میتونه بهتون کمک بیشتری کنه
    مهمان امشب برنامه ماه عسل یه محمدی بود که که به نسترن خیانت میکرد اذیتش میکرد ..
    برعکس زندگی من ...

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 31 فروردین 98 [ 00:26]
    سطح
    34
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 20.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    244

تشکرشده 133 در 54 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammaderz نمایش پست ها
    خیلی قشنگ نوشتید باور کنید خیلی خوب بود .. ولی من خدای خودم رو فراموش کردم حتی حرف زدن باهاش واسم سخت شده
    ولی یه سوال ؟ چرا اون انرژی که اون زمان داشتم و به قول شما خدا بهم داده که این همه مشکلات رو حل کنم رو الان ندارم ؟؟
    در صورتی که الان بیشتر به خدا نیاز دارم تا اون زمان ...
    الان بیشتر صداش میزنم تا اون زمان ...
    خدا نمیبینه الان من و ؟
    شاید باهاش حرف نزنم ولی نمیدونه بندش بهش احتیاج داره ؟؟؟
    همین جا میگم اصلا خدایا . اگر نمیخوای محمد طناب نعمت ها رو پاره نکنه تا زودتر بیاد پیشت کمکش کن ...
    لطفا کمکم کن . کمک کن خاطرات فراموش شه ..
    کمک کن اون روزی و ببینم که اون کسی که با زندگیم بازی کرده با زندگیش بازی شه ...
    مگه نمیگن زمین گرده ... پس میخوام ببینم گرد بودنش رو ...

