به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 دی 99 [ 19:06]
    سطح
    61
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 153
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array
    سلام عزیزم
    بنظر من دلیل دست به زن شوهرتان حاضر جوابی شماست و باهاش یکی بدو میکنید و اکثر مردا تو این حالت دست بلند میکنن
    بنظر من تو دیشب اخیرتون آدم گرسنه زودتر عصبانی میشه و همسرتان و شما گرسنه بودید و بجای بحث کردن بهش میگفتی ببخش عزیزم بچه نزاشت غذا رو گرم کنم بخوری؟ و . ..
    و بهتره برای بهبود زندگی تون و آرامش خودتون خودسازی کنید وگرنه از چشم شوهرتان میفتید
    دلیل اینکه شوهرتون گفته واسش کادو تولد نخرید بنظرم بیشتر بخاطر این بوده که دلش از شما شکسته و ازتون ناراحته که حق هم داره شما خیلی تند و عصبانی برخورد میکنید
    بچه حوصله و اعصاب شما رو ضعیف کرده و بهتره به مشاوره مراجعه کنید و یا تو گوگل راهکار پیدا کنید وگرنه با همین روش برید خدای ناکرده زندگی تون به جاهای بدی کشیده میشه
    خستگی و افسردگی همه چیز رو بدتر میکنه
    بنظر من از الان شروع کن به ابراز علاقه به همسرت با محبت بیشتر گوش میده تا با دعوا
    بهش پیامک عاشقانه بزن و با کلمات محبت آمیز باهاش حرف بزن موقعی که حرف و یا دعوا کرد فقط سکوت کن سکووووت میدونم سخته اما با تمرین و مداومت شدن یه
    بهش با آرامش بگو بچه خسته ات میکنه و باعث خستگی روحی و جسمی ات میشه و یا تو به نامه با کلمات با محبت درد و دل کن باهاش
    بنظرم دعوا و ... روح و اعصاب همسرتون رو خسته کرده و اونم آدم زود جوش و تندی هستن و هم شما دوتا آدم تند خوب زیادتر بحثشون میشه اما تا کی؟ بالاخره باید یکی خودش رو کنترل کنه و تغییر کنه
    بنظرم زنها زودتر میتونن تغییر کنن و بهتره تو زندگی و روال و اخلاقت تغیراتی انجام بدی
    خونه موندن افسردگی رو شدیدتر میکنه و بجای افسردگی بشین تو به دفتر اشتباهاتت رو بنویس و سعی کن هر هفته یکی اش رو کمتر بکنی یا کامل ترکش بکنی

بخدا با تلاش همه چیز خوب میشه و قلق آروم کردن خودت رو پیدا کن

👈👈👈👈👈یه راهنمایی خواهرانه هم داشتم که خودم خیلی انجام میدم و واسه آرامش اعصاب واقعا معجزه میکنه اینکه
    عرق اسطوخدوس مصرف میکنم
    روزی سه وعده نصف فنجان عرق اسطوخدوس میخورم واقعا بعد 10 روز مصرف انگار قوی ترین آرام بخش بهت تزریق شده و خییلییییی موثره
    اینم بگم باید دقیق و به اندازه مصرف بشه و اگه مقدار زیاد باشه ممکنه برعکس تاثیر بذاره مثلا بعضی عرقیجات روش نوشته رقیق بشه با اب باید حتما رقیق کنی اما اگه ننوشته به همان میزان که نوشتم مصرف کن و بعد یع مدت معجزه اش رو ببین

2. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

ملودی 94 (یکشنبه 23 مهر 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)