پست صبا 2009 گرامی اصل مطلب رو به درستی بیان کرد.
اما لازم دیدم در پاسخ یکی از پستها که ممکنه در برابر پست صبا 2009 ابهامی در ذهن این آقا ایجاد کنه یه چیزهایی رو اضافه کنم.
یکی اینکه "صد البته" که این سنجیدن هم کفو بودن مالی باجناقها موضوع مهمی هست! اما مطلب صاحب تاپیک این نبود که قبلا ازدواج کرده و حالا قراره چند باجناق پولدار نصیبش بشه...
در اون صورت باید با توصیه های مرسوم این تالار که برای حفظ زندگی مشترک به مراجعان پیشنهاد میشه از بعضی مشکلات و معضلات چشم پوشی کنن، راهنمایی میشدن. ضمنا به نظر من حتی حفظ زندگی مشترکی با شرایطی که ایشون دارن توصیف میکنن به قیمت از دست دادن یک سری از آرامشها و تحمل بعضی سختیها بدست میاد.
ایشون هنوز وارد این زندگی نشدن و برای همین با کمی واقع بینی و شکست دادن احساسات با نیروی عقل، میتونن از مشکلات قطعی که در پست صبا 2009 فقط به بعضی هاش اشاره شده فرار کنن. این کار شاید اگر خیلی هم براشون سخت و سنگین باشه یه چند ماهی آزارشون بده ولی بعدش از یه عمر تحمل مشکلات و معضلاتی که در خط چهارم عرض کردم به دارندگان چنین زندگی مشترکی پیشنهاد تحملشون داده میشه، خلاص میشن.
اینجا باید جواب سوال ایشون داده بشه که این ازدواج چقدر براشون مناسبه.
راستی اینکه نامزدتون با شوخی و خنده هم پز اون آقایون رو به شما میده چیز بی اهمیتی نیست و باعث میشه بیشتر برای آینده ای که در پست 4 براتون پیش بینی شده نگرانتون بشم. مخصوصا اینکه چشم و هم چشمی ها و حسادت ها در خانمهای ایرانی همیشه هست. به عبارت دیگه اگر یه خانم قرار بود وارد یه خانواده بشه که عروسهای دیگر اون خانواده خیلی از نظر مالی یا از جهات دیگه از خودشون سر هستن، انقدری جای ترس و فکر نداره که شرایط شما که معکوس اون وضعیت هست داره.
تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.
"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
علاقه مندی ها (Bookmarks)