فکر کنم شوهرتون از ندونم کاری های خودش در حوزه ی مسائل مالی به اندازه کافی تنبیه شده و سیلی روزگار رو خورده . نمونه اش اینه که توسط زنش از زندگی ( و احتمالا از خونه) بیرون شده و حس تحقیر شدن به خاطر نداری رو تجربه کرده . بنابراین اگر معتاد و خائن و غیره نباشه ، شاید این بار عاقلانه تر با مسائل مالی برخورد بکنه و کم کم بتونه خودش رو جمع و جور کنه .
اما به نظر من باید کمی هم در روابط بین فردی هر دوی شما بیشتر مراعات حال همدیگه رو بکنید و نزارید دعواهاتون زیاد بالا بگیره . نقش زن به نظر من در اینجا مهم و اساسی هست . به هر حال توصیه می کنم دوباره با کمک هم زندگی تون رو بسازید چرا که همونطور که دوستان گفتن ، طلاق مشکل شما رو حل نمیکنه و با داشتن 2 بچه ، بسیار دشوار خواهد بود اگر بخواهید باز هم با فرد دیگری ازدواج کنید . بهتره مشکلات و مسائل موجود در تاپیک های مشابه رو که زنان با وجود فرزند ، ازدواج مجدد داشتن رو حتما بخونید . شاید با طلاق از چاله در بیایید و به چاه بیوفتید . با احتمال اندکی هم ممکنه طلاق براتون خوب بشه . به هر حال بنده بیشتر توصیه به سازش می کنم . به قول مادر بزرگ های 700 سال پیش : «برای زن ، بخت همون بخت اول» !!
امیدوارم شرایط سخت رو به خوبی از سر بگذرونید . این مشکلات شاید سخت ترین آزمون هایی باشن که ما در اون قرار می گیریم

علاقه مندی ها (Bookmarks)