سلام دوستان عزيز
با مادرم راجعبه شكاك بودنش نسبت به خودم صحبت كردم و ايشون سراغ يك جعبه كذايي را گرفت كه پس از كاراگاه بازي مادرم بيگناهي من اثبات شد...
علت شكاك بودن مادرم بلاخره كشف شد.
قضيه از اين قراره كه من معمولا از فروشگاهي لباس و... ميخرم .بنده در اثر اتفاقاتي كه خارج از حوصله اين تاپيك هست با مدير فروشگاه دوست صميمي شدم(البته ايشون جاي پدرم هستن)
چند ماه پيش براي خريد به فروشگاه ايشون رفته بودم كه به عنوان اشانتيون به من يك بسته دادند د و من هم نميدونستم اينها چيه و گذاشتم داخل خريدهام تا بعدا برم ببينم چيه (فكر ميكردم كرم ضد آفتاب هست) و بردم خونه مجردي و گذاشتم تو اتاق خابم و چند روزي بيرون بودم .... قافل از اينكه مادرم رفته بوده خونه ام و خريدهام بازرسي كرده بوده.... و محتويات جعبه كذايي را ديده بوده....(داخل جعبه انواع محصولات جنسي بوده)
چند روز بعد از اين قضيه ماشينم طبق معمول خسته (خراب) بود و مجبور شدم ماشين مادرم قرض بگيرم و....
(قبلا با همسر سابقم هر موقع ميخاستيم بريم بيرون با ماشين مادرم ميرفتيم)
خودتون بزاريد جاي مادر بنده چي فكر ميكنيد ؟؟
من خودم به شخصه به ايشون حق ميدم كه به من و رفتارهام شك كنه...
البته من وقتي متوجه شدم محتويات اون بسته كذايي چي هست. بسته را به يكي از دوستان متاهل دادم و....
گم شدن اون بسته كذايي از خونه ام باعث شده بود كه مادرم حس زنونش گل كنه و دست به كاوش بزنه....
من از اين اتفاق خيلي جزيي و پيش پا افتاده كه موجب شده بود مادرم نسبت به من يكم بدبين بشه درس بزرگي گرفتم و اون اين بود كه هميشه بايد طوري رفتار كرد كه از بروز هرگونه سوء تفاهم هاي احتمالي جلوگيري بشه.