سلام.
گاهی اوقات دید کلا منفی میشه حالا چرا منفی شده نمیدونم.فک میکنم خانوم شما یه ذره بدبین شدن به خانواده تون اگه میشد حرف اصلیشو بفهمید خیلی خوب بود که سوتفاهمم رفع بشه .
با ملایمت ازشون بخواید راحت تر صحبت کنن به دور از دعوا ناراحتیشو درمیون بذاره بذارید حس کنه که شما حواستون بهش هست و اینکه میتونید شرایط و مدیریت کنید .
من خودم همیشه دوست داشتم همسرم خیلی منطقی صحبت کنه بگه این خانواده مم این تویی جفتتون عزیزید احترامتونم واجب اگرم مشکلی پیش اومد من سعی میکنم سوتفاهمارو رفع کنم در واقع اینکه همسرتون بفهمه پشتشید حامیش هستید خیلی خوبه . ازش بخواید منطقی باشه حساسیتاشو کم کنه مادرتونه وظیفتونه کمک کنید مشکلی این وسط نیس.
از طرفیم هروقت دیدید نمیتونید مشکلتونو حل کنید یا راه حلی پیدا کنید بهترین کار اینه که با خانومتون حضوری برید پیش یه مشاوره ی خوب.همیشه بحثی که ناتمام رهامیشه مثل اتشفشان خاموشه...اجازه ندید زندگیتون به چالش کشیده شه.
گاهی اوقات ما نمیتونیم خودمون حلال مشکلات باشیم و حرفمونم تاثیری نداره چه بهتر که دیگری که کارش اینه کمکمون کنه...البته راهکارایی که تو این سایت میدن خیلی خوبه ولی خیلی اوقات طرف اصلا حرف و عمل طرف مقابل و قبول نمیکنه .
اگه خانومتون به جایی رسیدن که حرفتون تاثیر انچنانی نداره از مشاوره کمک بگیرید.ان شاالله مشکلتون حل میشه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)