خسته ام خسته . از همه چیز و از همه کس
    می دونید چیه آقا محمد؟ قبل شما هم بودن خیلیا که بهم گفتن خوب می نویسم ولی حرف خیلی هاشون رو باور نکردم چون گفتم از نوشتن چیزی سردرنمیارن... تازه من اولین باری که تو همدردی پست زدم انقد بد نوشتم هیشکی نمی فهمید حرفم چیه! منم میشه گفت شکست احساسی خورده بودم ولی حالم به وخامت شما نبود و بازم نتونستم درست حرفامو بیان کنم
    اتفاقا من می خواستم بهتون بگم چقدر خوب می نویسید که شما زودتر گفتید و با این حرف شما به خودم امیدوار شدم. چون می دونم خودتون استعداد نوشتن دارید و لابد بیراه نمی گید خلاصه که مرسی:))
    خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر خودشون بخوان
    شما اون موقع خواستی تغییر کنی . اجابت هم شدی. الان نمیخوای... قبول کن نخواستی!
    می دونم سخته دوباره از جا بلند شدن. میدونم خسته و بی اعتمادی... ولی ببین ماها که شما رو ندیدیم و نمی شناسیم؛ چقدر دلمون میخواد حالتون خوب شه چه برسه به خالقتون؟ به خدا اون روز که پستای اولو زده بودین و تا آخر شب آنلاین نشدید؛ هی استرس داشتم. می خواستم بگم آقای محترم بیا یه خبر از سلامتی خودت بده و ما رو از نگرانی درآر ولی محدودیت پست داشتم.. حالا ببین خدایی که خودش خلقت کرده و از روح خودش در شما دمیده و از هرکس مهربونتره و عشقتو به دل مادرت و بقیه انداخته که مراقبت باشن؛ چقدررررر به خوب شدن حالت مشتاقه...
    شما اراده کن. خودت واسه خوب شدن یه قدم بردار اگه خدا مخالفت کرد بعدا برو یقه شو بگیر:)
    من مطمئنم حالت خوب میشه. کما اینکه از شب اول تا الان حالت بهتر شده و این تو نوشته هات مشخصه. فقط باید خودت هم تلاش کنی
    اتفاقا داشتم چند روز پیش تو همین انجمن به یه بنده خدایی می گفتم برام ثابت شد اینکه باور کنیم کسی که ترکمون کرده؛ تا ابد تو قلبمون میمونه بزرگترین دروغه که تو فیلما نشون دادن ک یه عمر با آهنگایی که گوش دادیم بهمون تلقین شده‌ . احساسات به مرور کمرنگ میشن. ممکنه هربار که یادت بیان یه رعشه یه شوک الکتریکی به جونت بندازن اما باور کن شوک امروز از دیروزی چند ولتاژ خفیف تره
    من یه روز فکر می کردم عاشق پسری ام که هیچ کدوم از معیارای دلخواه منو نداشت... نه قد و هیکل؛ نه تحصیلات و شغلش؛ نه سطح خانوادگی و اجتماعی و...
    فقط یه صدای گرم و بم و مردونه بود که منو خام خودش می کرد.‌‌ انگار با صدا و حرفاش معجزه می کرد. با شوخیا و مهربونیاش... به خدا قسم از کوریدور رد می شدم صدای حرف زدنش رو حتی با یکی دیگه می شنیدم؛ قلبم تو دهنم میومد. صدای خنده هاش قلبمو زیر و رو می کرد‌ وقتی جوری نگاهم می کرد که فکر می کردم عاشقانه است می گفتم ته خوشبختی همینه. وقتی ازم حمایت می کرد یا مواظبم بود تا عرش اعلا می رفتم.حتی ادای پسرای مومنو درمی آورد ..با اینکه موقعیتشو داشت ولی یه بارم پیشنهاد چیزی که نباید نمی داد... هرچند من اون موقعا انقد عاشق و کور بودم که اگه ازم چیزی میخواست شاید نه نمیاوردم!!! به نظرت ته ارتباطمون چی شد؟ الان می فهمم چقدررررررر ساده و خام و بچه بودم‌ . یه روزایی که باهاش قهر بودم از فکر اینکه بخواد با یه نفر دیگه باشه نفسم بالانمیومد و اشک تو چشمام فواره می زد. الان از خدا میخوام زودتر ازدواج کنه و سر و سامون بگیره!
    من نه نفرین میکنم نه کینه شو به دل می گیرم. یاد گرفتم رابطه ای که ابدی نیست رو واسش فاتحه بخونم و چالش کنم.
    شما چهار سال دیگه، به جز کلیات رابطت هیچ چیز خاصی از این نسترن خانوم یادت نمیاد! نیازی به نفرین هم نیست. آه دلشکسته ها بی نفرین و دعا دامن گیره.
    این دفعه مواظب دلت باش... باور کن انقد دختر پاک و معصوم زیر آسمون خدا هست که خیلیا از وجودشون بی خبرن. نذار ماهی دلت تو تنگ و حوض و مرداب سر بخوره. تهش تعفنه! بذار این ماهی پیش کسی امانت باشه که دلش دریاست و مراقبت از یه دل ارزشمندو خوب بلده و قدر می دونه
    نسترن برات بتی بود که باید می شکست‌.‌.. انقد این زخمی که قراره بسته بشه رو با یادآوری بیجا انگولک نکن. خونش که بند بیاد و لخته ببنده راحت میشی... چند وقت بعد به دلت که رجوع کنی می بینی حتی جای زخمت هم نمونده!

9. 2 کاربر از پست مفید Hildaa تشکرکرده اند .

باغبان (چهارشنبه 10 خرداد 96), زندگی خوب (چهارشنبه 10 خرداد 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 45 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
    سلام

این تاپیک رو هم بخونید بد نیست
    http://www.hamdardi.net/thread-44050.html

البته مشکل صاحب اون تاپیک شبیه مشکل شما نیست نوعش فرق می کنه ولی تیپ شخصیتی خانم در این ماجرا بی شباهت به تیپ شخصیتی فرد مورد نظر در ماجرای شما نیست

کلا این تیپهای شخصیتی قابل اعتماد نیستن
    کسی به درد زندگی متاهلی میخوره که بشه بهش اعتماد کرد به این مدل آدما اصلا نمیشه اعتماد کرد و در کنارشون امنیت عاطفی داشت

شخصیتهای شیرین و جذابی که باد به هر طرف که بوزه به همون سمت حرکت می کنن و حواسشون نیست تعهدی دارن

