سلام دوستاي خوبم
در ابتداي امر بر خودم لازم ميدونم بابت وقتي كه ميزاريد برام ازتون تشكر كنم
و تشكر ويژه هم بايد از همه دوستاني بكنم كه تاپيك زدن و جسته و گريخته من از تجربياتشون استفاده كردم.
ميخاستم تاپيك جديد ايجاد كنم اما چون موضوع به مربوط ميشه به ازدواجم گفتم بهتره ادامه تاپيك قبليم باشه
برم سر اصل مطلب
تو 2ماه گذشته بالاي 5تا دختر خانم رو براي ازدواج باهاشون صحبت كردم و طي همون جلسه اول به اين نتيجه رسيدم كه نميتونم خوشبختشون كنم و پا پس كشيدم.(البته خانواده نسبت به اين موضوع دارن حساس ميشن)
براي اينكه ازدواج كنم برا خودم ي سري معيار هاي گذاشتم و از شما ميخام بگين معيارهام براي ازدواج مناسبه يا نا مناسب و اينكه موردي كم يا اضافه بشه (اينم بگم كه اصلا حاضر نيستم برم مشاوره چون با عرض پوزش مراكز مشاوره بيشتر بنگاه اقتصادين تا مركز مشاوره)
-چون خودم آدم معتقديم پس همسري ميخام كه مثل خودم معتقد باشه
-قبلا زياد برام فرقي نداشت خانمم مانتويي باشه (البته متعارف) يا چادري اما الان ميگم فقط چادر و مانتو اصلا برام قابل قبول نيست و موردي كه رفتم صحبت كردم همگي متفق القول گفتن ميخان مانتويي باشن(درصورتي كه خونه پدرشون چادري هستن)
-از نظر مالي تو سطح خوبي هستم و دوست دارم همسرم خونه دار باشه و شش دانگ حواسش به زندگي باشه(تمام مواردي كه صحبت كردم دختر خانم ها ميخاستن شاغل باشن)
-اينها مسايلي بود كه من نسبت بهشون فوق العاده حساسم و متاسفانه برام داره مشكل ساز ميشه...
با كساني كه صحبت كردم مواردي مطرح شد كه ميخام نظر شما رو راجعبش بدونم
دختر خانمي بود ميگفت بايد براش ماشين شاسي بلند بخرم و حاضر نيست با خانوادم رابطه داشته باشه
دختر خانم ديگه اي بود ميگفت تا الان با 3 نفر تو دانشگاه دوست بوده... و ميگفت آشپزي بلد نيست
دختر خانم ديگه اي بود ميگفت بايد خونت بندازي پشت قبالم و مسافرت خارج از كشور و....
دختر خانم ديگه اي بود ميگفت زندگي من بايد از زندگي خواهرم سرتر باشه!!!! و حق طلاق بدي به من!!!!!!
با اين مواردي كه من ديدم و صحبت كردم از وقتي كه هدر دادم براشون پشيمونم !!!!
مواردي كه ديدم فكر ميكردن من قول چراغ جادو هسم و آرزو هاشون بايد برآورده كنم!!!
سوال مهمي كه دارم اينه كه براي زندگي خوب و آروم چه معيارهايي بايد داشت ؟؟(طرز فكر آدم هاي مختلف رو علاقه دارم بدونم)
چه مسايلي هست كه تو شروع زندگي ممكنه كم رنگ به نظر بياد ولي بعدها مشكل ساز ميشه؟
ضمنا مواردي كه باهاشون صحبت كردم هيچ كدومشون تا حالا نديده بودم و فاميل محبت كردن معرفي كردن . البته همشون از خانواده ها خوبي بودن تا جايي كه ميدونم اما متاسفانه نمي دونم دقيقا فازشون چي بود...چون خودم همسر قبليم انتخاب كردم و شكست خوردم تصميم گرفتم وارد هيچ رابطه اي نشم و بيشتر به اصرار خانواده هست كه تصميم به ازدواج مجدد گرفتم ....شايان ذكر است همسر سابقم چندباري ميخاست دوباره برگرده و با احساساتم بازي كنه كه قاطعانه جلوش در آمدم.
با سپاس

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)