سلام عزیزم متاسفم اما عزیزم من فکر میکنم زندگی شما با یادگیری مهارتهای شما خیلی خیلی بهتر خاهد شد بنظر من در این برهه که طلاق شدنی نیست اما شما یکم مهارت یاد بگیری همینجا کلی میتونی زندگیت رو تغییر بدی
ازونجا که ادم صبوری هستی پس تواناییش رو داری شک نکن یه روز به خودت میبالی فقط کافیه یکم روش برخوردبا مرد صفر کیلومتر رو یادبگیری
ببین همسر منم چون تک پسر بود دقیقا منم اوایل حرص میخوردم ایشون فقط کار کار خودشبراش مهم بودنه خرید خونه حتی یک نون خریدن هم بلد نبود
مادرش با اون پیری خودش میرفت خرید پسرش تو خونه .........
من سخنرانی های دکتر حبشی بخصوص کلید مرد و اقتدار مرد ایشون خیلی بدردم خورد که نحوه در خاستم چطور باشه تا ایشون انجام بده
یادمه قبلا فقط و فقط خودم خرید میکردم امایه بار نتونستم برم بیرون گوجه بخرم از ناچاری به همسرم زنگ زدم عزیزززززززم میشه سر راهت اومدنی برام یه کیلو گوجه بخری ایشونم اومدنی از سر کوچمون خریده بود اما وقتی اوررررد کلییییییطط ذوق از خودم نشون دادم واااااای چه گوجهای خوبی خریدی اکثرا مردا بللللد نیستن چیز خوب بخرن و........یه ده کیلو هندونه زیر بغلش گذاشتم ازون به بعد تک و توک خرید کرد و بعدگوش دادن سخنرانیهای دکتر حبشی فهمیدم اتفاقا باید ازهمسر درخاست کرد چون در راستای ذاتش هست !!!!!!! اما نحوه بیان مهمه
حالا عزیزم خودش خیلی از خریدها رو میکنه حتی شده تنها رفته فروشگاه و خرید ماهانه کرده !!!!!!!!!!
پس همسر شما هم تغییر خاهد کرد اما زمان میخاد و با صبوری شما انشاالله میشه
فکر کنم تاپیک سوده هم بدرت بخوره برا برگردوندن همسرت
وقتی حس مردونگبش قلقلک بیاد خودش تلاش خاهد کرد خونه تهیه کنه
فعلا شما باید این حس قلقلک بدی یعنی دورادور زن باش براش کم کم خودش دوباره جذبت میشه فکر کن میخای از اول شروع کنی میدونم سخته اما از توان شما برمیاد
همینکه میاد و ذوق داره دخترت رو ببینه و زمان زایمان پرسده نشونهای تحریک شدنش برای ادامه هست
فعلابا ناز و عشوه از لونش بکش بیرون خودش در ادامه خاهد دوید

علاقه مندی ها (Bookmarks)