از کلیه ی خانمهای محترم اساسا عذر می خوام من در کل مدتی که اینجا بودم اولین بار بود اینطور حرف زدم اونم واسه صمیمیت بیشتر نه از بی ادبی الانم پشیمونم رک حرف زدم.
تکه - یخ عزیز من واقعا نمی دونم کدما رو می گید حتی اگه پیام ها رو میگید بیاید همینجا رو کنید تا من جواب مناسب رو بدم تا واسه دیگران سوء تفاهم نشه!
خانم ماش-66 همه ی اینها بخاطر قلیان هورمون استروژن در شماست و می تونید با مراجعه به روان پزشک و گرفتن داروهایی مثل...(اگه خواستی پیام بده) اثرش رو کم کنی!
اما من نمی تونم بگم عاشقی اما قطعا می تونم بگم رویاهاتون شکست خورده چون نا معقول بوده و خیلی ها اینطورن!
دوران نامزدی همه عاشقن ولی تجربه در مورد تقریبا همه ی آدما نشون داده اون شور و اشتیاق در زندگی مشترک نهایتش 1 تا 2 ماه اونم از نوع دو آتیشش! و بعد میشه همون زندگی قدیم در خونواده ی پدر با یه سری مشکلات جدید البته خوبی هایی هم داره که به زندگی تنها می ارزه!
من پیشنهاد می کنم حتما و حتما موضوع رو با آقاتون ددر میون بزارید ولی در خلال صحبت ها بگید دوسش دارید و گه گاه این اتفاق میوفته اما بیشتر در دوران پریود!
یکی دیگه از مشکلات شما نگاه به ظاهر همسرتونه که با دیدنش به این فکر میوفتید که آیا می خوایدش یا نه ولی شما باید به رفتار همسرتون توجه کنید چون ظاهر پستی و بلندی داره یعنی یه روز خسته هست و یه روز خواب آلود و یه روزم سرحال و این ناخودآگاه روی علاقه ی شما تاثیر میزاره چون خودتون اینطور خواستید و دلیل دیگه ی مشکلتون هم اینه با اولین تجربه زندگی عادی و بعدش اولین پریود بعد یا در خلال اون تجربه به خودتون تلقین کردید که همیشه اینطورید اما...
این یه تلقینه و فقط باید واقعیت رو قبول کنید و بدونید کاملا طبیعیه و موقت که بزودی عادی میشه!
(یه بار نشد صمیمی بشم ملت ظرفیت داشته باشن!)