البته این شخصیتها به محض از دست دادن جذابیتشون بی کس و خاکستر نشین میشن

شما باید مراحل فراموش کردن این فرد رو آغاز کنید توی همین سایت اطلاعات خوبی در این زمینه هست قطعا زمان بر هم هست ولی بهترین راه حله
    کاری کنید که هیچ فکری نه مثبت و نه منفی در موردش نداشته باشید خنثی خنثی
    یعنی حتی دنبال دیدن بد بختیش هم نباشید برای شما با جدول کنار خیابون فرق نداشته باشه

اگر دائم بخواین منتظر دیدن بدبختیش باشین هم آرامشو یه جور دیگه از خودتون میگیرید

راستش من هر وقت بخوام حال و هوای معنوی خودم رو ارتقا بدم دعای جوشن کبیر رو میخونم کاری به این ندارم که شما اعتقاداتتون در چه حد هست به نظر من حتی یه فرد مسیحی هم اگر کمی از اون دعا سردربیاره میتونه از خوندنش لذت ببره و احساس نزدیکی بیشتری به خدا داشته باشه

بهتون توصیه می کنم این دعا رو پیدا کنید و هر چقدر حوصلتون کشید حتی شده یه صفحه از اونو بخونید

به نظرم برای داشتن احساس نزدیکی با خدا باید یه تلاشی کرد نه اینکه فقط انتظار کشید تا اون حس به سراغ آدم بیاد
    میدونی چی بیشتر عذابم میده که من به این خانم بیشتر از چشم ام اعتماد داشتم و هیچ وقت خودشو اینطوری نشون نمیداد .
    من ادمی بودم بارها ازش سوال پرسیده بودم یه وقتی شوخی نگیری و بهم خیانت نکنی .. میدونی چی جالب تر بود ... بذارین چند تا از پیام های این خانم رو بدم شما بخونین

[Forwarded from Deleted Account]
    Bdune to mimiram ashghal

Age delet tanavo khast bhm bgu

Hichvaght bhm khianat nakon

In karo koni nastaran mishkane

Azash chizi nmimune

Man dg bdune to khoshi nmikham

Khande nmikham

To layeghe bhtarinayi

Bishtar az in sharmandam nakon

To gharare damade in khunevade shi

]
    Bayad toro bala bbaran khanevadam

To na piri, na zeshti,na laghar

To vase man bhtarini

Man hamechizeto dus daram

Range pusteto

Cheshmato

Muhato

Labaye kuchuluto

Un gozashte bud... Yadet nis goftam dg nmizaram dastet blarze?

Nabayad blarze

Nmizaram

Nmizaram dg az sare tik shunehat bpare

Nmizaram dastat blarze

To marde mani

Hameja bala mibaramet

Hichvaght nayavordamet payin

Mohammad- Rz, [15.03.17 14:59]
    Vali in seri eshtebah kardam

Khata kardam

Az khatam bgzar

Bashe

Dg shadi bdune toro nmikham

[Forwarded from Mohammad- Rz]
    on mohammad mord

[Forwarded from Mohammad- Rz]
    man mishnasam khodamo

Nastarano bokosh pas

Faghat az khoda mikham moshkelatet zoodtar hal she

Chikar konam aroom shi eshgham?

Hazeram junamo bdam to khub bashi

Khoshhal bashi

Aroom bashi

روزها ماه ها این حرف هارو میزد .. ازش مطمین بودم ...

دقیقا همین ادم بود ->
    شخصیتهای شیرین و جذابی که باد به هر طرف که بوزه به همون سمت حرکت می کنن و حواسشون نیست تعهدی دارن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها

با سلام خیلی خوب در حال تجزیه و تحلیل مسائلت هستید. من تصور می کنم شما خودت برای سروسامان دادن به مشکلاتت و رهایی از این پیچ خطرناک زندگیت به اندازه کافی فهیم و قدرتمند هستید.
    بی گمان در آینده تصویر خیلی خوبی از خودت خواهی داشت که توانسته ای این تهدید را به فرصتی تبدیل کنی و خودت را ارتقاء دهید.
    گویی شعر ذیل را برای شما نوشته اند. لطفا با دقت و موشکافانه مطالعه کن:

