عزیزم اینکه میگی دلت شکست و دنبالت نیومد و تلاش نکرد دقیقا حرف منه کاملا درکت میکنم خیلی سخته....
ولی حقیقت اینه که هرکس میره دنبال لیاقتاش ایشون لیاقت ندارن از نظر من...خیلی عذرمیخوام....
کسی که خیانت میکنه بعد با این فاصله زمانی تلاشیم نمیکنه اصلا ثبات نداره عزیز من....
فقط یه درصد از نظر من میتونه این رابطه شکل بگیره اینکه این اقا واقعاااااا پشیمون برگردن و بخوان جبران کنن و تغییر کنن اونم شما خط قرمزهاتونو میگید بهشون که حتما اجرا بشه....
که البته خیلی ها تو اینجور مواقع چون واقعا تضمینی به تکرار این حرکت ایشون نیس یه امتیازی میگیرن.
ولی ظاهر امر نشون میده این اقا پشیمون نیس به نظر منم جوونی حیفی معطل ایشون نشو تکلیفتو معلوم کن....
خیلی سخته درکت میکنم تو یه ساله من پنج ماهه همسرم هیچ تلاشی نکرد ادم حس بدی بهش دست میده....
ولی امیدت به خدا باشه....هرکسی تو زندگی باید یه روزی خودشو ثابت کنه...به قول دوستان شما موقعیتتم خوبه شغلم داری راحت میتونی رو پات وایسی....
در مورد ازدواج دومم دیدتو خراب نکن من مورد زیاد دیدم طرف ازدواج سومشم فوق العاده خوشبخت شده....اینا همه عادته یه سال که بگذره فراموش میکنی....کارای خدا بی حکمت نیس عزیزم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)