"واسه جهیزیه و اینکه بنظرتون این کار درسته؟"
مگه تعارف دارید؟ اگر قصدتون جدائی است باید اموال تون و همه حقوق تون رو پس بگیرید.
"بهتره خانم محمدي نهايت تلاششون براي زندگيشون بكنن"
اینطور که خودشون میگند قبلا این تلاش ها رو انجام داده اند. فکر کنم 3 بار رو اشاره کرده اند. متاسفانه اون آقا اعتیاد رو که ترک نکرده اند خیانت رو هم بهش اضافه کرده اند.
باتوجه به این سوابق است که فکر نمی کنم اون آقا حتی بخواد اصلاح بشه. مگه یک نفر رو چندبار بهش باید فرصت داد؟
"خوشبختانه درآمد ماهيانه همسر ايشان انقدر هست كه بتونه بدون دغ دغه هزينه مصرف موادش تامين كنه.....
من افرادي را ميشناسم كه كه روي سكو و ... كار ميكنند و سالهاست به مواد مخدر سنتي اعتياد دارند.... و متاسفانه موفق به ترك مواد نشده اند ولي چيزي در زندگيشان براي همسر و فرزندانشان كم نگذاشته اند."
شما مطالبی رو که نوشتم مجددا مطالعه کنید. یه مقدار هم بیشتر در مورد عواقب اعتیاد مطالعه داشته باشید. بعد هم نباید به نمونه های نادر اتکا کرد. باید اکثریت رو درنظر گرفت. چه کسی تضمین کرده مورد یک فرد خاص مشمول همون استثناها میشه؟
"طرز نگاه من به افراد معتاد طي مدت اخير 180 درجه فرق كرده است. افراد معتاد بيمار هستند مجرم نيستند."
خب اشتبیاه می کنید.
اولا ارنظر دینی گناهکار و مجرم هستند. چون آگاهانه به خودشون (جسم و روح) آسیب می رسانند. شما که مذهبی هستید باید خوانده باشید که پیامبر اسلام (ص) از این افراد اظهار بیزاری می نمایند. (آن زمان موادی مانند ناس بود، اگر درست یادم باشه )
دوم ازنظر قانونی هم مجرم هستند
سوم خطرناک هستند. بعد از مدتی به خودشان و اطرافیان شان صدمه می زنند تا حد قتل.
فاسد هستند. برای تهیه مواد اعتیادشان حتی به خودفروشی و فروختن زنان و دختران خود، آدم ربائی و هر جرم و جنایتی دست می زنند.
تنها موارد استثنا شاید کسانی باشند که از روی نادانی و حتی فریب خوردن معتاد شده اند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)