چقدر شعر زیبا بود .. دوسش داشتم ... الان برای لحظه ای خودم رو بی خیالی زدم ... میدونید افکار چطوریه ؟؟
    موج های منفی میاد سمتم . وقتی میاد اینقدر هوای اطرافم مه الود میشه فقط به مرگ فکر میکنم اون زمان ...
    انگار من یه شیرینی خوشمزه هستم و مگس ها هم افکار منفی و خاطرات هستند دست از سرم برنمیدارند ...

11. کاربر روبرو از پست مفید mohammaderz تشکرکرده است .

زندگی خوب (چهارشنبه 10 خرداد 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 دی 98 [ 01:15]
    سطح
    50
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 64.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    369

تشکرشده 353 در 152 پست

Array
    سلام.

آقای محمد رضای عزیز ،از خوندن پست های زیباتون و کلام نافذتون که خیلی عالی و واقعا بی نظیر حس و درونتون رو توصیف کردید ناخود آگاه به وجد اومدم. استعداد زیادی دارید.

بعضی وقتا فکر میکنم خدا بعضی ها رو آفریده که نشون بده هست... که نشون بده عاشق آدماست و برای من جالبه شمایی که میگی از خدا دوری و خدا باهات قهره و تو با خدا قهری ، در

واقع نشونی از عشق خدا به بنده هستی. خدا تو رو لایق و خاص آفریده.همین که خوب می نویسی همین که عاشق شدی همین که در عین سخت بودن زندگیت دنبال هدفی بودی یعنی

خدا بهت توجه کرده. دیگه چقدر بهت بگه دوستت داره؟ آره شکست خوردی تلخی کشیدی ناراحت بودی و پول و مالت رو از دست دادی اما خیلی چیزها به دست آوردی الان نمیفهمی چون

نمیخوای ولی بعدها که خودتو بهتر بشناسی میگی خدایا چقدر دوستم داشتی و من نمی دونستم.

دور و برت رو نگاه کن، نمیبینی آدمایی که حالت رو از زندگی به هم میزنن!!! اصلا نمی فهمن !!! نه عشقی، نه حسی ، نه درکی. هیچی حالیشون نیست. هیچی....

نه غم میفهمن نه افسردگی نه شادی و نه حس هایی که تو تجربه کردی.هیچ کدوم رو تجربه نکردن. پس چرا باید ناراحت باشی؟ پاشو و خوشحال باش از این همه تجربه.از این همه نعمت.

از خاص بودن. از آآآآآآآدم بودن.

محمد رضا اون آدما، اون هایی که نمیفهمن همیشه یک جور زندگی میکنن. از اول تا آخر عمر ولی آدمایی مثل تو نه. اگه از وضعیت فعلیت دربیایی و بتونی یکم خودت رو پیدا کنی میتونی دنیا

رو گلستون کنی.تو می فهمی. خیلی میفهمی. چون تجربه کردی. چون تجربه داری. چون شکست خوردی و بلند شدی. تو به معنای واقعی زندگی زنده ای . پس زنده باش چون حقت زندگی

و خوشبختیه.

گفتی برنامه ماه عسل و خودت رو با اون آقا مقایسه کردی و نسترن رو به کسی که دوستش داری. گفتی برعکس همید. خواستم بگم نسترن ماه عسل، زنی عصبی و پرخاشگر بود کسی

که آرامش رو با رفتار اشتباهش از بچه اش خودش و همسرش گرفت و محمد هم مردی ضعیف بود. اونقدر ضعیف که فرار کرد. خیانت چیزی غیر فرار نیست.

اونا خوب شروع کردن ولی چون تجربه نداشتن خوب تموم نشد زندگی شون. دو تا شون هم اشتباه کردن.

فکر میکنم اونا نیازمند کمک هستن.یکی باید بهشون نشون بده راه برگشت رو.

