شيرين بسيار ممنونم
درود برشما بانوي گرامي
در مورد مسائلي كه فرموديد ببينيد متاسفانه (عذر مي خوام) من در مورد خانومها اين عقيده اي كه شما داريد رو ندارم. معدود دختري هم ديدم كه بتونه تحمل كنه كه يك مرد سختي هاشو براي اون هم بازگو كنه و اون سنگ صبور اون مرد باشه.
من نياز به يك زن ندارم كه تو ذهنش من رو تكيه گاه خودش بدونه و بنابراين اين تكيه گاه بايد خدشه ناپذير عمل كنه. عينا به يك دوست احتياج دارم. گاهي اوقات من هم بايد به شونه هاي اون تكيه بدم!( لطفا متهمم نكنيد كه ديدگاهت مردونه نيست و...)
بازم عذر مي خوام ولي خوب من به دلايلي كه يكيش دوري 8 ساله از خونوادست و همين طور عاطفي بودن شديد خودم نياز به يك هم صحبت يه مشاور يه دوست دارم و واقعا مثل بقيه مردها قدرت اين رو ندارم كه به يك سنگ صبور تبديل شم بدون اينكه خودم فرصت تخليه پيدا كنم. ايشون به من اينو نشون داده كه مي تونه همچين شخصي براي من باشه. شايد اين ضعف من باشه كه همچين نيازي دارم بالاخره نيازيه كه من در درون خودم احساس مي كنم. ضمنا ايشون كم توقع هستند و اين به نظر من بهترين فرصته براي اين كه با تموم وجود احساس و عشق رو فداي كسي كني كه به خاطر ضمائم تو تو رو نخواد. هر چند اين وسط خونواده واقعا مشكل بسيار بزرگي رو بوجود آورده