نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت نمایش پست ها
این شناخت از خودت را توصیف کن. چه خصوصیاتی دارید؟

گاهی یک آقا می گه من با کار کردن خانمم مشکلی ندارم اما در زندگی به خاطر خصوصیت متعصب بودن وغیرتی بودن زیاد نمی تونه با سر کار رفتن خانومش کنار بیاد وهمین موجب درگیری و مشکلات میشه.

ویا اینکه آقا از آنجایی که شخصیت تامین کنندگی قوی دارد نمی تواند درآمد زایی ومستقل بودن خانم را تحمل کند لذا باز به مشکل می خورد.

آقایی می گه ظاهر زیاد برای خودم مهم نیست در حد معمول کافیه و اخلاق مهم تره اما اون آقا شخصیت دهن بینی داره و کافیه یکی از افراد خانواده یا دوستان از قیافه خانمش انتقادی بکند اون موقع هست که خانمش از چشمش می افتد. و یا نه از لحاظ اعتقادی فرد ضعیفی است و نمی تونه روی نگاهش به دیگر خانم ها حجاب داشته باشه لذا با دیدن زیبا رویی از خانمش دلزده می شه حالا هر چقدر هم خانومش خوش اخلاق باشه.

و یا آقایی ، خانمی اجتماعی و مدرن و مدی ، مد نظرش هست اما زمانی که نتونه هزینه های مدرنیته و مد گرایی خانومش را تامین کنه بهتره عطایش را به لقایش ببخشد.

آقایی خانم تحصیل کرده مد نظرش هست اما متاسفانه آقا اونقدر خودرای و خود شیفته هست که تاب هیچ گونه اظهار نظر علمی و منطقی و نقدی رو نداره.

و به همین منوال بقیه موارد

پس بهتره اول خودتون را توصیف کنید.
سلام
چقدر خوب توصیف کردید کلی منو به فکر برد ممنونم ازتون واقعا
میخوام توصیف خودمو بکنم شما بفرمایید به نظر کامل هست یا خیر
من از همیشه به دنبال اعتدال در هر کاری بودم البته گاهی فک میکنم همچین خوبم نیست ادم باید یا یک چیزی رو کامل قبول داشته باشه و محکم روش وایسه یا اصلا براش مهم نباشه نمیدونم دوستان با این بحث من موافق هستند یا خیر ؟؟ اما خودم کامل مینانه رو هستم به این صورت که مذهبی هستم اما اصلادرش افراط ندارم که بخوام بخاطرش وارد بحث بشم... نماز روزه و احترام به عقاید مذهبی شدید دیگران همین . به عنوان یک مرد حجاب داره نگاهم اما مثل افراد مذهبی قوی ایمان اینطور نیستم که خب اصلا نباید با هیچ خانمی صحبت کرد و غیره.....به همین دلیل خانم با حجاب رو بیشتر میپسندم دوس دارم همسرم تحصیل کرده از نوع خودش جوشش باشه نه صرفا به خاطره اینکه مدرک داشتن مزیت هست حالا بی زحمت یه مدرکی گرفته باشه به این دلیل که خودم با سواد بودن مهمه واقعا .. ادم غیرتی هستم دوس دارم همسرم در مراودات اجتماعیش رعایت کنه یک سری مسائل رو به همین خاطر با اینکه واقعا دوس دارم همسرم کار کنه چون واقعا نمیتونم درک کنم یک شخصی از صبح تا شب خونه باشه و فقط کارش غذا درست کردن باشه به همین دلیل دوس دارم کار کنه اما واقعا اون شرایط و محیط کارش واینکه قرار نباشه خیلی کار سنگین انجام بده یک تایم معقول و یک سختی معقول رو میپسندم فقط برای اینکه وقتشو برای اینکه مفید بودن رو و مستقل بودن رو تجربه کنه نه اینکه بخواد فشار زندگی رو تحمل کنه که کامل نشاط زنانه ایش رو از دست بده
سن هم باید از نظر من حتما اختلاف حداقلی 3 سال باشه

ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید حتی اگه فکر میکنید طرز فکرم اشتباه هست و نیاز داره من تجدید نظر کنم رو افکارم چون دقیقا مطالبی رو که عرض کردم تمام چیز هایی هست که در ذهن من میگذره ...