می دونی محمد نمیخواد همسرش رو اذیت کنه. اون فقط ضعیفه و نمیخواد مبارزه کنه. کاش بتونه یکم مرد تر باشه. اون وقته که میتونه به آدم هایی که دوستش دارن کمک کنه.

مادرش، خواهرش، همسرش، بچه اش، پدرش... همه ی اونا دوستش دارن. همه میخوان اون باشه نفس بکشه و زندگی کنه. چون وقتی اون هست همه خوشبختن. همه چیز خوب و عادیه.

همه آرامش دارن.غم و گریه و عذاب نیست. وقتی نفس میکشه همه خوبن. بدون هیچ چیز اضافه ای.

اما برای عالی شدن حال همه کافیه محمد برگرده ، خودش رو به یاد بیاره. قدر توانایی ها و استعدادش رو بدونه ، نمیخواد زیاد پول داشته باشه. حتی اگه کارگر باشه و نصف ماه رو کار کنه

همه رو خوشحال میکنه.

اگه محمد تو اون خودکشی می مرد، همسرش خوشحال بود؟ یا اینکه دل و به دریا میزد و میرفت دنبال کار؟ کدوم یکی راه خوشبختیه؟

اگه محمد تو اون خودکشی می مرد آیا مادرش و خواهرش و برادرش میتونستن فراموشش کنن و عذاب نکشن؟

آقای محمد رضای عزیز باز هم نمیبینی خدا چقدر دوستت داره؟ خدا داره داد میزنه که بهت بگه چشماتو باز کن راه خوشبختی خیلی بهت نزدیکه. ببین محمد و نسترت رو ببین که نمیفهمن

خوشبختی فقط به اندازه ی یک تصمیم باهاشون فاصله داره. خدا خواست بهت بگه محمد رضا تو هم یک تصمیم فاصله داری تا رسیدن به خوشبختی کافیه بخوای.راه خوشبختی نه خیلی

سخته نه خیلی دور. محمد رضا راه حل تمام مشکلات خودتی. فقط خودت.

برای پیدا کردن خودت یه یا علی بگو و برو پیش یه مشاور.با تمام وجودم و با تک تک سلول هام باور دارم که زندگی حق توئه. حقت رو از دنیا بگیر. یه تصمیم بگیر. همه منتظرن.

13. 2 کاربر از پست مفید زندگی خوب تشکرکرده اند .

