نوشته اصلی توسط
behnam1
خب وقتی میگن مشکلی ندارم و منشا مشکل یکجا دیگه اس چرا باید دارو مصرف کنم دکتر مجبور کنم برام دارو بنویسه
شما انگار تو بهشت هستید این همه جوون که معتاد شدن یا افسرده هستن نمی بینید
سطح توقع پایین اوردم چون تو این مملکت یا باید پارتی داشته اشی یا خانم باشی راحت کار پیدا کنی الانم میخام با مدرک فوق از تهران شاگرد مکانیک بشم
من قصدم کمک بشماست و نظراتم هم با کاربران دیگه یکیه.
همون اول تو پستم نوشتم که من نمیگم شما حتما دارو مصرف کنین فقط تجربه شخصیمو با توجه به نشونه هایی که از حالت های خودتون دادین تعریف کردم . باز هم میگم اگر افسردگی و استرس تبدیل به بیماری بشه ینی مزمن باشه ینی روزهای متوالی اضطراب و تشویش داشته باشید( بیشتر از چند هفته) حتما نیاز به مصرف دارو داره در واقع دارو درمانی همراه با روان درمانی ... حالا شما میگید نیاز ندارید منم اصراری نداشتم انشالا که اینطوری نباشه .
خط دوم متوجه منظورتون نشدم اگر منظورتون اینه که مصرف قرص های روانپزشکی باعث اعتیاد و افسردگی میشه که درست نیست مگر اینکه زیر نظر پزشک نباشه و خود سرانه مصرف شه. واگر منظورتون بیکاری باعث اعتیاد و افسردگی میشه که دقیقا به همین علت تاکید دارم که باید به پزشک یا روانشناس حتما مراجعه بشه تا مشکل حل شه و تاکید میکنم که اگر نیاز به مصرف دارو باشه مصرف بشه
متاسفانه افسردگی تو کشور ما بله به خاطر وضعیت موجود شیوع پیدا کرده و مردم ما به دلایل مختلف پیگیر نمیشن و جدی نمیگیرن و فک میکنن روانپزشک بدتر ادمو روانی میکنه!
واسه کار هم پارتی رو کاملا قبول دارم ولی خانم بودن رو نفهمیدم ... الویت استخدام خانم ها هستن؟ من جایی ندیدم الان که تو ادارات خانم هارو غیر مستقیم حذف کردن چون یا پاس شیر هستن یا مرخصی زایمان و حتی قبولی دانشگاهها هم سهمیه بندی شده
میدونم ادم وقتی زحمت میکشه انتظار داره نتیجشو ببینه اما روحیتون رو حفظ کنین و ایمان داشته باشین که با تواناییهایی که دارین میتونین تو هر کاری موفق باشین . گاهی وقتا ادم یه کاریو شروع میکنه بعدها خیلی تو اونکار موفق میشه و به چیزهایی که میخواسته هم میرسه پس امیدتونو از دست ندین و بدون توجه به اتفاقات غیر قابل پیش بینی مملکتمون دست به هر کاری که میزنید سعی کنید موفق باشید .
با ارزوی موفقیت برای شما
همیشه لبخند بزن......
برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید را باز گرداند....
گاهی قوسی کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند..
علاقه مندی ها (Bookmarks)