بله درسته مهار ها را از قبل باید بشناسی تا بفهمیممنون. برنامه رو دیدم
یه سری اصطلاحات خیلی پیچیده میگفتن که فهمش برام سخت بود. در مورد یه چیزی به نام مهار صحبت کردن.. البته من بالاخره نفهمیدم که مهار چیه
ولی برنامه ی خیلی خوبی بود... ممنون از توصیه ی شما..
مهار ها یجور مشکلات روحی روانی هستند که از کودکی در ما شکل گرفتند
وانواع مختلفی دارند
مهار بزرگ نباش
مهار مهم نباش
مهار فکر نکن
مهاراز نظر روانی سالم نباش
مهارموفق نباش
و....
حالا خودت باید بررسی کنی ببینی کدوم مهار رو داری که باعث میشه کارهایی کنی که فکر کنی پیش دیگران عزیز نیستی برای دیگران مهم نیستی؟
شاید مثلا مهار مهم نباش رو هم داری موفق نباش هم همینطور ...
تو کودکی ات چه رفتاری باهات شده ؟ نادیده ات گرفتند؟ نذاشتن تو جمع حرف بزنی؟ یا مثلا وقتی جکی تعریف میکردی بهت میگفتن چقدر بی مزه ای؟
همه این ها یجورایی باعث شده تو ذهنیت خوبی درمورد خودت پیدا نکنی و همیشه از راه هایی بری که دیگران تورو به حساب نیارن ...
همه این ها حل میشه ولی باید پیگیر باشی ....
مثلا خود من تا دوران دبیرستان یه ادم کمرو بودم و حتی نمیتونستم حرفامو به زبون بیارم اعتماد به نفسم کم بود این طوری بزرگ شده بودم به خاطر رفتار خواهر های بزرگ تر از خودم
همیشه من رو سرکوب میکردن و اعتماد به نفسم کم میشد ...
ولی بعدا به اوضاع واقف شدم ضعف هام رو شناختم کودکی ام رو بررسی کردم و اثراتشون رو از خودم دور کردم و نذاشتم اشتباهات اون ها من رو ناراحت کنه ...همه چی با شناخت حل میشه
الان برعکس می تونم قاطع باشم حرف هام رو همه جا بزنم و کلی هم اعتماد به نفس دارم و برای خودم و دیگران دوست داشتنی ام
اما اون موقع چی نه از چهره ام خوش میومد و نه فکر میکردم دیگران از من خوششون میاد یکی از من تعریف میکرد تعجب میکردم :) این ها فقط طرز فکر خودم بود
هرچند اگر شدید تر میشد واقعا میتونستم این حس رو به دیگران القا کنم که دوستم نداشته باشن ولی اون طور نشد.
الان عکسام رو میبینم قشنگ معلومه چه حسی به خودم داشتم با یجور قیافه مظلومانه و قربانی :)
البته یه موردی هم هست که شدیدا باعث عزیز شدن میشه همزمان که داری روی خودت و ضعف هات کار میکنی سعی کن معنویتت هم رشد بدی از این عالم مادی بالاتر بری و با خدا رفیق شی اون موقع ضعف ها با زحمت خیلی کمتری رفع و رجوع میشن ...
سعی کن بخوایی پیش خدا عزیز شی به حرف هاش گوش بده به معیارها و خط و مشی هایی که بهمون داده توجه کن و به کار بگیر ببین اون موقع کم کم همه چی میاد سرجای خودش
مثلا خدا گفته دروغ نگو
از هیشکی نترس به جز من
برای تایید شدن از طرف دیگران نگران نباش به جز من
هیچ وقت ناامید نشو
برای خودت ارزش قایل شو و خودت رو سخیف و ذلیل نکن
جایگاه خودت رو بشناس ببین که من چه عزتی به تو داده ام و اون رو شکوفا کن .. تو هم ظرفیت شیطان شدن رو داری و هم طرفیت انسان کامل شدن پس انتخاب کن
یعنی سعی کن مباحث روانشناسی و معنوی رو در هم بیامیزی و چنان رنگ و بویی به خودت و روحت بدی که نه تنها خودت که دیگران هم به وجد بیان.
پس پسرخوب برای عزیز شدن به خودت فشار نیار خودت رو رها کن ...خفه نکن خودت رو بذار رشد کنی راه رو باز بذار
ببین همینجا کلی ویژگی مثبت من ازت میبینم یکی پیگیری مشکلاتت (رفتی اون برنامه رو دیدی تاپیکت رو دنبال کردی)
قلم خوبی داری
به اشتباهاتت اعتراف کردی و...
پس مثبت ها رو هم ببین

علاقه مندی ها (Bookmarks)