نیلوفر:-) (چهارشنبه 10 خرداد 96), باغبان (چهارشنبه 10 خرداد 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 45 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hildaa نمایش پست ها
    می دونید چیه آقا محمد؟ قبل شما هم بودن خیلیا که بهم گفتن خوب می نویسم ولی حرف خیلی هاشون رو باور نکردم چون گفتم از نوشتن چیزی سردرنمیارن... تازه من اولین باری که تو همدردی پست زدم انقد بد نوشتم هیشکی نمی فهمید حرفم چیه! منم میشه گفت شکست احساسی خورده بودم ولی حالم به وخامت شما نبود و بازم نتونستم درست حرفامو بیان کنم
    اتفاقا من می خواستم بهتون بگم چقدر خوب می نویسید که شما زودتر گفتید و با این حرف شما به خودم امیدوار شدم. چون می دونم خودتون استعداد نوشتن دارید و لابد بیراه نمی گید خلاصه که مرسی:))
    خدا سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر خودشون بخوان
    شما اون موقع خواستی تغییر کنی . اجابت هم شدی. الان نمیخوای... قبول کن نخواستی!
    می دونم سخته دوباره از جا بلند شدن. میدونم خسته و بی اعتمادی... ولی ببین ماها که شما رو ندیدیم و نمی شناسیم؛ چقدر دلمون میخواد حالتون خوب شه چه برسه به خالقتون؟ به خدا اون روز که پستای اولو زده بودین و تا آخر شب آنلاین نشدید؛ هی استرس داشتم. می خواستم بگم آقای محترم بیا یه خبر از سلامتی خودت بده و ما رو از نگرانی درآر ولی محدودیت پست داشتم.. حالا ببین خدایی که خودش خلقت کرده و از روح خودش در شما دمیده و از هرکس مهربونتره و عشقتو به دل مادرت و بقیه انداخته که مراقبت باشن؛ چقدررررر به خوب شدن حالت مشتاقه...
    شما اراده کن. خودت واسه خوب شدن یه قدم بردار اگه خدا مخالفت کرد بعدا برو یقه شو بگیر:)
    من مطمئنم حالت خوب میشه. کما اینکه از شب اول تا الان حالت بهتر شده و این تو نوشته هات مشخصه. فقط باید خودت هم تلاش کنی
    اتفاقا داشتم چند روز پیش تو همین انجمن به یه بنده خدایی می گفتم برام ثابت شد اینکه باور کنیم کسی که ترکمون کرده؛ تا ابد تو قلبمون میمونه بزرگترین دروغه که تو فیلما نشون دادن ک یه عمر با آهنگایی که گوش دادیم بهمون تلقین شده‌ . احساسات به مرور کمرنگ میشن. ممکنه هربار که یادت بیان یه رعشه یه شوک الکتریکی به جونت بندازن اما باور کن شوک امروز از دیروزی چند ولتاژ خفیف تره
    من یه روز فکر می کردم عاشق پسری ام که هیچ کدوم از معیارای دلخواه منو نداشت... نه قد و هیکل؛ نه تحصیلات و شغلش؛ نه سطح خانوادگی و اجتماعی و...
    فقط یه صدای گرم و بم و مردونه بود که منو خام خودش می کرد.‌‌ انگار با صدا و حرفاش معجزه می کرد. با شوخیا و مهربونیاش... به خدا قسم از کوریدور رد می شدم صدای حرف زدنش رو حتی با یکی دیگه می شنیدم؛ قلبم تو دهنم میومد. صدای خنده هاش قلبمو زیر و رو می کرد‌ وقتی جوری نگاهم می کرد که فکر می کردم عاشقانه است می گفتم ته خوشبختی همینه. وقتی ازم حمایت می کرد یا مواظبم بود تا عرش اعلا می رفتم.حتی ادای پسرای مومنو درمی آورد ..با اینکه موقعیتشو داشت ولی یه بارم پیشنهاد چیزی که نباید نمی داد... هرچند من اون موقعا انقد عاشق و کور بودم که اگه ازم چیزی میخواست شاید نه نمیاوردم!!! به نظرت ته ارتباطمون چی شد؟ الان می فهمم چقدررررررر ساده و خام و بچه بودم‌ . یه روزایی که باهاش قهر بودم از فکر اینکه بخواد با یه نفر دیگه باشه نفسم بالانمیومد و اشک تو چشمام فواره می زد. الان از خدا میخوام زودتر ازدواج کنه و سر و سامون بگیره!
    من نه نفرین میکنم نه کینه شو به دل می گیرم. یاد گرفتم رابطه ای که ابدی نیست رو واسش فاتحه بخونم و چالش کنم.
    شما چهار سال دیگه، به جز کلیات رابطت هیچ چیز خاصی از این نسترن خانوم یادت نمیاد! نیازی به نفرین هم نیست. آه دلشکسته ها بی نفرین و دعا دامن گیره.
    این دفعه مواظب دلت باش... باور کن انقد دختر پاک و معصوم زیر آسمون خدا هست که خیلیا از وجودشون بی خبرن. نذار ماهی دلت تو تنگ و حوض و مرداب سر بخوره. تهش تعفنه! بذار این ماهی پیش کسی امانت باشه که دلش دریاست و مراقبت از یه دل ارزشمندو خوب بلده و قدر می دونه
    نسترن برات بتی بود که باید می شکست‌.‌.. انقد این زخمی که قراره بسته بشه رو با یادآوری بیجا انگولک نکن. خونش که بند بیاد و لخته ببنده راحت میشی... چند وقت بعد به دلت که رجوع کنی می بینی حتی جای زخمت هم نمونده!
    میدونی میگن تا نفهمی زخم کجاست نمیتونی جلوی خونریزی رو بگیری ...
    منم واقعا نمیدونم این زخم ی که دلم رو خون کرده کجاست . البته اینقدر عمیق و بزرگه که راحت جلوش گرفته نمیشه ...
    نمیدونم شب برای چی افریده شده ... وقتی شب شروع میشه داستان من هم همراهش میاد تا صبح مرور خاطرات و روزهای خوش ...
    میدونید بعضی وقت ها ادم موقعیت هایی رو از دست میده که میدونه دیگه تکرار نمیشه ...
    این از اون موقعیت ها بود یه خانواده ی گرم و شلوغ و پر انرژی که لنگش رو ندیده بودم
    پدرش خیلی خوب بود و دوسش داشتم البته یکمی زیادی گرم و پر انرژی بود ...
    1 سال با هم پنهانی رابطه داشتیم .. تو خونشون که بودم نگاه های یواشکی و پر استرسی رو یادمه که زیبایی خاصی داشت ...
    تاحالا شده کسی و یواشکی نگاه کنین .. خداییش خیلی قشنگه . خیلی خوبه ...
    میدونید یه شخصیتی دارم من ... ؟
    البته الان اینطوری نیستم ...
    زمانی که باهاش بودم از دیدن خوشحالی و خنده های دیگران لذت میبردم . وقتی خوشحال بود و میخندید انرژی میگرفتم ...
    ولی الان فقط حسرت میخورم و ناراحت میشم ...
    خیلی وقت ها پیش اومده نگاهم به دست ای گره خورده ی بعضی ادم ها باشه ...
    همین امشب دختر بجه ای رو دیدم خیلی خوشگل بود . به تنها چیزی که فکر میکردم این بود الان بچست معصوم و مهربون ه ازارش به کسی نمیرسه ولی وقتی بزرگ شه دل چند نفر مثل من و میشکنه ؟؟؟

