نقل قول نوشته اصلی توسط المای نمایش پست ها
خب به نظرم اگه تا این حد بهش علاقه داری و مطمنین که همونی هست که می خواهین و دوست داری بازم تلاش کنی... اره راه داره و اونم اینه که باز هم صبوری کنه و پیگیر باشی اما جوری نباشه که ازار دهنده بشه هم برای خودتون هم برای اون خانم... یه مدت رهاش کنید ... ولی در حد همون ارتباط کاری باهاش بمونید و حتی تو ذهنتون این موضوع رو ببندید.‌‌ .. بعدش باید یه طوری تلفن خونه اشون رو گیر بیارین و بعد مادرتون تماس بگیرین و بگن پسرم خیلی دختر شما رو پسند کردن و اجازه خواستگاری میخوان.. یه جلسه اشنایی و معارفه ... دیگه هر جور بلدن صحبت کنند..فن بیان خیلی تاثیر میذاره رو نظر ادم... به نظرم این راه رو هم امتحان کنید اما نه الان..... اجازه بدین یه مدت بگذره .. بعد...‌ راستش برای من عجیبه تا این حد مخالفت خانواده اونم هم با دلیل ۸ سال اختلاف سن... و این در حالیه که همه میدونند سن بیشتر مرد اتفاقا حسنه و این اختلاف سنی تازه پون مثبت هست.... مگر این که توی ظاهر خیلی اختلاف سنی مشهود و زیادتر از ۸ سال به نظر بیاد‌.. یا دختر خانم خیلی بی بی فیس باشن..‌‌ نمیدونم والا.... اخه ۲۷ سال هم سن مناسبی هست واسه ازدواج دختر .... یکم غیر منطقی هست دلیل رد کردن فقط به این دلیل..... شما مطمنی کسی تو زندگی یا دل دختر نیست؟؟؟؟ شاید کسی رو دوست داره و منتظر اقدامی از طرف اون شخصه.‌... شاید پدر و مادر این خانم دوست ندارن حالا حالا دختر شوهر بدن... هزار و یک احتمال و دلیل داره
خیلی این رفتارشون عجیبه ..‌ معمولا خانواده دختر در مقابل خواستگار سمج و پیگیر انعطاف نشون میده و کوتاه میان که لااقل جلسه خوستگاری و اشنایی برگزار بشه.‌‌‌ ...
من فکر میکنم شما هم خیلی دیگه احساساتی هستین و چشمتون رو بستین روی یه سری واقعیت ها... ایا شما مطمنین این دختر خانم و خانواده اشون مناسب شما و خانواده اتون هستن ؟؟؟

مادر این خانوم در مقابل اصرار ایشون گفتن که "تو میتونی با یکی با فاصله سنی کمتر و مناسب تر ازدواج کنی، این آقا اختلاف سنی اش با شما زیاده.اگه نظر من و پدرت برای تو مهمه ، ما مخالفیم"
اتفاقا من از ایشون پرسیدم که آیا پای خواستگار دیگه ای در میونه که مورد تایید خانواده و خودشون باشه، قاطعانه گفتن که "همچین چیزی نیست اما من نمیتونم بیشتر از این اصرار کنم و با نظر مخالف والدینم، مخالفت کنم و کلنجار برم تا نظرشون تغییر کنه.پس پا روی احساسم میذارم و سعی میکنم همه چی رو فراموش کنم."
هفته آتی بابت یه موقعیت کاری ناچار هستیم که چن روزی حضوری با هم باشیم، تو فکر اینم که از این فرصت استفاده کنم تا لااقل نظر قطعی خودشو بفهمم.اگه مثبت بود از طریق خانواده تماس بعدی رو بگیرم.
امید به خدا