به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 دی 98 [ 01:15]
    سطح
    50
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 64.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    369

تشکرشده 353 در 152 پست

Array
    سلام

در مورد اسم کابری قبلیتون و تفکری که دارید و معذرت خواهی ای که کردید، دوست عزیز من هم یک زمانی تفکرم مثل شما بود و گهگاهی عملکردم درکتون میکن و شجاعتتون رو تحسین میکنم.

به نظرم زیاد مهم نیست کی هستید مهم اینه که مشکل دارید. می دونید آدما اغلب این طوری که شما رفتار میکنید رفتار نمیکنن!!!! رفتارتون عجیب و غلط محسوب میشه. موجب تنهایی و

گرفتاری شما میشه. فکر نمیکنم بهش بگن بدبینی شاید بهتر باشه بهتون توضیح بدم نظرمو و اینکه چرا بهتون احترام میذارم. اما با یک اعتراف و من دیگه تغییر کردم نمیشه که انتظار داشته

باشید همه شما رو ببخشن و یک شبه نگاه ها عوض بشه و در هر جمعی راه بدن شما رو. قطعا مدتها باشد تلاش کنید که دوباره دیگران بهتون اعتماد کنن.

شمایی که خودتون نمی تونید به راحتی به دیگری اعتماد کنید این انتظار رو دارید که دیگری زود بهتون اعتماد کنه. با یک ببخشید گفتن!!!! قطعا خیلی ها شما رو به خاطر رفتارهای

بدتون طرد میکنن و خیلی ها دیگه بهتون اعتماد نمیکنن و باید بگم که حق دارن. در واقع خیلی از آدم هایی که میتونستن دوستای خوبی برای شما باشن حالا دیگه نیستن.

ممکنه بگید خب یک آدم بیشعور که من رو نمیفهمه و نمیتونه من رو به خاطر رفتار بچه گانه ای که دست خودم نیست ببخشه همون بهتر که نباشه!!!! میدونم که این رو میگید اما این رو از

سر لج بازی میگید نه بلوغ فکری. شما دوست دارید دوستان زیادی داشته باشید. همون طور که می دونید ما قرار نیست با کل کره ی زمین دوست باشیم همین چند تا دوست اطرافمون رو

داشته باشیم هنر کردیم. پس ما محدودیت داریم تو انتخاب دوست و باید با همین ها که هستن بسازیم و از دستشون ندیم باید برای داشتن دوستان خوب تلاش کنیم. خانواده هم همین

طورن.

شما نهایت با دروغ گویی 5 تا 10 دقیقه وقت یکی رو می گیرید اون فرد میره و دیگه برنمی گرده چون محتاج دوستی با شما نیست اما با صداقت دوستانی رو پیدا میکنید که همیشگی هستن.

تو مباحث روانشناسی مربوط به حوزه شناختی، مسئله ای وجود داره به اسم طرح واره.

طرح واره ها تعداد زیادی هستن فکر میکنم 18 تا که این طرح واره ها کل رفتار و تفکرات ما رو تحت تاثیر قرار میدن. همه ی ما طرح واره های نا کارآمد داریم. ممکنه یک دونه یا چند تا رو با هم

داشته باشیم.

هر وقت دیدید یک رفتاری رو انجام میدید که همواره تصمیم دارید اون رو ترک کنید اما نمیشه و دوباره دفعه ی بعد تکرارش میکنید خب میتونه (تاکید میکنم ممکنه نه مطمئنا) طرح واره ای

نا کار آمد باشه.

به هر حال بگذریم.

اون چه که به نظر میاد اینه که شما خیلی از کمبودهاتون میترسید. اونقدر میترسید که فکر میکنید اگه اونها مشخص بشن همه و همه شما رو تنها میگذارن.

ممکنه من نوعی یا خیلی های دیگه همون کمبودهای شما رو داشته باشیم ولی اونقدر ازش نترسیم که شما میترسید. ممکنه من بگم خب کمبوده دیگه!!!

مثلا من به اندازه ی کافی خوشگل نیستم یا اینکه مثلا من به اندازه ی کافی باهوش نیستم. من به اندازه ی کافی جذاب نیستم و ...

من نمیخوام دوباره مثل گذشته یه مراجع بیچاره رو بذارم گوشه رینگ و بگم خب تو این هستی . اما....

خیلی دلم میخواد بهتون بگم که چقدر معصوم و پاکید و صادقانه دروغ میگید. نمیخواید اما دروغ میگید.

تمام تلاشتون رو میکنید که خودتون رو مخفی کنید اما یک چیزی ته فکرتون نمیذاره. شما از دروغ متنفرید اما همواره دروغ میگید.

طرح واره شما عدم اعتماد نام داره. وقتی یک آدمی به نحوی بزرگ شده که نتونه به دیگری اعتماد کنه سه جور عملکرد رو خواهد داشت.

1- مکانیزم تسلیم : اگه این مکانیزم رو داشتید به همه اعتماد میکردید و خرف هاتون رو میگفتید. چنین افرادی احمقانه به دیگران اعتماد دارن. همین طور افرادی که در این دسته قرار دارن

مکررا خود افشاگری میکنن، این افراد فکر میکنن اگه چیزی رو قایم کنن بالاخره دیگران خواهند فهمید و دست پیش میگیرن و خودشون قبل از اینکه کسی چیزی بپرسه میگن. چیزهایی که به

دیگران مربوط نیست رو تو هر جمعی میگن.

2- مکانیزم مقابله: این افراد به هیچ عنوان به هیچ کس اعتماد نمیکنن. خیلی کم در مورد خودشون میگن و همیشه محتاط هستن. همواره در عذابن و شک و سو ظن دارن.

3- مکانیزم جبران: این افراد در مورد خودشون دروغ میگن و مدام داستان سازی میکنن تا دیگران رو فریب بدن. این افراد در واقع دارن فرار میکنن. اونها میگن خب حالا که من نمیتونم به شما

اعتماد کنم شما هم نباید به من اعتماد کنید. بنابراین من مدام دروغ میگم که شما من رو تنها بذارید.

من نمیخوام به شما برچسب بزنم که این هستید و آن فقط میخوام بهتون بگم اگه نمیتونید رفتارتون رو عوض کنید کافیه به علتش فکر کنید. اگه علنش رو پیدا کنید اون رفتار به نظرتون مسخره

میاد و وقتی چیزی به نظر آدم بد و تحقیر شده بیاد دیگه اون کار رو تکرار نمیکنه.

به نظرم بهتره قدری در تفکراتتون نسبت به خودتون تغییرات ایجاد کنید. خیلی بهتر از قول دادن به من و امثال منه. اگه قبول کنید که به اندازه کافی خوبید ترس هاتون از بین میره.

ممنون.

من هم همه ی آدما رو آدم حساب میکنم

2. کاربر روبرو از پست مفید زندگی خوب تشکرکرده است .

William (سه شنبه 14 شهریور 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)