به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 07 تیر 98 [ 18:27]
    سطح
    24
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 15 در 9 پست

Array
    معصومه جان ما هم دکتر ارولوژی رفتیم. فوق تخصص ارولوژی. گفتش چون کاملا سوخته و از بین رفته هیچ ازمایشی نمیشه انجام داد و نمیشه نوعش رو مشخص کرد. چون کاملا از بین رفته.
    از دکتر زنان خودم هم پرسیدم ایشون هم همینو گفت. باز اگر شما دکتر دیگه ای میشناسید بگید تا بپرسم ازش. دکتر پوست هم همینو گفت.

سلام شیدای عزیز. بله تاپیک های من همینا بودن. ممنونم که گذاشتید. نظر شما درمورد این زندگی چیه؟

عسل جان قبل از ازدوا قرار نوبد من بیام اینجا. قرار بود ایشون بیاد. اما بعد از یه مدت گفت نمیتونم بیام و شرایطش رو ندارم. ایشون از اشناهای دورمون هستنو حتی دوماه قبل ازدواج قهر بودیم واسه اینکه نمیخواستم بیام اینجا. اما درنهایت وقتی دیدم ایشون به هیچ وجه حاضر نیستن بیان تهران و زندگی مو دارن از دست میدم، اومدم اینجا
    اما قبول دام که اشتباه از خودم بوده و بدون شناخت کافی ازدواج کردم. هیچ اصراری ندارم واسه اینکه بگم اشتباه نکردم. اما اطرافیانم هم خیلی تاثیرداشتن. من خیلی زود پشیمون شدم و تو همون نامزدی میخواستم جدا بشم. اما سنم کم بود و هیچ کس حمایتم نکرد. خانواده م گفتن درست میشه هنوز که نرفتی باهاش زندگی کنی. منم چون سنم کم بود و تجربه ای نداشتم، با حرفای خانواده م همش امیدوار میشدم که درست میشه
    اما هیجی درست نشد بلکه خیلی بدتر شد
    . من الان به خاظر وابستگی که دارم و ترس از حدایی، دارم باهاش ادامه میدم
    میترسم دو روز دیگه که بچه دار بشیم اونموقع پشیمون تر بشم. مثل الان که میگم کاش جدا شده بودم تو نامزدی.

درمورد جدی صحبت کردن هم باید بگم که اینکارو کردم. باور کنید واسه من راحت نیست جدایی. اما من خیلی تلاش کردم تا روابطمون درست بشه. همینطوری با کوچکترین مشکلی نگفتم که میخوام جدا بشم. باهاش بارها جدی صحبت کردم. تلاشی نمیکنه واسه نگه داشتنم. چون خیلی لجبازه. اگه بدونه میخوام جدا بشم مخالفتی نمیکنه اصلا. سرهمین مساله بیماری و شک کردن من، حس هایی که داشتم رو بهش گفتم و گفتم واسه من زندگی تو این شرایط سخته و اینطوری ادامه پیدا کنه مجبورم جدا بشه. گفت من هیجوفت مجبورت نمیکنم که ادامه بدی و اگه جدایی واست اینقدر راحته، حتما اینکارو بکن. منم حرفی ندارم. گفت من بهت خیانت نکردم اما هرچفدر میگم تو باور نمیکنی.

اما مساله من که فقط این نیست که بهم خیانت کرده یا نکرده. خیلی چیزای دیگه ای هم هست. من همیشه باید به خاطر مشروب خوردن ایشون ناراحت باشم

اینم بگم که همین دوستشم که باهاش رفته بود مسافرت خارجی، متوجه شدم که ادم سالمی نیست و هربار که میره روابطی داره اونور. این ادم دوست صمیمیمه همسرمه و همسرم میگه مگه اون اینجوریه، منم باید اونجوری باشم؟ البته از وقتی من متوجه شدم، روابطشو باهاش کم کرده یا حداقل به من نمیگه ملاقات هاشون رو
    اما قبلا هرروز با این دوستش بود
    من خیلی بهش اعتماد داشتم
    اما شما بگید هرکی باشه با این اتفاقات بدبین نمیشه؟

من اگر بدونم یکی از دوستام همچین ادمیه که به شوهرش داره خیانت میکنه، یک لحظه هم به رابطه باهاش ادامه نمیدم و کات میکنم، چه برسه به اینکه دوست صمیمیم باشه.....

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 06 شهریور 00 [ 17:16]
    سطح
    64
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 237
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 281 در 129 پست

Array
    سلام یاسمن جان

با وجود اینهمه مشکلی که خودتون فرمودید الان شما میخواهید چی کار کنید؟

تصمیمتون چی هست؟ چه راهی رو انتخاب کردید؟ و سوالتون چی هست؟

در چه موردی راهنمایی میخواهید

کمک برای جدی شدن طلاق؟

کمک برای تغییر دادن همسرتون؟

کمک برای تحمل شرایط کنونی؟

درد و دل؟

چند تا نظر خودم رو میگم شاید به دردتون بخوره

از نظر من مرد متاهل ایرانی که با دوست میره مسافرت تفریحی خارج کشور تو 90 درصد موارد یک ریگی تو کفشش هست.

زگیل تناسلی رو جدی بگیرید و مواظب سلامتی تون باشید چون این بیماری خصوصا در زایمان طبیعی به نوزاد منتقل میشه. در ضمن یک ازمایش هپاتیت و ایدز و سایر بیماریهای مقاربتی هم بدید بد نیست. تا وقتی هم که تکلیفتون مشخص نشده حداقل نزدیکی محافظت شده داشته باشید.

در اینکه شوهرتون ادم دروغگو و فریبکاری هست با وجود چندین مورد که اشاره کردید شکی نیست. پس زیاد رو حرفهاش و قولهاش حساب باز نکنید . هر چقدر کسی بیشتر قسم بخوره دروغگوتر هست. تو این روزگار قسم شده وسیله ای در دست فریبکارها برای گول زدن ادمهای ساده.

همسرتون خوشگذران و خودخواه هستند. بد دهن و عصبانی هستند.بی توجه به شما هستند و همدلی با شما ندارند. اختلاف فرهنگی هم دارید.

با این اوصاف

حالا شما میخواهید چی کار کنید؟
    ویرایش توسط maadar : چهارشنبه 22 شهریور 96 در ساعت 13:49

3. کاربر روبرو از پست مفید maadar تشکرکرده است .

Ye_Doost (چهارشنبه 22 شهریور 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)