نوشته اصلی توسط
maryam.mim
سلام دوست عزیز
من در جواب دوست عزیزمون یار مهربان باید عرض کنم اگر تاپیک این دوست عزیزمون رو بخونید می بینید که وابستگی شدید احساسی به خانومشون دارن وگرنه هر زن و مردی که بتونه منطقی فکر کنه و تصمیم بگیره با دیدن خیانت حتی یه لحظه هم توی اون زندگی نمی مونه.
در ضمن دوست ما مطمئن نیستند خانومشون داره خیانت می کنه یا نه . واقعا با 4 باز تلفن زدن و اس ام اس زدن درست نیست به همسرمون تهمت بزنیم . اینا چیزیه که اگه جاشون عوض می شد حتما خود شما به عنوان مشاوره به یه خانم ممکن بود بگید.
راهنمایی خود من به شخصه این بود که با رسیدن به خودشون و تفریح کردن از این حال منفعل و عصبی بیرون بیان یه ذره شادی لازمه که افسردگی و بعدش هم وابستگیشون از بین بره خوب مسلما وقتی وابستگی کم شه ایشون بهتر می تونن تصمیم بگیرند.
یه مورد دیگه اینکه یه طرفه به قاضی رفتن درست نیست شاید خانوم ایشون هم مریض باشه . مگر نه اینکه وقتی ازدواج می کنیم قسم می خوریم توی سختی و خوشی با هم باشیم. خانوم ایشون شاغل شدن به دلیل اینکه زندگی سخته عزیز من . خرج زیاده، نمی تونه بشینه نگاه کنه ببینه کی شوهرش بهش پول می ده برای بچش لباس بخره پس لزوما کارکردن خانومم نشونه بی اخلاقی ایشون نبوده. حالا خلاء داشته و با توجه یه نفر دیگه پر کرده باید ریشه یابی و حل شه.
اینها صاحب فرزندن و اصلا درست نیست بدون تلاش براشون جدایی تجویز کنی درسته زندگی الان ایشون برای فرزندشون شاید بدتر از جدایی باشه اما سعی و تلاش و شناخت اشتباهاتشون حداقل لازمه. ایشون با مشاوره و فکر کردن به کارهاشون باید بفهمند چی شد که به اینجا رسید و باید سعی کنن درستش کنن درسته 50 50 ولی یه طرف با تلاش بیشتر طرف دوم رو جذب می کنه و از یه جایی به بعد می شه همون نصف نصفی که شما می گی شاید هم طرف کم کار بعدها احساس مسئولیت بیشتر کنه.
شاید ایشون با تفریح کردن توی یه موقعیتی با فرد دیگه ای اشنا شد و تونست از همسرش دل بکنه. اینکه بشنن تو خونه و غصه بخورن و حرص بخورن که زنم داره حیانت می کنه یا شایدم نمی کنه یا زنم سرده یا هرچیز دیگه دردی رو دوا نمی کنه. جدایی هم همینطور تا وقتی ایشون اینقدر احساسی و وابسته هستند جدایی شاید اوضاع رو بدتر کنه.
در مورد درست نشدن زندگی ها گفته بودید که منم دیدم مثالهایی که با وجود خیانت یکی از طرفین یا ناراحتیهای خلقی و اخلاقی به یه مو بند شده و با تلاش 80 درصد فقط یکی از طرفین درست شده طوری که بعد از مدتها 20 درصد طرف مقابل تبدیل شده به همون 50 مورد نظر شما به همراه کلی بار عذاب وجدان و کلی تلاش برای جبران پس عینک بدبینی رو بردارید. خیلی چیزا درست می شه اگه ما ذهن و دیدگاهمون رو درست کنیم. خیلی از مشکلات فقط توی ذهن ماست.
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)