سلام اقای محترم
اول بگم که من خودم یک دختر جوان با بیماری کولیت زخمی هستم و اطلاعات کاملی درباره بیماریهای گوارشی دارم
بهتره بدونید سندرم روده تحریک پذیر یک بیماری کاملا بی خطر و عده زیادی این بیماری دارن که اصلا نمیدونن و دارو هم استفاده نمیکنن
ایشون اگر زندگی ارومی داشته باشن هیچ مشکلی ندارن . و بطور عادی برای مسایل دیگه هم مشکلی نخواهند داشت نگران نباشید. روده ایشون کاملا سالمه و التهاب و زخم نداره بلکه این یه مساله روانی که اگر ایشون ارامش داشته باشن و از اضطراب و ناراحتی دور باشن یک زندگی کاملا معمولی دارن .
این چیزی نیست که شما انقدر بخاطرش بهم بریزید بعدا در مقابل مسایل بزرگتر میخواهید چه رفتاری داشته باشید؟میتونید با دکتر گوارش ایشون صحبت کنید تا اطمینان خاطر پیدا کنید و بدونید شدت بیماری در چه حد .
در هر صورت اگر این مساله براتون قابل قبول نیست بهتره دلسوزی کنار بذارید و راحت جواب منفی بدید . خودم به شخصه ازین دلسوزیها سر مسایل به این مهمی هیچ خوشم نمیاد
چون عواقب خوبی نداره .
و اینکه بهتره از خودشون و دکترشون راجع بیماریشون بپرسید، من خودم اغلب برای خواستگارهام توضیح میدم شرایطمو چون این بیماری ها از شخصی به شخص دیگه شدت و علایم متفاوته .

علاقه مندی ها (Bookmarks)