سلام دوست خوبم

خيلي كم پيدا هستي؟

----------------

تا اونجايي كه من از شما شناخت دارم، آدم سخت كوشي هستين.

بهگذار مثال شركت نوكيا رو بزنم:
يه روز شركتي به اسم نوكيا اكثر سهم بازار گوشي تلفن همراه رو در اختيار داشت. هيچ توجهي هم به نياز جامعه و تحقيق و توسعه نداشت، اين وسط شركت هاي ضعيفي مثل هواوي كه خواب رقابت با نوكيا رو هم نميديدن، با سخت كوشي شروع به كار كردن و الان چيزي كه شاهديم اينه كه هواوي گوشي بيشتري از نوكيا ميفروشه.

پس لزوما اختلاف هاي مادي به زمان بر ميگرده و سطح تلاش شما! من مطمئن هستم شما يه روز اين فاصله رو جبران خواهيد كرد.

ولي مشكلات فرهنگي كه اين اختلاف طبقاتي با خودش به همراه داره، يكم جاي بحث داره! كه خودت بايد به صورت تفصيلي و توصيفي در موردشون بررسي كني!

اما يه نكته:

تا اونجايي كه يادم هست شما تفكرات و اعتقاد هايي داشتي كه ممكنه در اكثريت بانوان جامعه ما فراگير نباشه. پس دايره انتخاب شما خيلي محدود تر از فرد ديگري هست. چون تاثير اختلاف اعتقاد ها و تفكرات فردي بر زندگي خيلي بيشتر از اختلاف هاي ماديه.
مطمئنا اگر از اين منظر به قضيه نگاه كرده باشي و فرد مقابل شما تو اين زمينه هم كفو خودت باشه، من بعيد ميدونم مشكلي براي شروع ارتباط داشته باشه، چون احتمالا ايشون هم استقبال خواهند كرد ( البته اگر پاي چيزاي ديگه در ميون نباشه)