سلام نوژین جان..خیلی خوبه که دنبال فهمیدن نقاط ضعف ات تو اشنایی با اقایون هستی..میتونی هم از این سایت و مقاله ها و یه سری تایپک ها کلی مطلب و نکته یاد بگیری. یه ضرب المثل هست که میگن دختر پله و مردم رهگذر..این روال طبیعیه و نباید خودت رو زیر سوال ببری..باید تا میتونی خونسرد و عادی بشه برات ..متاسفانه خیلییی جامعه امون درب و داغونه.منم گلایه ات از پسرها رو درک میکنم..خیلی راحت شده پیشنهادهای شرم اور و ناخوشایند..منم گاهی هنگ میکنم ولاا که داریم به کجا میریم...ببین من همین چند روز پیش تو خیابون راه میرفتم از سرکار برمیگشتم که یه مزاحمت داشتم...تازه خدا شاهده که کاملا تیپ اداری و ساده داشتم...طرف خیلی راحت دنبالم افتاد و گفت حاضر به صیغه هستین که من اصلا هنگ کردم
..واقعااا افتضاح شده اوضاع ...تازه خدا شاهده کاملا تیپ اداری بی هیچ ارایش و خیلی خیلی ساده ..پس بدون این که میگی هر کی بهت نزدیک شده نیت اش درست نبوده و از سر نیاز و غریزه بوده اصلا عجیب و غریب نیست و فقط برای شما نبوده..همه دخترا دیدین این موارد رو..من واقعا متاسفم که خیلی راحت هم شده که رسما به زبون میارن..
.ولی دلیل نمیشه که فکر کنی همه پسرها این جورن..نه ....پسرهای خوب و درستی هم هستن فقط سر راهت نبودن تا حالا...در مورد این که چه طوری و کجا میشه با پسرهای مناسب و با اخلاق و به معنی کامل مرد و اهل زندگی اشنا شد نمیتونم راهنمایی کنم چون خودم همین مشکل رو دارم...اما میشه کتاب ها و مقاله ها و از همین سایت همدردی که خیلی بچه ها و مدیریت و کارشناس هاش مهربون و دلسوزن تا میتونی یاد بگیری و مهارت های لازم توی روابط با ادم ها و زندگی کردن و حتی فهمیدن عیب ها و نقاط ضعف رفتار و نگرش ها ت رو اصلاح کنی و نقاط قوت ات رو تقویت کنی..و تحت هیچ شرایطی ناامید نشو..همه چی درست میشه انشالله به لطف خدای مهربون..و اینکه فقط بهترین ورژن خودت باش و خودت رو دوست داشته باش
برات بهترین ها رو ارزو میکنم

..خیلی خوبه که دنبال فهمیدن نقاط ضعف ات تو اشنایی با اقایون هستی..میتونی هم از این سایت و مقاله ها و یه سری تایپک ها کلی مطلب و نکته یاد بگیری. یه ضرب المثل هست که میگن دختر پله و مردم رهگذر..این روال طبیعیه و نباید خودت رو زیر سوال ببری..باید تا میتونی خونسرد و عادی بشه برات ..متاسفانه خیلییی جامعه امون درب و داغونه.منم گلایه ات از پسرها رو درک میکنم..خیلی راحت شده پیشنهادهای شرم اور و ناخوشایند..منم گاهی هنگ میکنم ولاا که داریم به کجا میریم...ببین من همین چند روز پیش تو خیابون راه میرفتم از سرکار برمیگشتم که یه مزاحمت داشتم...تازه خدا شاهده که کاملا تیپ اداری و ساده داشتم...طرف خیلی راحت دنبالم افتاد و گفت حاضر به صیغه هستین که من اصلا هنگ کردم
..واقعااا افتضاح شده اوضاع ...تازه خدا شاهده کاملا تیپ اداری بی هیچ ارایش و خیلی خیلی ساده ..پس بدون این که میگی هر کی بهت نزدیک شده نیت اش درست نبوده و از سر نیاز و غریزه بوده اصلا عجیب و غریب نیست و فقط برای شما نبوده..همه دخترا دیدین این موارد رو..من واقعا متاسفم که خیلی راحت هم شده که رسما به زبون میارن..
.ولی دلیل نمیشه که فکر کنی همه پسرها این جورن..نه ....پسرهای خوب و درستی هم هستن فقط سر راهت نبودن تا حالا...در مورد این که چه طوری و کجا میشه با پسرهای مناسب و با اخلاق و به معنی کامل مرد و اهل زندگی اشنا شد نمیتونم راهنمایی کنم چون خودم همین مشکل رو دارم...اما میشه کتاب ها و مقاله ها و از همین سایت همدردی که خیلی بچه ها و مدیریت و کارشناس هاش مهربون و دلسوزن تا میتونی یاد بگیری و مهارت های لازم توی روابط با ادم ها و زندگی کردن و حتی فهمیدن عیب ها و نقاط ضعف رفتار و نگرش ها ت رو اصلاح کنی و نقاط قوت ات رو تقویت کنی..و تحت هیچ شرایطی ناامید نشو..همه چی درست میشه انشالله به لطف خدای مهربون..و اینکه فقط بهترین ورژن خودت باش و خودت رو دوست داشته باش

علاقه مندی ها (Bookmarks)