سلام وقتتون بخير :)
راستش اين از جمله مسائليه كه پاسخ دهنده احتمالا از ظن خودش يارتون ميشه!
مثلا من بلافاصله ياد خودم افتادم كه تو ماههاى پس از ازدواجم باوجود رضايت و اشتياق همسرم به شاغل بودنم وهمينطور تمايل خودم مدت زيادى بيكار و خونه نشين بودم و چقدر اين مدت احساس بى ثمرى و بيهودگى ميكردم..
عشق و ازدواج و تشكيل خانواده خيلى خوبه.خيلى مهم و آرامشبخشه.ولى به اين معنا نيست كه به سبب اون توى يه جزيره زندگى كنيم.بله زن و مرد بعد از ازدواج بايد بيشتر براى هم وقت بذارن.ولى وقتى هفت هشت ساعت از روز رو يكى از طرفين بيرون از خونه و با ساير آدمها ميگذرونه اون يكى بايد با چى و كى وقت بگذرونه؟! با ديگ و جارو و بچه و تلويزيون و موبايل؟ تا كى؟ و چقدر؟
اگه براى تمام اعضاى خانواده ايشون كار نكردن زن امر روتينى محسوب ميشه احتمالا شما خيلى سخت و پرچالش بتونين به هدفتون برسين.
اگه فكر ميكنين ايشون پتانسيل تغيير و تحول رو دارن خيلى صريح و روشن بدون اغماض خواسته هاتون رو بگين. رابطه زمانى رو به پختگى ميره كه بشه روى عقلانيت و منطق طرف مقابل به اندازه عشق و علاقه اش حساب باز كرد :)
و اگه هيچ جور نتونستين دو نفرى اين مساله رو حل كنين بهتره تصميم ديگه اى بگيرين.اين نظر منه، شايد چون استقلال و مالِ خود بودن در رابطه برام امر مهميه.اميدوارم حرفم باعث تصميمى كه در سلوك شما نيست نشه
موفق باشين![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)