دوباره سلام
روناک عزیز همسر شما توی شرکت ملی حفاری سر کار هست چرا پول ندارید یه خونه اجاره کنید یا رهن کنید حالا الزاما که نباید بخرید
دوم اینکه اگر رفت و آمد معقول و حساب شده ای با خانواده همسرت داشته باشی مخصوصا توی این دوران به نظرم بد نباشه چون شاید توی برطرف شدن کسالت همسرت موثر باشه منظورم کسالت ناشی از ترک هست
یعنی کلا حضور در جمع به نظرم برای تغییر روحیه همسرت بد نباشه
اینکه در رابط بینتون رو قفل کنی شاید در یک صورت امکانپذیر باشه اونم اینکه همسرت مثلا به خانوادش بگه که من با توجه به شرایطم نیاز به استراحت دارم و چون این دو تا بچه دائم میان دم خونه مجبورم در رو قفل کنم و ازشون معذرت خواهی هم بکنه تا یواش یواش این موضوع به صورت قانون در بیاد
در مورد خودت حالا فعلا که توی مرحله بحرانی هستی و شاید حضورت در منزل مورد نیاز هست بهتره سر خودتو با یه چیزی گرم کنی یکی از بهترین راههایی که بهت پیشنهاد میدم خوندن کتاب هست از داستان و رمان گرفته تا آشپزی و تاریخی و ... کلا هر کتابی که جذبت می کنه
یا یک عالمه سی دی بگیر و مواقعی که همسرت خوابه بشین فیلم تماشا کن
کلا انقدری سرت رو گرم کن که دیگه معترض نشی
خودت مسئول سرگرم کردن خودت باش و از همسرت توی این شرایط بحرانی چنین توقعی نداشته باش
فعلا دلگیری از خانوادش و این قابل درکه ولی ارتباطت رو باهاشون قطع نکن هم در مستحکم شدن پایه های زندگیت موثره و هم بالاخره خانواد تون هستن و خودت هم یک بار اعتراف کردی که نرمال تر از خانواده خودت هستن پس سعی به قطع کامل ارتباط نداشته باش
یکی از سرگرمی های مفیدت هم می تونه سرچ توی اینترنت راجع به مراحل ترک و کمکهایی که به فرد مورد نظر میشه کرد باشه
در درازمدت هم موردی که گفتم رو در نظر داشته باش
یادگیری یک مهارت برای داشتن استقلال نسبی و در عین حال سرگرم شدن
موفق و موید باشی
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
ویرایش توسط فکور : یکشنبه 14 آبان 96 در ساعت 16:39
علاقه مندی ها (Bookmarks)