خانم نازنین چشم . . .اما ایشان در پیامی خصوصی باز دارند فحش می دهند که البته من صدتایش را جواب دادم با همان پیان خصوصی،اما مگر بنده بجز راهنمایی در همان پست نخستم به این یارو چه گفتم؟!توهین کردم،متلک پراندم،آخر چگار کردم که گفت:بنده شعور ندارم!!
دانه خانم شما دیر آمدید و مطالب این بابا را نخواندید،ایشان به من می گوید شعور ندارم،دارد علناً فحش می دهد؛اول بروید و بخوانید که ملت چی به هم گفتند،سپس انتظار شکیبایی را از بنده داشته باشید.ماجرا بر سر پذیرش سخنان من یا سورنا جان نیست،که اصلاً بیشتر آدمها تا برای من،خودشان و نظرشان و اینکه حرفهای من را بفهمند یا نه بی ارزش است.مگر بنده شهوت وراجی یا عقده خوذبزرگ بینی و راهنما و مراد دیگران شدن را دارم؟؟؟
به من شعور ندارم،من هم چیزی را که لایقش بود گفتم،اگر برادرريالدوست،بزرگتر،شما، خانم،قاضیريالریس جمهور یا هم کسی هم بود،اگر ناحق باشد پاسخش را می دهم که البته اکثراً تا حالا فیزیکی در دنیای واقعی بوده است و جز این را بی غیرتی صرف می دانم.