میگین قبلا یکی و دوست داشتین صدا و حرف هاش دیوونتون میکرد ...
    من با صدا و حرف هاش دنیا رو تکون میدادم واقعا وقتی پشتم بود کارهای خارق العاده زیادی کردم ...
    بعضی ها میگن معجزه بود ...

باور کنید دفعه ی بعدی وجود نداره تو این دنیای به این بزرگی دیگه حتی نمیخوام فکرشم کنم که به کسی اعتماد کنم
    دیگه حتی نمیخوام کسی ودوست داشته باشم ..
    شنیدید میگن کسی که دلش شکسته میشه .. شروع میکنه به دل شکستن . چون دل بشکنه دیگه دلی وجود نداره هیچ وقت مثل روز اول نمیشه ...

و ممنون که برام مینویسین و کمکم میکنید واسم ارزش داره خیلی ...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 05 تیر 05 [ 19:14]
    سطح
    83
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 279
    Overall activity: 52.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,012

تشکرشده 701 در 241 پست

Array
    سلام اقا محمد
    خوشحالم که حالتون بهتر شده
    ان شاالله به برکت این ماه مبارک روز به روز بهتر میشین

خواستم بگم استارتر تاپیک بیکاری و استرس سوالاتتون رو جواب دادن،ایشونو دریابید

16. کاربر روبرو از پست مفید dooo تشکرکرده است .

باغبان (چهارشنبه 10 خرداد 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 45 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط dooo نمایش پست ها
    سلام اقا محمد
    خوشحالم که حالتون بهتر شده
    ان شاالله به برکت این ماه مبارک روز به روز بهتر میشین

خواستم بگم استارتر تاپیک بیکاری و استرس سوالاتتون رو جواب دادن،ایشونو دریابید
    من حالم بهتر نشده . فقط نمیخوام دیگه شماهارو اذیت کنم . هنوز تا صبح بیدارم و اشک میریزم و اه میکشم ...
    الان میرم بهش جواب میدم چون تجربش رو دارم

18. 2 کاربر از پست مفید mohammaderz تشکرکرده اند .

dooo (چهارشنبه 10 خرداد 96), باغبان (چهارشنبه 10 خرداد 96)

صفحه 7 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)