نقل قول نوشته اصلی توسط نجمه چ نمایش پست ها
سلام
عذر میخوام که این حرف و میزنم ، ولی شما که تا این حد فیزیک و ظاهر براتون مهمه ، آبا خودتون دارای ظاهر و تناسبات فوق العاده هستین ؟ قد وزن چهره و اون تناسباتی که ازش صحبت میکنین ؟ چون صد در صد ، اون خانم فوق العاده زیبایی که قرار با شما ازدواج کنه ، یکنفر که از نظر ظاهری ، باهاش هم سنخ باشه رو انتخاب میکنه !!!!
و یه نکته دیگه ، فکر نمیکنم ، زیبایی ظاهری به تنهایی باعث یه زندگی خوب و موفق بشه برای شما ! همه چیز رو باید نسبی در نظر گرفت ، چه بسا یه خانم فوق العاده زیبا ممکنه اخلاقای غیر قابل تحمل داشته باشه !
موفق باشید
سلام .
خواهش میکنم. اتفاقا انتظار طرح این سوال رو از دوستان داشتم. چون قبلا در کنار این دغدغه، خود این سوال هم برام مطرح بوده . ولی نه دیگه خدا رو شکر بالاخره یه چیزایی از قد و وزن و چهره و... تو وجودم هست که این خواسته هام رو معقول جلوه بده :)
اینطوری هم نیست که تو جامعه مورد ریخته باشه ، یکی از سختی های کار همینه که فرد مورد پسند و سلیقه خودت رو پیدا کنی و طرف مقابل هم از تو خوشش بیاد.

بله تو پست قبلیم هم به دوستان عرض کردم که زیبایی شرط لازم هست ولی کافی نیست. یعنی برای شخص من معیار اول زیبایی هست و اخلاق و ... معیارهای بعدی که طبیعتا سعی میکنم این چند تا معیار به ترتیب برآورده بشن تا به ازدواج ختم بشه.