سلام دوست عزیزم از شماهم ممنونم وقت ارزشمندتون رو در اختیار من قرار دادید من همیشه توی زندگیم دنبال معنویات بودم زندگی خوب رو توی اسایش رو مثل همه دوس داشتنم ولی وقتی ی مرد پولدار رو در کنار ی مردی ک بی پول ولی با وفا و خوش اخلاق باشه رو ترجیح دادم همیشه توی زندگیم تصور کردم ک با کمک همسرم بتونیم زندگی رو بسازیم چون من خودمم شاغلم ی درامد متوسطی دارم و فک کنم میتونیم با اون ی کارای کوچیکی انجام بدیم و تو زندگی کم کم پیشرفت کنیم،منظور من از توی رفاه شاید ی زندگی متوسطی باشه ک مثلا با پس انداز بتونیم بریم مسافرت با پس اندازه بتونیم ماشین بخریم و کارای دیگه من سطح توقعاتمو ب خاطر طرفم همیشه پایین اوردم مثلا ایشون تازه کارشون رو شروع کردن و کل داریشون رو گذاشتن توی این کار و خونه ای هم ندارن اگه ما ازدواج کنیم قراره تو اپارتمانی ک خواهرش گفته من نیازی ندارم شما میتونین ازش استفادا کنین قراره زندگی کنیم منظورم از این جرفا اینه ک من تا ی جایی ب خاطر ایشون توقع طبیعیم رو اوردم پایین و تنها امیدم خدا و جنم ایشون هستش چون تا ی جایی احساس میکنم ک ادمی هستن ک قدر پولوشونو میدونن و اهل کار هم هستن چون کاری بودنشون رو هم از برادرش هم از خواهرشون شنیدم مشکل من اینه وقتی من ب خاطر ایشون از خیلی چیزا میگذرم حتی حاظرم درامدم رو توی زندگی مشترک بذارم چرا ایشون برا مسائل کوچیک ب من ن میگن ؟اون وقت من حس بدی بهم دس میده و با خودم میگم من ب خاطر ایشون چ کارا میکنم و ایشون برا دلخوشی من حتی نمیگن ان شالله اگه در توانمون بود انجامش میدیم در ضمن من اصلا توقع ندارم همون لحظه بگن چشم و برام انجامش بدن من دوس دارم بگن ک ان شالله اگه در توانمون بود انجامش میدیم نبود هم موکول میکنیم ب روز های اتی ،ولی وقتی این حرف رو ایشون میگم در مقابلش ب من میگن ک من نمیتونم بهت قولی بدم چون شاید نتونم بهش عمل کنم و پیش توبد قول بشم مشکل من فقط ایناس یکیم گاها احساس میکنم شخصیت مرد سالاری و دیکتاتوری تو وجودش داره ک تو موقع عصبانیت رو میکنه اما بعد پشیمون میشه و عذر خواهی مکنه اما از اونجایی ک روانشناسا میگن موقع عصبانت ادما شحصیت اصلیشونو رو میکنن این خیلی منو میترسونه ک نکنه بعد ازدواج بدتر بشه و ایشتن ی مرد دیکتاتور و مرد سالار و خسیس باشن،از اون مردایی برا زنشون سخت میگیرن چون ما ترک هستیم من از این موارد زیاد دیدم چون مردای تبریز یکم خشک و مرد سالارن حتی وقتی من ب مشاوره گفتم اشون هم گفتن ک این اقا از پسرای امروزی نیس یکم شبیه مردای قدیمه من نگرانی هام بیشتر در مورد اخلاق وگرنه روزی رو خدا میرسونه و مطمعنا جوینده یابنده اس.
ممنون میشم بازم نظر بدید
یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)