به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوست عزیز

شرایط نابسامان خانواده رو درک میکنم ..معمولا در همه خانواده ها مشکلاتی از قبیل ورشکستگی وجود داره.مثلا خوده پدر من که یه زمانی یک تاجر معروف بود دوبار ورشکست شد و همه چی زندگیش رو از دست داد.

اما قبل از هرچیزی به نظر خودت پیشنهاد طلاق دادن به مادرت فکر و کار درستیه؟شما نباید در زندگی اونا دخالت کنی.به خصوص که الان پدرت هم بیماره و به نظرت با طلاق مادرت چه مشکلی این وسط حل میشه؟!
    دوست عزیز بچه داری و کارهای خونه انقدرا هم سخت و دشوار نیست ! شما الان وظیفه داری مراقب شرایط روحی خانوادت باشی.این وظیفه شماست.نه لطفه و نه محبت.به جای اینکه سنگ صبور باشی میگی چرا شکایت میکنن وقتی میرم اونجا؟چه اشکالی داره یکسری از کارهای منزل رو شما انجا بدی ؟ زمانی که ناتوان بودی کی بود که همه جوره حمایتت کرد؟حتی در زمانهای سخت ورشکستگی...خب ایرادی نداره.اجازه بده مادرت بگه چرا با فلانی ازدواج نکردی و ....شما با ارامش صحبتهاشون رو گوش بده.کمی سعه صدر داشته باش.

به نظر خودت خانواده ات دوست دارن به قول خودت دچار یک بدبختی جدیدی بشن هر بار ؟

پدرت بیماری سختی داره.حق داره اینطوری فکر کنه که داره خدایی نکرده داره میمیره....شما به عنوان دخترش براش چیکار کردی و میکنی ؟

من نمیگم خونه زندگی و بچه و همسرت رو رها کن و بچسب به پدر و مادرت.اما غر نزن و مشکل مازاد براشون نباش.در حد توانت کمک روحی و فکری باید بکنی (مجددا تاکید میکنم این یک وظیفه است نه لطف)
    اگر پدر شما دست به کاری زده و ورشکست شده هدفش چی بوده؟جز این بوده که اسایش بیشتری برای شما فراهم کنه؟

میتونستی به جای واژه " دزدیدن " برای پدرت، بگی بدون اینکه مادرم بفهمه دست چکش رو برداشت....همه اینها دلیلی نمیشه شما به مادرت پیشنهاد طلاق بدی انهم در این دوران بحرانی خانواده.که شرایط رو بحرانی تر و غیر قابل جبران کنه....
    در
    قدر روزهایی که نعمت پدر و مادر رو داری بدون.قرار نیست همیشه پدر و مادر به بچه ها برسن.در این روزهاست که لازمه بچه ها پشت خانوادشون باشن.شما به عنوان دختر بزرگ خانواده خیلی خوب میتونی از لحاظ عاطفی خانواده رو حمایت کنی...به حرفاشون با ارامش گوش بدی و بحث و جدال نکنی....پیشنهادهای عجیب و غریب هم ندی.به اندازه سهم خودت تلاش کنی کافیه
    .
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

2. کاربر روبرو از پست مفید maryam123 تشکرکرده است .

بی نهایت (جمعه 05 آبان 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 آبان 96 [ 11:46]
    سطح
    1
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام، ببخشید بنده تازه عضو سایت شدم نمیدونم چکار کنم. میخواستم مشاوره بگیرم. برای همین عضو سایت شدم. میخواستم در مورده خودم بنویسم و چرا اینجوریم.
    میخواستم بگم که بنده شاغل و کارمند هستم. خونه و ماشین هم دارم. و دیگه هیچ آرزویی تو زندگیم ندارم. و هیچ هدف و آرزویی ندارم. احساس میکنم ماموریتم تو این دنیا تموم شده و آماده ی رفتن به اون دنیا هستم. هیچ انگیزه ای ندارم . فقط مثل ربات میام سر کار ، عصری هم میرم خونه و دوبار فردا روز لز نو.... خواستم راهنمایی کنید. کجا بیان کنم مشکلمو. راهنمایی کنید لطفا . ممنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)